Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zodpovědnost za činy ( z porad klientům)

17. 4. 2017

Zodpovědnost za činy ( z porad klientům)

MVDr. Simona Müllerová

Korektura: Hana Veškrnová

19. 2. 2017

 

Pracovala jsem na vašem novém sebeuvědomění a pohledu na druhé z vyšší duchovní úrovně a na pocitu a jasném vědomí, že svět je přítelský. Dožíváte stále zbytek svého dřívejšího myšlení a konání, takže na vás doléhá karma. Tím se zdá život stále nepřátelský a podstatně méně hojný, úspěšný, než by mohl být. To vás opět svádí k pesimistickému pohledu, k marnému pocitu a posiluje to profram NEVĚDOMÉ MSTY všem, životu, lidem, ale bohužel především sobě. Lidé neumí analyzovat, kdy se sobě mstí tím, jak se chovají a jak myslí, neboť jsou pod vládou dlouhodobě používaného bloku.

Nikdo teda není vinen, ale pokud už máte info, jak to je, je potřeba své chování, činy, pozorovat, proč to tělo tak dělá a uvědomit si sebedestrukci na štěstí i zdraví a postupně začít převykat – denní zvyklosti myšlení a konání, které dosud považujete na sobě prospěšné nebo málo škodlivé. Zatím stíle fungujete, zdravotně i životně, ale není účelem tzv. zatím fungovat, účelem je zbavit se zátěže a začít žít radostněji a úspěšněji, hravě.

Samozřejmě než odejdou dluhy a jiná karmická zátěž – plán duše něčím projít, a následné tvoření už vaším vědomým tělem, když jste podcenil mnoho věcí, způsobil jste si karmu této inkarnace, karmu přítomnosti a způsobujete si ji POŘÁD, protože nechápete, že jste strůjcem, teď už jednoznačným, jediným, svého života. Proto je nutné přijmout zodpovědnost, nevinit se, ale napravovat a žít více a více příkladně. Pak přijde osduový zásah, nečekaná pomoc. Přijde ale až ve chvíli, kdy jste si SKUTEČNĚ vědom, jak žijete a komu to prospívá/neprospívá. A když navzdory obtížím jdete dál do pozitiva, až je uvnitř jasno, kdo je příčinou teď… Až je zevně jasno, jak denně víte, co myslíte a děláte a co tím tvoříte a jste si vědom následků (následek dobra i zla), pak zasáhne osud a vyvede vás ven. Vy ale neurčíte, kdy jste odžil, napravil a kdy máte správnou míru pocitu a vědomí svého chování. Pokud se sám už domníváte, že jste si vědom, že konáte správně, že jste sjednal nápravu, že už tolik dnů… týdnů ?? konáte a myslíte správně a pozitivně se zodpovědností – stejně odměna nepřijde. Vyšší zákon ví, kdy je vaše vědomí a víra pravá a silná!! Když máte jasno, o co tady jde, když vás sebevětší překážka nezlomí na delší dobu než pár minut a vy ji následně pochopíte a opět nastavíte správnost… pak přijde odměna, zázračná, nečekaná. Pak jste připraven na dary, posun a úspěch. U vás uvnitř je oběť osudu silně zakořeněná a msta účastníkům života za dřívější příkoří. Tento postoj je lidský, tělesný, ale neslučitelný s úspěchem a s vyjitím z kruhu. Toto je předmětem mé práce na vás – abyste to pochopil a aspoň trochu krok co krok měnil s vědomím, že je to cesta, ne jednorázový nebo krátkodobý úkon.