Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze SMS a mailů klientům

Ze SMS a mailů klientům

MVDr. Simona Müllerová, 3. září 2013. Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Vlasto, vy potřebujete vůli a disciplínu a donutit se do ní vědomě, prostě to překonat znalostmi, inteligencí, udělat ten krok. Máte kvalitní terapie za sebou, víte, o co jde, přehodit to v mozku a vykročit, denně vyhodit pár starých předmětů. Léky vás otupí, uklidní, nebudete nic dělat a nebudete to vy. Je to samozřejmě vaše volba, jak chcete žít a jaký názor přijmete jako svůj, co chcete opravdu vy. Navrhuji, abyste sama pracovala na sobě vůlí a disciplínou, prostě se donutila, místo abyste utekla. Abyste nebyla otrokem své mysli, ale aby tělo a mysl a rozum sloužily vám. Dejte vědomý příkaz mozku: „Tělo, vykroč a ukliď!“ - vstaňte a prostě jděte, ať se děje cokoliv, jako princ v pohádce. Šel a nesměl se otočit, ať se dělo cokoliv, šel vpřed. Potřebujete činnost. První kroky jsou nejtěžší, pak už to půjde. Zbytečně se trápíte. Po přečtení mailu vstaňte, jděte vyhodit několik věcí. Pokud ne, napište mi, proč jste nešla, na co jste se vymluvila a jaký názor na své výmluvy máte. Kdo vládne, lenost? Která si vezme strach jako pomocníka, aby zdůvodnila nečinnost? Nebo bude vládnout moudrost a inteligence? Toto rozhodně máte, to víme. Postavte moudrost proti lenosti, znalosti pravidel proti strachu. Nelze nevyhrát sama nad sebou, když to uděláte a budete to opravdu chtít.

-------------------------------

Je potřeba si uvědomit, že některé věci, pocity, jsou vaše, některé jsou obecné, lidstva, když Země a Nebe dělá terapie na lidech… Máte málo trpělivosti, že? Věnujte se sobě, učte se mít ráda, všímat si sebe s hezkými myšlenkami.

Hlavní je začít u sebe, změnit vaše vyzařování, vnitřní pocity a karmické dluhy, neboť podle nich pak přitahujete lidi k sobě a nevědomky je nutíte k chování, které je pro vás úkolem zpracovat. ---------------------------------

Dneska jsem pracovala s archandělem Sandalfonem. Uvědomila jsem si další dopad karmy, který jsem doteď cíleně neřešila. V této inkarnaci žijeme takovou pozici, jakou jsme od opačného pohlaví vyžadovali v minulých životech; co jsme dělali opačnému pohlaví, to teď máme. Čili zažíváme pocity ve vztazích a rodině typu služeb, využití, otročení, závazků, oběti, finanční dotace, nevěry atd. Podle toho, co s námi muselo snášet opačné pohlaví, když jsme my ženy byly muži. Dělali jsme ženám spoustu špatných věcí. Nyní jsme ženy a cítíme to, co cítily ženy tehdy naším mužským přičiněním. Na to jsem se zaměřila dneska velmi hluboce, vyvázat to, nahradit svobodou.

-------------------------------

Veďte vědomý rozhovor s tělem a duší. Nejprve si řekněte, že vedete vědomý hovor s tělem a duší a oslovte je, říkejte jim, jak se cítíte, jak byste to chtěla a co už ne…a hezky důrazně poděkujte, jako „enter“, klik… Postupem času ucítíte, že se vzájemně vnímáte, co vám říkají buňky, co říká duše…co je rozum, čili stroj…navazuji vědomý kontakt…