Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energie dne 24.5.2023 - 1. tón CIMI

24. 5. 2023

V rámci procesu znovuzrození může dojít ke vzkříšení starých témat, která se mají transformovat během těchto 13 dnů. Naše rozumová složka často na základě duchovních principů uhladí proces křivdy, ponížení a zrady v našem těle a v našem životě příliš brzo a zapomene. Křivdy, zrady, marnosti a ponížení se mohou ozvat v podobě křečí nebo bolestí zad. I když si vědomá složka našeho vnímání nechce připustit nedokončené staré procesy, pokud nás něco bolí – nedokončené procesy zkrátka v sobě máme. Vědomá snaha odpustit by nás měla vést do znovuprožití pocitu, znovu přehrávání, ale již s nápravou a jiným pohledem. Dokončení starých pocitů je terapeutický proces.

kartac.jpeg

Levin doporučuje třepání - můžete použít plošinu a nebo se vědomě natřásat a nebo aspoň dávat do pohybu kůži a podkoží kartáčem nebo dlaní, uvědomit si zbytky traumat, ale nepodlehnout tomu. Vítězíte tím, že dokončíte proces zlosti, lítosti, nenávisti jakýmkoliv způsobem, neboť při terapeutickém procesu jste chránění a můžete klidně použít jakékoliv nástroje například rozpustit tehdejšího protivníka v chlóru nebo ho rozmlátit železnou tyčí. Opravdu je to v pořádku v rámci terapie. Zapouzdřené pocity modifikují vaše chování a reakce v přítomném okamžiku a tvoří vaši budoucnost, omezenou a poškozenou tehdejším zážitkem a tehdejším potlačením sebe sama . Konec všech obhajob postupování, dávání sebe na druhé nebo desáté místo. Konec snižování významu svých potřeb a požadavků a začátek vědomí svého práva a vůči tělu duši a životu i své povinnosti říct opravdu sebe a vyjadřovat se.

 

"Dovoluji si žít, Dovoluji si užívat si, Dovoluji si dopřávat si, Dovoluji si žít přirozený pocit, že si to zasloužím. Zasloužím si a přijímám skvěle zdravý skvělou práci skvělé partnerství to všechno si zasloužím a přijímám tuto životní přirozenost"

Když stimulujete povrchové části těla, přes nervová spojení se dostáváte i do inervace vnitřních orgánů a hlubokých tkání. Tělo se tím prokrvuje, do místa problému se dostává kyslík a krev, a problém může odejít. Pokud použijete homeopatika a byliny, tak se krevní cestou dostávají také do místa, které mají léčit.