Jdi na obsah Jdi na menu
 


IMIX (Drak)

Všechno je relativní, jak se říká. Co budete dělat nebo říkat dnes, bude mít zcela nečekaný dopad či efekt na zítřek. Takže před tím, než budete soudit, než začnete litovat, že jste cokoliv udělali nebo řekli ve svém životě, zvažte a promyslete to v kontextu celého vašeho života, spíš než jen určitý moment. Ze všech čísel v Tzolkinu LaKa (12) ví nejlépe, jak se orientovat v chaotických vodách Imix; dbejte jeho doporučení z větší perspektivy, ať už pro váš osobní život nebo generační, společenský, kulturní, či historický.

 DNES JE DOBRÝ DEN OTEVŘÍT SE NOVÉMU POČÁTKU

IMIX, TO JE POČÁTEK VŠECH VĚCÍ  PŮVODNÍ TVOŘIVÉ SÍLY

Drak nabízí nejvyšší potenciál Tvůrce a ovlivňuje moc každého začátku. Síla pohonu DRAKA podporuje rozvoj smyslu pro zodpovědnost a zájem o životní prostředí. Klíčová slova pro dnešní Imix – zůstaňte v přítomnosti a psychické rovnováze.

Symbolika představuje prvotní mysl spící pod povrchem Země – sílu, která umožňuje povstat životu ze srdce Země. Je to symbol krokodýla, který pluje temnými vodami podsvětí a vyživuje Zemi – prvotní obraz oceánu všech možností, které v životě vznikají. Je to nediferenciální neutrální životní síla – ani dobrá, ani špatná – záleží jen na potenciálu záměru, kam budete tuto sílu směřovat.

Všichni narození v IMIX jsou nejblíže prvotnímu Zdroji – v tom leží jejich síla i jejich slabiny a musí dávat pozor, aby se nedostali do hlubin Imix, snadno ovlivňují kolektivní Vědomí. Jsou velmi pracovití, kreativní a inovativní – vynálezci, vizionáři. Mají silný mateřský a ochranitelský instinkt.

 Energie Imix je energie postupu, točí se kolem materie, hmotné stránky života, potřeb, aktivit, které nám přináší obživu a rovněž otázky výživy. IMIX v sobě nese potenciál energie Božské pomoci, energie Tvůrce podporující pracovitost, nadšení, důvěru a víru v sebe.

Imix je silná neutrální energie, jejíž potenciál je směrován podle vašeho záměru. Imix je iniciátor nových aktivit a nápadů. Bude vládnout příštích 13 dnů, a protože jeho svěží esence prosakuje do vašeho Vědomí, nebojte se požádat o novou práci. Ve skutečnosti se Mayové v tento den vyhýbají značnému množství činností, protože Imix je náročný den, nabitý hlubokými, vizionářskými aspekty ……není rozdíl mezi popisem Kena Johnsona a Carla Gustava Junga, který popisuje koncept Imix jako Kolektivní nevědomí. Ve skutečnosti je to čas plánování vaší další osobní či profesní cesty, začít manifestovat vize, sny a cíle a příprava na čas, kdy budeme muset udělat první krok.

 Drak (krokodýl) spojuje lidstvo na základní prvotní úrovni s přírodou a Matkou Zemí. Glyf sám představuje leknín, symbol hojnosti a růstu. Poskytuje sílu porozumět zprávám z přírody, aby bylo možné plánovat další věci. Imix představuje podstatu v každém slova smyslu. Je to energie neobvyklá a výstřední. Je velmi důležité udržovat v tento den rovnováhu, protože silná nerovnováha by mohla vést k šílenství. Je to čas pro rozvíjení tvořivosti, vyhýbat se letargii a nečinnosti. Dny Imix mohou generovat autentické vize, sny nebo také noční můry a jsou také spojovány s vodou (prvotní oceán). Buďte dnes v blízkosti vody.

Využijte energii Imix pro otevření vašeho srdce a životu ze srdce. Drak nabízí emocionální, fyzickou a duchovní sílu potřebnou pro vyvážení vibračních změn, které se v současné době vyskytují po celé planetě. V návaznosti na vaše srdce, nebo intuici je to jediná metoda schopná utkat nepředstavitelně složité vzory tvoření toho, co si přejeme pro sebe i pro druhé.

REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ IMIX

OSOBNÍ, GLOBÁLNÍ, PLANETÁRNÍ ÚROVEŇ

Pokud máte před očima schéma narozeninové mayské matrice, určete, zda jste spojeni s Vlnou Imix. Díky tomu dostanete mnoho informací. Dívejte se pozorně i na dny – kiny – ve vašem vztahovém kříži, ale nezapomeňte ani na ostatní dny. Doporučujeme dělat si krátké poznámky, které vám budou užitečné k pochopení příčin mnoha životních problémů a k následné analýze během 260 dnů, kdy se v kalendáři objeví DRAK. Vaše osobní poznámky vám pomohou zjistit, které období plynulo tiše a které mělo bouřlivý průběh. Vaše osobní postřehy vám řeknou, jaký byl smysl podpory, kde jste vnímali vaše silné stránky, a kde jste se cítili bezmocní. Pokud při návratu Vlny DRAKA – tzn., po 260 dnech zaznamenáte podobné zkušenosti nebo problémy, měli byste se ponořit do každodenních Poselství hlouběji každý den a přenést jejich Moudrost do běžného života. Mějte se sebou hodně trpělivosti stejně tak, jako jí Vesmírné síly mají s námi všemi. To, co je zejména důležité pro váš osobní Vzestup se bude tak dlouho vracet, dokud nerozpoznáte, co se vám to snaží říct.

Snažte se zachytit přímý vztah mezi energií dne a vašimi pocity každý den. Pomůže vám v tom VZOREC SVĚTLA a VZOREC STÍNU. (Je součástí osobní mayské matrice)

Je irelevantní, jestli odhalíte něco na cestě mentální, emocionální, duchovní nebo fyzické. Věřte, že neexistují žádné náhody.

Osobní kód inkarnace a energie dne spolu úzce souvisí. Problémy na cestě individuální Rezonance volají jedině po změně postoje k životu a k lidem.