Jdi na obsah Jdi na menu
 


IX (mág, jaguár)

21. 2. 2023

Trecena IX tajemného a mystického Jaguára. Jako první hedvábné kroky, které tiše dopadají džunglí, jako prvotní čistý dech před svítáním zahalí vaši duši teplá přítomnost Jaguára, který je nagualem přírody a Ducha, a vy pocítíte, jak jeho posvátná živá energie pulsuje celou vaší bytostí. Připojte se dnes ke svému zdroji a ctěte hluboké a staré energie kolektivní duše, která nás všechny spojuje. Vlna IX přináší do našeho života pohyb a ukazuje, jak důležitá je v životě síla Ducha, loajalita a právoplatnost.

 JAGUÁR SE RODÍ Z LÁSKY, Z HLUBOKÉ LÁSKY K MATCE ZEMI, JE TO ŠAMAN HLUBOCE SPOJENÝ SE ZDROJEM MAGIE ZEMĚ, ŽENSKÁ ENERGIE, KTERÁ VLÁDNE DUCHU DŽUNGLE, ROVIN I HOR. DUCH JAGUÁRA OSIDLUJE MAYSKÉ SVATYNĚ A JE ŽÁDÁN O POMOC NA DUCHOVNÍCH I MATERIÁLNÍCH STEZKÁCH. JE TO VLÁDCE ENERGIE VDĚČNOSTI.

Jaguár je symbolem Vesmírných sil, Duch džungle, hor a Strážce magie Země. Představuje tajemství šamana, transformaci Vědomí, odhaluje naše podvědomé obavy a umožňuje jejich přeměnu.

Nativní Ix mají dary predátora, vrozený smysl pro strategii a mazanost. Stejně jako Jaguár jsou trpěliví, inteligentní, mají talent vnímat pocity druhých lidí. Pokud jdou po stezce vnitřní transformace, své dary Jaguára používají jako službu pro druhé. Jejich úkolem bývá přinést světlo tam, kde je tma. Jsou to výborní stratégové, léčitelé a terapeuti.

Den Ix je jako stvořený pro změnu všech negativních aspektů, meditaci a zkoumání sebe sama z pozice vnitřního prostoru.