Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze sms našich klientů

Ze sms našich klientů

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

Duben 2014

 

 

Autor JV

Poznámka – gratulujeme k prozření

 

Nevím, co se dnes děje, ale do banky chodí samí naštvaní lidi, co na nás řvou už jen při pozdravu. Dokonce i některé kolegové, ředitelka. Fakt jde poznat, že planeta pracuje. Mám z toho radost. Ale je těžké tomu čelit a pořád jet na správné koleji. Prosím si sílu, a mám taky super šanci si vyzkoušet komunikaci s lidmi, co jednají přes bloky. Než se člověk pročistí, taj je to fakt boj. Nepřijímají.

 

 

SETRVAČNOST

Jsem v rezonanci s novou setrvačností. Mám nasměrováno k …… (vložte si, co potřebujete).

Pracuji se setrvačností hmoty. Karmická setrvačnost, osudová, přesměrování. Tělo je na něco zvyklé. Jede, žije v tom. Eterické tělo má paměť o genovém uspořádání a vrací zas k původnímu tvaru, vzorci. Setrvačnost hmoty a é=terické tělo. Najdu v paměti jinou setrvačnost. Odvodnění, odlymfování, hubnutí, první krok přesměrovat, udělat změny v éterickém poli k novému uspořádání. Potřebuji vědomé uvědomění si toho, co děláme. Pak nasměruji setrvačnost na nové, aktuální, adaptované, to nejlepší pro tady a teď.

 

Karmický zvyk uvažovat jedním směrem. Osudový zvyk. Propojit amygdala a hypokampus. Krátkodobá paměť, pochyby, setrvačnost, vlivem krátkodobé a dlouhodobé paměti.

 

 

SEBEHODNOTA Sebehodnota nevyroste tím, kolik lidí s vámi souhlasí, ale podle toho, jaké je vaše vnitřní přesvědčení a jak se v něm cítíte..

 

 

ČASOVÁ OSA

Pohyb v časové ose od početí. Téma rodiny, domov, zázemí, nepřijatelnost společenská rodiny, tajení, ukrývání, zamaskovat vnitřní stav rodiny. Tlak společnosti na vnímání své rodiny, všichni členové rodiny disharmonie. Co je správné, co je přirozené, k čemu směřujeme, proč to máme, nemáme. Naprosto neujasněný názor dítěte, mláděte, co je rodina, jak má vypadat. Rozpor socialistického mínění v rodicích a dětech a vhledu a fungování rodiny. Zevně stejné, uvnitř jiné. Každý jinak a navíc odlišné od zadaného socialistického modelu. Minulý týden se čistily staré zápisy, vesmírné, jídlo, metabolismus. Jednak element Země, slinivka, slezina, péče, pozornost. Element ohně, lásky, vstřebávání živin tenké střevo, hlava. Jaké byly životní radosti v dětství? Co si člověk mohl dovolit? Blok na výživě, radosti, štěstím, nadšením láskou ..

 

 

BUĎTE PŘÍKLADEM

Zbytkové společenské viny, děti, vnoučata jsou takoví, jací jsou, ale to neovlivníte v dnešní době, jaký mají život. Můžete změnit sebe a být jim příkladem, až oni trochu zmoudří nebo padnou na hubu, ať se mají na koho podívat, jak to dokázal. Těžko se člověk mění, když nevidí důvod ke změně, když za něj někdo pořád řeší jeho lekce, kde má najít příklad? Ukažte jim, jak se žije v těžkých podmínkách, jak se člověk zvedne a jde za svým zdravím a štěstím. Ukažte jim, že to jde. Zatím se trápíte a zlobíte a padáte do depky. Totéž umí váš manžel, vaše děti, vnoučata… je ve vaší rodině někdo, kdo sebere sílu a navzdory všemu pochopí, odpoutá se od prostředí a agresorů, prudičů, role oběti a uzdraví se a bude šťastný? Uvědomte si, k čemu vedete své děti, co jim ukazujete, jak žijete sama a jak vyhodnocujete.

 

Udělala jste velký skok, ale pořád to není ono, pořád vám chybí radikální zvrat, odpoutání se. Jste k nim připoutána na základě svých zbytkových vzorců a slabostí. Boj, pomsta, snaha vyhrát a donutit někoho ke změně. Veďte zatím tu hru sama se sebou, vyhrajte nad sebou. Zatím pořád, i když lépe, hrajete JEJICH hru, je čas hrát svou hru a ukázat jim, jak je krásná a ať se připojí oni k vám, ne vy k nim…

 

Když chcete někoho změnit, musíte být nejprve sami příkladem a měnit ne tlakem, ale tím, že ukážete, že to jde jinak a lépe..

 

 

CHYBOVÁNÍ, ZKOUŠKY

Vždycky všechno děláme dobře, už třeba jen proto, abychom si zítra, za hodinu, přiznali chybu a rozhodli se udělat to jinak. Čili ne se hrabat v minulosti, chybách, vinách, ale všechny síly zaměřit na to, aby další lekce proběhla jinak a lépe. Čím větší je odhodlání ke změně a vývoji, tím dřív přijde zkouška. Třeba týž den.

 

 

PRÁCE JASNOVIDKY

Terapeut, jasnovidka, guru musí vědět, jaký cíl, přání sen má klient a pak dělá rozbor, co je ve prospěch klienta, všech, co je reálné, kdy a kudy. V případě, že přání klienta neodpovídá jeho nejvyššímu dobru, snaží se Mág přivést klienta k uvědomění si problému, přesměrování, ke změně. Pokud Mág prioritně pracuje pro přání klienta, které ale není pro jeho nejvyšší dobro a všech zúčastněných, pak dělá černou magii a vrátí se to všem.

Základní pravidlo je pravdivost Mága a práce pro nejvyšší dobro všech, což někdy obnáší ztrátu klienta, střety apod. když jsou ale Mág a klient v týmu, když jdou cestou dobra a pravdy, pak se daří všem. Jakmile se projde počáteční očistou a osvobozením se od karmy.

 

Morální povinností terapeuta je přivést klienta ve správný čas na správné místo ke správným lidem pro nejvyšší dobro všech zúčastněných. Žádný osobní záměr nesmí terapeuta svést z cesty.

 

VYŠŠÍ SMYSL SPOL: ŽIVOTA

Vyšší smysl společného života, stejný, nebo aspoň podobný pohled na život globálně. Sdílet stejný cíl, vlastní iniciativa, vlastní rozhodnutí, umět se vnímat, rozvíjet se přiměřeně stejným tempem a směrem.