Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chaneling od Vládce koček – značkování koček

23. 1. 2013

Chaneling od Vládce koček – značkování koček

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 31. prosince 2012

 

 

Kočky mají svůj život, vládce koček nehodlá vyslyšet, neboť nevidí důvod, proč by to neměly dělat, jen proto, že to lidi chtějí. To není pro vládce koček důvod. Kočky se cítí jako rovnocenní obyvatele na Zemi. Obsazují území dle své vůle a vy lidé je omezujete. Manipulujete s nimi a nutíte je dodržovat vámi vymyšlená pravidla. Kočky nemají svá pravidla, mají svá práva. Je to chaneling od vládce koček přes kolektivní říši. Lidé si stále vymýšlí svá pravidla rodinná, skupinová, národní a neustále je někomu vnucují a trestají ty, kteří to nedodrží. Celá sms je chaneling. Lidé neumí respektovat ani sebe, ani svá těla, své potřeby. Neustále i sami sebe vmanipulovávají do pravidel vymyšlených sám sebou nebo jinými. Jakoby se člověk bál, že nezvládne spontánnost, to my kočky spontánnost zvládneme a kašleme na vás, na ubožáky spoutané předpisy a normami bez vlastní morálky. Až bude mít každý svou morálku, až bude každý respektovat sám sebe, své nejniternější potřeby srdce a těla, a pak my kočky moudře ustoupíme, nebudeme jim denně ukazovat jejich omezenost v tom, že my nerespektujeme nic, než své srdce a svou osobní morálku na ochranu života. Já Simi se ptám a co teď s tím? Odpověď – poraď si.

 

Jen tím, že nás uměle množíte, rodíme se vašimi zásahy a jsme šlechtěné kočky, se vy lidé domníváte, že nám budete vnucovat svá pravidla, že nám vezmete naši svobodu a spontánnost. Nikdy se vám nepodřídíme, výjimkou jsou andělé inkarnovaní do těl koček, to jsou kočky bez hrdosti, oddané a mazlivé. Slouží lidem, neboť si to zvolili. My pravé kočky, jsme zvolili svobodu, a to je náš dar lidstvu, abyste se denně od nás učili, abyste viděli, že nás nikdy nezměníte, nepodřídíte, nepodmaníte. To, že jste se sami vzdali své svobody, že jste se před miliony let zřekli svobody projevu, sklonili hlavy, my kočky, ať nás zavřete kamkoli, zmanipulujete, napícháte injekcemi, geneticky upravíte, my se nikdy nevzdáme. Jsme jediný živočišný druh na Zemi (jeden z mála, dodává Atlanťan), který se nikdy nevzdá svobody, a to je záchrana pro obyvatele Země, aby viděli, že to jde.

 

Zdraví

Podle mě bych pro operaci Jarka nebyla. Jak ho otevřou, najdou víc, než čekají a vyděsí sebe i jeho. On pak přijme jejich diagnosu jako životní vzorec a bude sám sebe projektovat do nemoci, kterou mu doktoři určí. Neboť doktoři jsou autority, ale nevím, co s tím. Snad osud, shody okolností tomu nějak zabrání. Podle mě odoperují ložiska, vyndají něco, nastoupí hojení, čili bujení, čímž povyrostou i ostatní útvary. Navedu ho na klid, léčím ho světlem.

 

 

 

Návod

Dítě nemá filtr ani rozumové bariéry, v pohádkách jsou vzory síly a odvahy a zázračného vyřešení. Dětská mysl to přijala jako možné. Je třeba použít tyhle vzory síly a jednání a završení i teď, přes paměť, která je v nás. Bezmezná víra ve zvládnutí situace.