Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkouška sebehodnoty

20. 8. 2015

Zkouška sebehodnoty

sekce - Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

korekce J. Ina Pokorná

srpen 2015

 

Pamětové stopy se obnoví, když se teď setkáte s něčím podobným, nebo stejným, co vyvolalo kdysi blok. Příklad - zvracení po jídle, uvidíte jídlo, ze kterého vám bylo zle, otec vás šikanoval, potkáte osobu, s podobnými energiemi, vzhledem a řekne vám něco podobné.

Tím si uvědomíte, že máte pamětovou stopu, jde o vědomé uvědomění si pamětovýh stop, že tělo, chemie, nervy spustí starou reakci na podobný podnět. tím už začne chybná pamětová stopa mizet, když si to uvědomíte.

Věmte si mentálně misky vah a začnete skládat pozitiva a negativa, jelikož každý má oboje. Udělejte so se sebou, s každým, dovolte si vidět dobré i špatné na všech, to je podmínka přijetí sebe a druhých v jejich celistvosti.

Na čem pak postoj k druhé osobě postavíte je na vás, ale nikdy nodmítejte, nepopírejte nepřehlížejte negativní i pozitivní aspekty člověka. Vždy mějte na paměti obě strany.

Neboť pak víte, že právě pro ta pozitiva sneseta ta negativa nebo víte, že pro ta negativa nestačí ta pozitiva, abyste s tím člověkem pracovali, žili a kamarádili.

Nebot s ním jste při plném vědomí jeho dobrého a stinného a pak nejste překvapeni, když nastoupí úskalí jeho povahy a ta osoba vám něco zahraje.

Jakmile ale nechcete vidět část povahy a chcete se mstít, odmítat pro něco stinného, jakmle jen vidíte pozitiva, přicházíte do zkoušk a zátěžových sitauci nebot jste v ILUZI

To, co se děje vám mají všichni, jen vy to nevidíte, neboť lidi jsou pod maskou a vzbuzují iluze o sobě....