Jdi na obsah Jdi na menu
 


CIMI (spojka)

21. 2. 2023

Oslavujte cyklus života, smrti, znovuzrození, počátků, zavírání a znovu otevírání, nového, starého, předělaného, minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Co umírá, bude znovuzrozeno. Co je toxické, musí být vyčištěno. Co je příčinou bolesti, bude vyřešeno. Co je uvězněno, bude osvobozeno. To jsou nekonečné cykly všeho. Jak nahoře, tak dole. Jak uvnitř, tak venku. Z nekonečného obrovského Vesmíru vám kvantové částečky mohou, ale nemusí šeptat do ucha každý moment.

Vlna CIMI pomáhá vyrovnat průběh života, odsunout z cesty to, co se stalo reliktem minulosti a co stále ruší váš klid.

 CIMI, TO JE CYKLUS NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ

V těle je CIMI spojována s korunní čakrou, jejíž prostřednictvím dosahujeme Osvícení a získáváme Vědomí moudrosti našich předků.

Narození, smrt a znovuzrození jsou základním kamenem středoamerických mýtů. Jako je pro nativní Akbal přirozené spojení s nižšími světy, je pro Cimi přirozená ženská jemnost a cit pro vyjádření slovem. Výzva: Nebuďte oběť a neobětujte se příliš mnoho. CIMI je energie, která nám dovoluje komunikovat s jinými světy.

FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

Rovnováha, minulost, změna…..

Síla dopadu CIMI se objeví jako mocná ENERGIE PŘEMĚNY. Klade zvláštní důraz na oddělení se od starých programů, autorit a zlozvyků. Přetrhává a láme vazby se vším, co je ZKOSTNATĚLÉ. Čím silnější je ZTUHLOST, tím bolestnější je proces. I když SPOJKA často přináší bolest a utrpení, je naším největším spojencem na duchovní cestě rozvoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Pokud se naučíte vědomě pustit to, co bylo, CIMI vás bezbolestně vyprovodí ze starých nefungujících vztahů do nové bezpečné oblasti.

V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý nový krok směrem k novému cíli, je další z vnitřních smrtí. Energie SPOJKY pracuje jako bílé krvinky, bojuje v organizmu s tím, co nám brání žít. Válčí se zápalnými ohnisky a odstraňuje potencionální hrozbu našeho duchovního života.

Den nasáklý skrz naskrz vibracemi životodárné ženské energie. Ženské vyjádření Božské síly vytváří život, vyživuje Transformaci a řídí Evoluci. Pokud jste těhotná, ctěte posvátnost nového života, který nosíte ve svém lůně, což je ideální dělat každý den Bolon (9). Pokud nejste těhotná, ctěte posvátnost potenciálu dávat život na mnoha úrovních, tak mnoha způsoby, které ztělesňujete. A pokud nejste žena, ctěte ženu ve své duši, ve svém životě, jakýmkoliv způsobem.

 CIMI JE CYKLUS  NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ

JE TO DOBRÝ DEN SPŘÁDAT VOLNÉ VLÁKNO ŽIVOTA

 

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN

Pouze naprostá jasnost a mluvení pravdy mi pomohou otevřít oči. Dnes se dozvím, co otravuje můj život a čeho se musím zbavit. Dnes se nerozzlobím, pokud něco ztratím. V každé negativní události, najdu alespoň jeden pozitivní aspekt. Dnes pustím do nenávratna minulost a všechna zranění od lidí. Jedině tak zažiji velkou úlevu a nenaruším klid ostatních.

 Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může UVOLNIT z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce, nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli – ale nemůžete odtrhnout.