Jdi na obsah Jdi na menu
 


Život a láska

21. 9. 2015

MVDr. Simona Mullerová

Ahoj Kryone,

Poznámka autora: mail je určen jedné osobě, ale pozměněn posílám dál a oslovuji Kryona, právě kvůli defektu v aktivaci 6vrstvé DNA.

 

Probudila jsem se kolem pul páté ráno. Moje časté myšlenky v posledních LETECH, jsou proč je na Zemi tak málo lásky, proč je na Zemi tak málo párů!!! Jsem sama už dlouho a moje vztahy s muži mi přináší neuměrný podíl negativ proti krásným zážitkům. Samozřejmě jako vědma vím, že máme karmu, zákon příčiny  a následku. A že jako lidi jsme si nesli pamět předků z těl a duší z dřívějších životů Tuto karmu podle zákona podle zákona musíme dožít. Napravit a vlastně zklidit to dobré . Zaráží mě, že sklízíme neuměrně málo. Byly objeveny různé záležitosti vesmíru a Země, které odchýlili planetu i sluneční soustavu od dualitního principu rovnováhy.

Dualita znamená okradeš, budeš okraden. Pomůžeš, bude ti pomoženo. Prostě poznávat všechny možnosti. Smích a pláč, lásku a nenávist. Lidé právě žijící jsou v přelomu evoluce, kdy odpadá nános historie a snižuje se, maže prožívání negativ, neboť poškození těl dosáhlo neuměrného stupně. Těla sama nejsou schopna pochopit karmu jako PRINCIP. Proto při odžívání povinného zla jako cesty karmy a poznání si vytváří NOVOU KARMU přítomnosti s křivd, role oběti, smutku a marnosti atd. ale máme tady i ty s nadějí a vírou . Třeba já a Eva a jiní. Duše při sestupu – vtělení – zapomínají na lásku a světlo a zhrubnou aby mohly žít karmu, protože lidem byla dána svobodná vůle 2-8% určující si část osudu sami. Třeba oddálí , nebo přiblíží prožitek, - změnu práce, výlet, studium aj. Znaosti o karmě byly tajené mocenskými orgány, aby lidi zůstali jako loutky komukoli, kdo se postavil do pozice síly a moci proti lásce a svobodě. Proto si nevážíme jako pozemštané Země. Ničime ji. Takových lidí je převaha. Neucta ke všemu říším, MINERÁLŮM, ROSTLINÁM, ZVÍŘATŮM A LIDEM. Na jednu stranu bez porozumění hlubším zákonům se těm lidem nedivím. Dříve princip příčiny a následku blo pomalé – 10 let, 20 let, kradli a lhali a nedošlo na ně.

A když na ně došlo, chtělo spojení mozku v uvědomění si přičinnosti, čili – vždyt tohle jsi ty udělal stejně, nebo podobně tehdy tam tomu.

Navíc na tělech jsou  a byly dělány pokusy s geny a nejen to. Stejně tak bezcitně v nevědomém dobríém umyslu jako genetičtí inženýři šlechti kukuřici, masná plemena. Tak, jako mutují skutečně mutují geny rostlin. Rostliny mají jinou barvu, přibývá fialových a žlutých listů a panašovaných rostlin ve volné přírodě. Čí je to zásah? Kdo vstupuje do genomu (genetická výbava) a mění aktivitu a jakým směrem?

Ale zpět k tématu. Lidé neumí žít, cítit lásku, globalizují ji, ale je jich mnoho těch, co neumí mít rádi příslušníky říše. Samozřejmě ani sebe nebo právě sebe jako následek generací inkarnací, ale i přítomného myšlení. Lidé nevidí motivaci, proč milovat. Dovolit si v této době milovat  znamná postavit se proti umělé společenské morálce, soudů lidí, jednotlivcům i skupině , opustí staré zvyky, prostředí a osoby. Přináší to mnoho problémů, čelit neprobuzeným lidem. Téměř masa, která odsoudí jednotlivce, kteří se zamilují, skutečně zamilují.. Miluje a sdílí lásku a chce ji sdílet i v obydlí aktivitách, sexu a společném vzájemném rozvoji. Většina populace je ve starých formách vztahů, výhodnosti, majetku, strachu. Vazba přes děti a majetek k partnerovi je neuměrně velká. Často neumožnuje lásku!! Sdílení!! A rozvoj POZITIVNI oblasti. V těchto starých KARMICKÝCH ZVYKOVÝCH VZTAZÍCH jsme dožívali to, co máme, tresty, samozřejmě s určitým podílem pozitiv obdydlí, dělení peněz, prožitek stát se rodičem, ale kde je SRDCE A LÁSKA. Většina lidí , když pociti lásku, bud ji žije tajně nebo si zdůvodní nemožnost , obrátí pozornost jinam. Neumí opustit partnera stávajícího, zastaralého, formálního vztahu, nevěří, že láska vydrží a že je SMYSL. Je to dar, když se člověka dotkne LASKA: bohužel doba a zvyky a svobodná vůle nemá zkušenosti s láskou , která vydrží „kvete“ a co vůbec tento pocit a stav přináší. Z neznalosti a strachu se většina těch, kterých se láska dotkne, opět vrátí do původního stavu oběti , povinnosti, zvyku, a rodině založené na přátelství ev. Nepřátelství povinnosti, ev. Jejich nedodržování , ale jsou děti, majetek a SPOLEČENSKÉ MÍNĚNÍ. Téměř není možné, aby se spojili dva odvážní a ochotní to udělat. Proto se nemůžeme vyhrabat z prázdnoty smutku. Člověk, který odmítne DAR LASKY, prožitek a cestu lásky, dvou lidí, začne chátrat, ví, že mu něco chybí, ale rozumem si zdůvodní , proč NE. Jeho rozum má ale kapacitu a Inko o tom jak ANO , PROČ ANO. Stačí v sobě nastavit moudrost, intuici, vzdělání, a bude aspon v rovnováze, pro co se rozhodnout.

