Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHICCHAN (Had)

21. 2. 2023

Vaše duše je neustále se vyvíjející energie, kolující v cyklech života, věčnosti, nekonečnosti a všemohoucnosti. Ve svém nejčistším stavu vaše podstata snadno překonává obtížná svazující pouta těch, kteří se snaží strach, lež, ovládání, nevědomost, zlobu a chamtivost nutit těm, kterým se daří v lásce, pravdě, svobodě, poznání, soucitu a štědrosti. Uvědomte si, že se jen snaží uhasit oheň vašeho vnitřního koyopy – smiřte se s nimi a odepřete jim jejich moc.

Nesete starověkou sílu hluboko v sobě, ve vašem těle i duši. Tato síla rozvíjí nejvyšší úroveň vašeho potenciálu, ale musíte se nejprve zbavit staré kůže strachu, úzkosti, nedostatku sebelásky a sebeúcty. Shoďte tyto vrstvy stejně, jako se Had zbavuje svých zimních šupin a nechte znovu vzplanout svého vnitřního koyopu a vzlétnete osvěženi a oživeni z popela svého dosud nenaplněného Já do nepředstavitelné a netušené výšky.

Rovnováha a Jednota přináší moudrost, nikoliv velikost, nebo aspekt něčeho takového jako je sláva a bohatství. S velkou moudrostí přichází zodpovědnost. Čím vyšší Vědomí, tím vyšší zodpovědnost, přiměřené hospodaření s energií a větší síla.

Symbol Hada zosobňuje hlubokou instinktivní moudrost, vytváří kanál mezi Nebem a Zemí. Je to energie pomoci těm, kteří tvoří prostor v srdci. HAD je síla pravdy a spravedlnosti.

Nativní Chicchan mají dar vidět věci pod jejich povrchem, obdařeni intenzivní sexuální energií, což jim dává přirozené charisma a jsou silní fyzicky i psychicky.

FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

Instinkt, vitální síla…..

HAD náleží k nejrychleji konající síle Prasíly. Pokud je lidské Vědomí založeno na právech duchovních, energie HADA vám nabídne vynikající fyzickou i psychickou kondici. Ten, kdo se řídí pravidly stanovenými egem, se nemůže divit, pokud ho HAD konfrontuje se skutky egoistického chování. HAD přistupuje velmi přísně k chování lidského ega, jelikož v samovůli ega vzniká nejvíce karmického odpadu. Všechny nepříjemné pocity ve dnech HADA jsou znakem nedostatku Lásky k sobě a k druhým lidem. Kdo se nachází v harmonii se svým Středem, kdo respektuje své zdraví i tělo, tomu HAD zašle životní sílu na všech možných úrovních, zejména na úrovni fyzického a mentálního těla. Doplňkovou odměnou HADA za laskavý přístup k našemu vlastnímu životu a životu všech ostatních bytostí, bude skvělá nálada. Pamatujte, že naše laskavost a skvělá nálada je poskytována všem lidem, se kterými se setkáváme. Nepřímo tak budeme obdarováni také jejich energií v podobě úsměvu. Člověk pohrdající dary života, závislostmi, špatnou životosprávou, nedostatkem hygieny nebo negativním postojem k životu, by se měl co nejrychleji spojit s energií CHICCHAN, než se objeví nemoc.

Vlna HADA vás obdaruje silou přežití a ukazuje, jak důležité je vaše tělo. TEĎ je nejlepší čas pečovat o zdraví a zvýšit životní sílu.

 DNES JE DOBRÝ DEN POŽÁDAT O DOBRÉ ZDRAVÍ,

DUCHOVNÍ OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDNÍ I VAŠÍ OSOBNÍ OCHRANU

DNES JE DOBRÝ DEN PEČOVAT O SVÉ TĚLO, O JEHO PRUŽNOST A TOK ENERGIE

Jsem Chicchan, Had. Spolu s Tónem 6 bychom se rádi zaměřili na 2. čakrou – energetické pole v těle, které je domovem kreativity a smyslnosti. Čakrální oblasti jsou unikátní, obsahují řadu vzpomínek a pocitů ze zážitků.

Druhá čakra umožňuje vytvářet věci, které si přejete manifestovat. Někdy se nazývá centrum vášně. Je-li tato oblast zablokovaná, tyto schopnosti jsou zakrnělé. V nejhorším případě v zablokovaných místech vzniká ne-moc. To se projevuje v žaludku, ve střevech, pohlavních orgánech a bolestmi zad.