Jdi na obsah Jdi na menu
 


AHAU (slunce)

22. 2. 2023

 Tato doba je velmi odvážná, plná vizionářského myšlení, odhodlání, pevné vůle čelit s odvahou tváří v tvář obtížnostem. Každý den této Treceny může vrhnout Světlo na něco, co je pro vás důležité, na nějaké vaše jednání nebo něco, co je potřeba řešit, takže použijte osvěcující esenci Ahau a zapalovací svíčky Hun (1) k zažehnutí tohoto Trecenia. K vytoužené cestě triumfů nad vším, co vás omezuje, trápí, ohrožuje, poškozuje nebo drží zpátky od vašeho plného potenciálu.

 Vlna SLUNCE přináší do všech sfér vašeho života

VĚDOMÍ KRISTA a BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU.

 

DNES JE DOBRÝ DEN PROSIT O MOUDROST

A NEUSTÁLOU PODPORU NAŠE PŘEDKY

Ahau je podle Mayů nejposvátnější glyf. Znamená Osvícení, Vyšší Vědomí, propojení Kolektivního Vědomí a vědomí spolutvoření. Ahau je energie Bezpodmínečné Lásky. Nativní Ahau jsou romantici a idealisté, jsou často umělci harmonie a krásy materiální i duchovní. Ve vztazích jsou oddaní a každá zrada je velmi bolí. Výzva je: Naučte se přijímat nedostatky.

Žádejte dnes o moudrost a ctěte své předky. Je to skvělý den vyjádřit záměr, aby byl váš domov naplněný harmonií a krásou, skvělý den postavit základy svého domu, nebo se nastěhovat do nového.

 SVĚTLO je hlavním zdrojem veškerého života. Existuje jako vlny a částice. Je nejrychlejší elementární silou Vesmíru. Je to věčný zdroj inspirace, poznání, pravdy, jasnosti, umění, tvořivosti. Vede našeho Ducha, naplňuje nás radostí a vybízí nás, abychom šli nejvyšší cestou.

Všechny pozemské národy, rasy a kultury obracely od počátku Času své tváře ke slunci v radosti, úžasu a obdivu. Ve skutečnosti to dělají všechny živé bytosti, zvířata, hmyz i rostliny. Dokonce i ty největší věci, které formují náš svět od počasí až po oceány, komunikují se světlem v posvátném tanci společenství, soužití a společného tvoření.

 V Mayském kalendáři je AHAU Pán Světla ztělesňující nejvyšší potenciál veškerého života, osvícení nekonečné posvátné cesty evoluce, po níž vše živé cestuje.

 Slunce neboli Světelná energie představuje zdroj, který nás nutí hledat svou vlastní duchovní cestu. Sluneční energie nám dává sílu vytvářet to, čemu dáváme pozornost.

 Váš úkol v Treceně Ahau je očistit vaše Světlo tak, aby cesta byla jasná a zřejmá. Můžete spálit mlhu nejistot, strachu, pochybností a pověr, ale skutečná zkouška vám už nedovoluje se vrátit.

Následujte cestu AHAU a zažijete sílu pohledu jako nikdy před tím. Tak jak AHAU ztělesňuje hodnoty a pravdu, stejně tak neumožňuje opomínání charakteru a schopností.

Toto Znamení má sílu překonat negativní energii, ovládá zatmění Slunce i Měsíce a přináší duchovní i materiální jistotu. Je to realizace spirituálního těla, transformace, mutace, bystrost, energie bojovníků, cestovatelů, tanečníků, umělců a tvůrců zázraků. AHAU je věštec, prorok, přemožitel kouzel, Pán květin, Mistrů a dědic síly Světla.

 Je to denní Znamení všech vznešených a důstojných bytostí, včetně celého světa našich předků, kteří stojí za naší současností a kteří nás spojují s minulostí. Představuje extatický proces spojující nás s kolektivní myslí a evolučním plynutím Času.

 REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ AHAU

OSOBNÍ, GLOBÁLNÍ, PLANETÁRNÍ ÚROVEŇ

Pokud spatříte osobní vztah s Vlnou, tyto pozice jsou pro vás velmi důležité. To, že tyto dny zasluhují mimořádnou důležitost, je již známo. Dovolte jim obohatit vás o informace vycházející z této moudrosti. Dovolte i dalším dnům postavit se do vašeho osobního reportu.

Vlna SLUNCE je již sama o sobě velkou událostí. Identifikuje vaší osobní rezonanci s touto energií. Bude jednoznačně výrazem stupně zralosti vašeho Vyššího Já na Zemi. Komunikace s tímto programem ve Vlně SLUNCE je vaše individuální cesta v každém TEĎ a TADY. Pokud neztrácíte ze zřetele svůj individuální rytmus s vaším osobním kalendářem, pak je to způsob uvědomění působení Vln na vás, vyjasnění problémů a důležitých otázek, které se objevují v rámci 260 dnů.

 Vlna SLUNCE je velmi horká energie se specifickou silou dopadu. Urychluje příchod „potopy“ – zalije nás Vědomím Krista, proto zde musí být horko. Ohnivá Energie Zdroje je již na cestě. Země bude očištěna ohněm – ohněm Lásky Zdroje. Ale pozor, slovo očištěna vyslovujte velmi vědomě. Neznamená to, že Země bude zničena či spálena. Tady hovoříme pouze o duchovním očištění.