Jdi na obsah Jdi na menu
 


EB (člověk, cesta)

21. 2. 2023

DNES JE DOBRÝ DEN UDĚLAT NĚCO UŠLECHTILÉHO PRO SPOLEČNOST,

ABYCHOM POZVEDLI ROZMĚR NAŠEHO LIDSTVÍ.

 Význam energie EB znamená vylézt na vrchol pyramidy, představuje životní cestu vedoucí po posvátné spirále. V symbolice starověkých Mayů je Eb Tvůrce, který sestoupil z Nebe na Zemi. Je to energie, která je ve starověkých kulturách nazývána Chi, Qi – Esence života. Energie, která je k dispozici v celém Stvoření jako životní síla, která řídí Vědomí.

Pro nativní EB je život přirozeně duchovní cesta. Mají vrozenou moudrost. Často se zapojují do duchovních aktivit, hledají přirozenou krásu a harmonii. Nehoní se za slávou celebrit, ale dávají přednost jednoduché službě ve jménu života.

Výzva pro dnešní den: Nenechte se vnitřně užírat svými pocity. Dny EB jsou vynikající pro cestování, výlet, nebo počátek podnikání. Skvělý den poděkovat za vaše zdraví a zdraví celé komunity.

FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

Svobodná vůle, zodpovědnost, moudrost….

Zkušenosti získané v den EB se mohou ukázat velmi překvapivé, jelikož se zde jedná o naši pravou identitu. Většina z nás uvízla v karmické polaritě, často spadla do krajností a v závislosti na stupni vývoje se zastavila na extrémním strachu, nebo bloudila po poli Lásky. Odrazem tohoto stavu je chorobný sklon k vydávání soudů nebo hodnocení lidí a jevů. V takových případech v den EB dochází k čelnímu střetu našeho pohledu na svět s jeho silnou neutrální energií. Dokud neuvěříte v suverenitu vašeho JÁ, budete stále sužováni bolestnými záležitostmi, které přicházejí zvenčí. Čím více jste uvízli v polaritě, tím více vás budou strašit. Pokud jste jedni z těch, kteří se povznesli nad svět matérie, dny EB vás zalijí moudrostí, kterou s sebou přináší. Díky tomu vám „karmické terapie“ přestanou řídit běh života, protože stojíte nad nimi. Začnete-li sami řídit svůj život, dny EB budou podporovat vaši nezávislost. Pokud je vaše JÁ stále závislé na vnějším světě; na starých ideologiích či Lásce a nelásce vašich „nadřízených“, využijte vzkazy, které vám nabízí energie EB. Váš vnitřní Obr stále čeká na váš pokyn, chce po vás, abyste ho zapojili do akce, chce zavést postupně pořádek ve vašem životě. To on vám pomůže najít svobodu a nezávislost vašeho JÁ.

EB je první stanice kontroly na cestě k aktivaci vašeho Vyššího JÁ.

VYUŽIJTE ENERGII EB K OTEVŘENÍ SRDCE A NECHTE INTUICI, ABY VÁM POMOHLA ŠPLHAT PO ŽEBŘÍKU ŽIVOTA

Tato Trecena začíná Ben ( poutník, rákos) – ambice, síla, sebejistota, vnitřní síla, autorita, putování novými směry, energie spojení mezi Nebem a Zemí a sdílení s druhými. Mayská proroctví uvádí, že bůh Quetzalcoatl postavil ve městě Tula sloup symbolizující Strom Světa jako cestu mezi Nebem a Zemí.

Takže Energie Ben se stává zprostředkovatelem světelné energie – fotosyntéza na spirituální úrovni – neustálé spojování mnoha úrovní – od prvotní buněčné, až po vyšší vibrace multidimenzionální existence.

Tato fotosyntéza (energie kundalini, která proudí nahoru a dolů přes naší páteř) v nás probouzí to nejlepší, co v nás je, zejména vášeň pro koncepci. Můžeme tedy začít se změnami a pokud jste se narodili v den Ben – máte v sobě dar vize měnit svět na lepší místo.

 Ben symbolizuje světlo rodiny a domova. SVOBODA PROLOMENÍ HRANIC. Nebeský vyslanec, pilíř, SÍLA, DŮVĚRA, AUTORITA.

 Vzhledem k tomu, že Vlna EB klade důraz na otázky svobodné vůle, osobní suverenitu a odpovědnost za vlastní činy, je jasné, že v těchto dnech se může svět postavit na hlavu. To, co uvnitř vás zůstalo potlačeno, musí vyjít na světlo světa. DOLE se musí proměnit na NAHOŘE.

Vlna EB přináší dva portály: POUTNÍK 2 rozšíří síť cest do nových oblastí a nových možností a BOJOVNÍK 5, zplnomocněný „ galaktickými představiteli “ s kosmickou důkladností prosvítí všechny detaily, posoudí všechny vaše zpracované a provedené manifestace a jejich odraz na Zemi.