Duším chybí genetické informace a pocit,  a ony netouží žít lásku, opět globalizují , stále jsou mezi námi bojovníci za lásku a odvahu jít za ní a žít navzdory všemu. Ale duše neumí véíst tělo k touze a prožitku lidské lásky. Léta to neumí vlivem všeho vyše uvedeného dlouho. A tak si pořád na něco stěžujeme, pořád máme pocit, že nám něco chybí, hromadíme věci, svaly, nemovitosti, pořád něco hledáme. Co ještě do sebe a k sobě narvat, abychom byli štastni a celiství. A zapomínáme, že jde o otevření se lásce na TELE , ale i na DUSI. Duše bez spojení s tělem opět není to, co máme žít. Na cestě k celistvosti a plnosti božství procházíme láskou k říším k lidem  jako takovým ale především k člověku, partnerství, spojení jin jang. Muž a žena, jedině spojením a prolínáním se jednoty jin jang černá bílá, den a noc , výdech a nádech, pláč a smích , MUZ A ZENA , vznikne celistvý plán a monáda jednoty a to je právě BUH. To je právě ono to přijetí všeho v dualitě. Přijetí a rozvoj lásky s novým partnerem , přináší bolest, ztráty někde jinde, ale láska je nade vše, vše s ní jde, všechno jde uzdravít, a změnit a vyřešit a O NÍ JDE – O LÁSKU .

Potřebuje lidskou SVOBODNOUT VŮLI jednotlivce, aby tohle pochopil, když už je jedna z mála , kdo smí a umí a může MILOVAT, CÍTIT JEDNOTU, HARMONII S PROTĚJŠKEM, aby dokázal čelit bolesti, strachu, hádkám, nenávistí jinde, když to staré bude MĚNIT – ne opouštět, měnit formu vztahu s původním, ale lidí to neumí , nemají, většinou mám klienty, co nemají pocity, city vcítění, dojem sdílení, jsou velmi ochuzeni, jejich strach z lásky je tak velký, že je uplně otupí. Někteří necítí ani po opití. Tito lidé co to skutečně cítí si ale rozumem staví vzorec model, koho smí milovat a proč, a koho proč nesmí. Jenže LÁSKA  není o pravdielch do koho a kdy. Je to dar , který příjde a je potřeba chytit a žít s vděkem, že (já jsem byl vybrán v této prázdné citové chladné citové době ŽÍT TAK nejvzácnější dar) zdraví a láska , láska uzdraví všechno a lidi si toho neváží. Proti lásce zvolí majetek, zvyk, strach, a dobré mínění o něm od určité jemi „blízké“skupiny lidí. Jít za láskou za novým člověkem neznamená ztratit děti, majtek, pověst. Naopak. Jejich zdánlivá ztráta uvolnuje místo pro nové vztahy a to právě s těmi, které zdánlivě opustíme. Jen jim ukazujeme cestu, jak se nebát, jak být štastný, všechny děti až vyrostou ocení rodiče, který šel za láskou , ne rodiče, co se obětovali a ztratili svůj vlastní život. Velká část rodičů se stále obětovává, jsme potomky obětí rodičů pro děti. Nerozvedu se, až děti vyrostou , nevezmu jim domov, nerozbiju rodinu… sobě, jemu, dětem a pak nemáme svůj život, a vychováváme děti ve vzorcích oběti života bez lásky a maříme staletí vývoje na zemi.

Nejde čekat, že se změni doba, politika, až uhne z cesty stávající , již v lásce nefunkční partner. To se nedočkáme, neboť každý čeká. Potřebujeme průkopníky a já je ted volám.

Potřebujeme pomoc, abychom vyšli z kruhu strachu a oběti  a hnití nefunkčních stávajících formách vztahů.

 

Dodatek Simi

Existuje několik užasných , láskyplných , parnerstkých i dlouhodobých vztahů  vzniklých ve staré době. Jen jsem vytáhla hlavní témata. Ti , co tu lásku mají , jsou základna a dar pro druhé, ale oni mají vzorec na průlom a obrat. Jsou to bytosti, kterým to bylo karmicky a osudově dáno, kteří dělali kroky dříve, v jiné době, ale neprocházeli tím, čím dnešní lidé. Dnešní tlak na setrvání v nefukčním vztahu je jiný.

Děkuji všem, kdo jde za láskou , jin jang, a samozřejmě i za svými vývojovými stupni lásky a žádnou nevynechá.