Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užívat každého dne

24. 1. 2023

Dolehla na mě karma. Nevyhovující partnerské vztahy, skutečně těžce karmické, mi rozežraly obličej do hlubokých vrásek a scvrkávání. Nestačily vlastní odbloky, potřebovala jsem kineziologii. Znovu jsem se vracela do okamžiků početí. Protože já sama jsem odborník na karmu inkarnací, potřebovala jsem pomoct s karmou tohoto života a s bloky  od početí. Každý terapeut by měl občas navštívit kolegu, který "to" umí trošku jinak, protože vždy něco najde…

Absolvovala jsem extrémní množství kineziologických odbloků v krátkém čase, neboť skutečně hodně vydržím a nehodlám čekat. Byla jsem naprosto zničená, plná modřin, nemohla jsem se hýbat, jak se mé tělo, má hmota, přeskládávalo od  bolesti a smutku k radosti. Přidala jsem si tade svíčky a inkarnační odbloky. Měla jsem už dost omezení, která jsem si vytvářela svou myslí, svými zkušenostmi a vzorci mých rodičů. Fofrem k mé pravé podstatě. Neřešila jsem peníze, protože mi šlo o život. Nešlo o smrt, šlo o ŽIVOT!

A tak jsem se začala pomalu spontánně usmívat. Radost se začala vracet do mého života. Sotva jsem nabrala síly, přišel další odblok nebo životní zkouška. Pád dolů, depka, opuštění, zranění. Čili: Simi, ty to pořád nemáš zpracované, zase tě to dostalo! A znova a hlouběji.

Po  nádherné dovolené s kamarádkou, kdy jsme si celých 12 dní dělaly terapie a odbloky, četly samé nádherné knihy plné moudra, jsem se zbavila určitých závislostí, např. na sms od muže, na kterém mi záleží více než na jiných mužích. Odevzdala jsem se poli neomezených možností a vracela se domů. Smála jsem se tomu, jaké překvapení, dobrodružství, mi připraví pole neomezených možností, co mi asi zhmotní...

Přijedeme taxíkem domů a můj miláček byl pryč, jen klíče po něm zůstaly na stole. Šok trval asi šest hodin, ale do mého skutečného šoku již prosvítal úsměv nad důmyslností pole neomezených možností. Fakt mě překvapilo. Jako obvykle dokázalo zhmotnit to, co si člověk prostě ani představit nemůže!! A to je báječný důkaz, jak to funguje.

Je pryč. Jsem sama. Mám tedy spoustu prostoru na studium, práci a sport. Není snadné se k tomu postavit tímto způsobem. Ale pomáhá to a nakonec se přesvědčíte, jak je to nádherné psát po nocích články nebo studovat, místo tulení se s miláčkem.

A pak přichází fáze, kdy se pole neomezených možností propojí s přáním dát každému dni příležitost být tím nejkrásnějším v mém životě. Naprogramuji večer den předem…a těším se. A žiju svůj další den. Radostná očekávání se smyslem pro humor, co vymyslí. Vymyslí vždy. Už třeba jen to, že dostanu z Turecka nádherné tašky s velbloudem!! Nebo přijdu na důležitý blok v mé karmě nebo podvědomí a odstraním ho!!

Nebo dostanu chaneling! Nebo přenesu hmotu pacienta. Každý den má mé milované pole neomezených možností pro mě dobrodružství, překvápko, a to ve dnech smutnějších i veselejších. Aby to fungovalo ještě lépe a vedlo k uspořádání času, propojuji se s Merkurem. Jelikož je 5 mé osudové číslo, je Merkur mým osudem. Ráno i večer se s ním propojím, už jsme sehraní, jeho energie vstoupí do mého těla, porovná mi metabolismus, myšlení, buňky, a připraví mě na spaní…,na další den...,na práci… ,na zábavu…aj.

A tak se můj život plný nesmírného úsilí o štěstí stává legrační hrou, kdy dávám poli neomezených možností šanci, aby můj den byl tím nejkrásnějším v mém životě. Je to vždy to, co nečekám, takže dopředu vím, že když si něco přeju, vymýšlím, že to bude prostě něco jiného. Dostávám nové dary z Vesmíru.

Zkuste to, dejte i Vy šanci každému svému dni být tím nejkrásnějším!! Dovolte poli neomezených možností uspořádat pro Vás nové překvapení, které Vás obohatí, posune a (dříve nebo později) rozveselí. Ale nesmíte být líní. Nesmíte se vymlouvat, proč zrovna nemůžete meditovat, proč zrovna nemůžete 30vteřin spočinout hovorem se sebou, s duší nebo s polem nebo s Vládcem dne. Pokud se budete pořád vymlouvat a lenošit, nedočkáte se. A já se chci dočkat úplného zdraví, štěstí, lásky, harmonie, bohatství. Chci ve své druhé půlce života zažít ty nádherné dary na Zemi, využít možností těla a duše, chci si to FAKT UŽÍT. A to Vám říkám, já si to tady UŽIJU!!!

 

MVDr. Simona Müllerová