Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žena a děloha

Žena a děloha

Výňatek z mailu

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; J. Ina Pokorná

 

 

Časová osa – děloha, ženství, pozice. Všechny onemocnění související s dělohou pochází z postavení ženy proti muži a zásadní podíl je v tom, jakým způsobem žena své postavení přijímá a vyhodnocuje.

Čistím minulé životy, kde jste byla jedna z více žena a to opakovaně, nedoceněná, využitá a dokonce v hierarchii na nižším stupni. Vaše děloha energ.funguje, takže si uvědomte, že ji máte, i když není hmotná a jste plnohodnotná žena. V dnešní době by bylo možné, že bychom tu dělohu zhmotnily, ale to bychom musely být v týmu spolu a nebyly pod tlakem názoru doktorů a jiných lidí. Čili dělohu máte, jste plnohodnotná žena, máte právo na život. Protože jste v kartotéce zařazena mezi ženy bez dělohy, chtě nechtě s nimi sdílíte jejich myšlenkové vzorce o méněcennosti ženy. Odpojíme, vy vědomě požádejte svého anděla, svoji duši, všechny své úrovně, aby vás odpojily od Gregorů s touto tématikou.

Mnoho lidí si neuvědomuje, že ztrácí kus sebe, když s ním druzí manipulují, když někomu slouží, když svůj život obětuje. To má pocit, že je to v pořádku. Pokud člověku vezmou varlata, prso, nebo dělohu nebude člověk velmi silného dojmu, že ztratil kus sebe. Ztratit kus svého já v menátlně disfunkčních vztazích je mnohem vážnější. Tím chci říct, že když najdete sama sebe, jako že se nacházíte, budete mnohem celistvější i bez toho kusu těla. Situaci záměrně zlehčuji, pro vaše lepší pochoponí. kdyby vám odebrali bradavici, budete jistě ráda. Vaše hormonální osa díky homeopatii a alternativám je téměř v pořádku . Našla si cestu fungování a omlazováním chybějící orgán při vaší duchovní cestě nemá příliš velký vliv na vnímání sebe sama.

Hormonální osu budeme udržovat i nadále, abyste se cítila mladá, krásná a plnohodnotná žena. i bez dělohy můžete mít plnohodnotný sex, se všemi multidimenzionálními prožitky. Chci vás navést na uvědomění si, že pocit ženství, ryzího ženství, celistvosti ženy není daný tím, jestli máte dělohu nebo ne, ale jak se chováte sama k sobě, jak dovolíte mužům , aby se k vám chovali, jaké sociální postavení ve svém životě zaujmete - žena, matka, dcera, vědma, bohyně, milenka, manželka atd. Musíte si vybrat , které ženství chcete žít, nejlépe všechny, ale vy jste žila matku, babičku a dceru. To vám způsobovalo velký mentální deficit.