Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žít sebe – výňatky ze sms

31. 3. 2014

Žít sebe – výňatky ze sms

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

 

Odevzdala jste se lékařům, snášíte teď svého muže, snášíte lékaře, a zas nežijete aktivně svůj život, zas vám ho někdo určil.

Kortikoidy vám vezmou jasnou úvahu, vůli, odhodlání vnímání reality, což nevíte, neboť je berete. Nalepili vám barvené brýle a než vám to došlo, přijímala jste je s tím. Že zas vám je oni jednou sundají. Svět se stal jiným a vy jste vděčná, že žijete, neboť máte nevyléčitelnou diagnosu.

___________________________

Petr si myslím, že dítě chce. On se přesvědčil, on to tak má, on se nad sebou a vším nezamýšlí.

Všichni mají děti, věk má. Znám ty kluky. Je to podobný u jiných klientů. Úplné popření vnitřní odlišnosti, když se neztotožňuje se společenským obecným plánem a standardem.

Vy Jano žijte vše krásné, teď žijete čekáním na dítě a utíká vám život. Jiná perspektiva, jiné radosti, jiný směr. Zaměřila jste se jen na tuto oblast. Ji jste podřídila své plány, svůj osobní rozvoj. Ztratíte zbytečně kus života. Dítě jednou přijde až nadejde jeho čas. Jeho čas vy neurčíte, učte se žít to, co máte a ne žít to, co nemáte.

 

_____________________________

Milovat muže nemusí znamenat vztah ve více směrech. Můžeme milovat a vztah je nemožný. Třeba někdo lže, krade a miluje. Jitčin ex manžel – milovali se, a rozvedli se, protože Jitka byla vězeň ve svém vlastním domě.

Hanka se milovala s Radkem. Jenže byla pro něj stará, měl plán na rodinu, miluje ji pořád a bude ji milovat pořád. Řekl jí to.

Někdo miluje a bojí se toho. Nejde do toho, strach ze zklamání atd. Můžeš milovat bez podmínek , milovat koho chceš a jak chceš, ale NIC NEČEKAT, nic nechtít, brát ho takového, jaký je, dát mu svobodu a přát mu štěstí ať je kdekoliv, ať je s kýmkoliv.

________________________________

Vymyslíte negativní projekce na základě starých zkušeností. Od vás se chce nečekat co bude, umět říct ja to máte, co chcete, není princip poradit si se vším sama. Princip je dělba práce, výměna, tým, mluvit otevřeně, dále, žijte, choďte s chlapem tak, abyste byla hrdá, když o vás budou říkat pravdu.

________________________________

Jediná správná cesta do budoucností je být AUTENTICKÁ.

 

________________________________

Dělám opuštění, smlouvy, podvody… vaše firma není ve všem čistá. Vaše dluhy a propojení s jinými lidmi i firmami způsobují znečištění karmy práce a majetku a peněz. Proto jejich negativa byla přenesena na vaši karmu. Přenášení zodpovědnosti..

________________________________

Odložte pochyby, to, že člověk má s vámi karmu a je problémový neznamená,že bude problémový i po vyřešení. Vašimi pochybnostmi obecně přicházíte o hezké prožitky.

 

________________________________

Starý myšlenkový zvyk ledaskdo považuje za svou přirozenost…