Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energie dne 11.5.2023 - 1. tón BEN

Dnes začíná mayský 13denní měsíc dnem Ben – Rákos, kukuřice, cesta. Symbolikou jsou životní uzly, kterými musíme povinně procházet.

Jak s takovým uzlem naložíme, je naše svobodná volba a stejný životní uzel nebo podobný životní uzel, stejný nebo podobný kruhový objezd nebo životní křižovatka se opakuji tak dlouho, dokud danou úlohu  neuchopíme správně. Zrozenci narození do roku 2000 mají zásadní míře dědictví špatných odbočení a špatných uchopení uzlů po svých předcích. Tento karmický zákon už neplatí, ale my jsme stále pod vlivem jeho následků. Když to pochopíme, přijmeme, a rozhodneme se, že toto navýšení odkládáme kvantovému poli, bude-li naše objednávka upřímná a s pokorou, začne se navýšená karma ředit. Pokud opakujícímu se scénáři dáváme význam přítomného okamžiku, to znamená, že vidíme sebe nebo někoho "Teď a tady" místo pohledu do minulosti nebo do svého nevědomí, vytváříme si karmu přítomnosti a zase navyšujeme zátěž. Představte si, že svlékáte kůži nebo skafandr a odkládáte navýšenou karmu a události, které k vám přichází vyhodnocujete s minimem vzpomínek a zátěže z minulosti, ideálně jako situaci novou.

První tón pracuje s magnetickým polem, rozhoduje co přitáhneme, co odpudíme, co udržíme a co rozvineme. Protože Ben je rodinné znamení síla autority a opory.. následující 13 dní období je určené k práci na sobě i svých blízkých a své rodině.

Každému čtvrtku vládne planeta a božstvo Jupiter, planeta štěstí a expanze, planeta učení paměti a určení, jak se muž chová k ženě. Za podpory Jupitera můžeme mnohem lépe formulovat své myšlenky a vyjádřit je někomu jinému. Když si představíte před sebou projekci někoho, s kým chcete mluvit a s láskou úctou skromností a pokorou požádáte Jupitera ".. Jupitere prosím tě, jakými slovy a jakou intonací mám vyjádřit své pocity a potřeby osobě, která je předmětem mého pozorování, takovým způsobem, abych byl vyslyšen a porozuměn.. děkuji ti, Jupitere, že vedeš mojí komunikaci. Děkuji ti Jupitere, že pomůžeš porozumět dalším lidem, co jim říkám, co jim chci sdělit a že já porozumím a ucítím, co mi chtějí sdělit oni.."