Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze SMS a mailů klientům září

Ze SMS a mailů klientům

MVDr. Simona Müllerová, září 2013; Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Nebe vám přivedlo muže odpovídajících kvalit. Co bude dál, není ještě dané, ale podstata je žít teď a tady, radovat se z toho, co máte. Vůbec nepřemýšlejte o tom, co bude, ale užívejte si to, co je, protože právě tím spočinutím v tom, co je, si tvoříte nejlepší předpoklady pro to, co bude.

--------------------------------------------

Vaše dnešní vnější podoba je daná. Plánem duše a jejími zkušenostmi. Plánem rodičů a okolí, které na vás vysílalo představy. Zrcadlením příbuzných a lidi, na které jste se dívala v době pevného vtiskávání a zrcadlení, čili skoro do 12 -ti let, a dále dalším zrcadlením těch, se kterými žijete. To jsou dosavadní zákony živé hmoty v našem vesmíru. Proto se můžete v meditaci vidět jinak, vnímat jinak. Proto můžete mít problém přijmout sebe ve své tělesné podobě, neboť jste někým, koho stvořilo prostředí. Váš podíl je v tom, že vypadáte tak, jak vnímáte okolí vy sama, což je u pozemšťanů obvykle chybné vyhodnocování, čili somatizujete své pocity, reakce na okolí a přetváříte své tělo na obrannou hmotu, ochrannou hmotu, masku, iluzi. Až si tohle všechno uvědomíte, můžete s tím začít něco dělat, ale každodenní prací, láskou k sobě, vizualizací sebe v podobě, kterou chcete, zrcadlením - obrázek vám podobné, vaše upravená fotka, fotka z doby, kde se sobě líbíte. Přijmout rodiče a předky jako dárce genů, vlastností, schopností. Uvědomte si, že jste jedinečnou kombinací genů předků, nikoliv matkou, otcem, ale někým novým. Vědomým oslovením se obraťte na síly dobra a požádejte je o pomoc, aby nános, který vám nepatří, byl nahrazen svobodou tvoření sebe sama v nové podobě. Oslovte sebe sama, tělo a duši, cíleně buňky a dovolte sobě, aby vám bylo pomoženo, dovolte silám dobra, aby vám pomohly, řekněte to sobě a jim: Dovoluji sobě na všech mých úrovních, aby mi bylo pomoženo, a dovoluji všem silám dobra, aby mi pomohly. Přijímám pomoc a podporu všech sil dobra. DĚKUJI!

------------------------------------

 

Život je BOJ???

 

Pokud to pojmete jako boj, budete BOJOVAT.

CO TO POJMOUT JAKO HRU A HRÁT SI?

Odlehčit celou situaci, celý život.

Respektujte zákony karmy.

Respektujte evoluci, která nyní přináší zviditelnění karmických uzlů.

Zádrhely neberte osobně a nehodnoťte je bez karmických souvislostí.

Jak něco nejde snadno, řekněte si, že prosíte o rozvázání karmických uzlů archandělem Michaelem a že jeho pomoc přijímáte a děkujete sobě, že přijímáte, jemu, že rozvazuje.

Pak se překážky stanou poučením a boj se stane hrou a rozvojem, místo bojem a omezením.

Je to ve vašich rukách, jak přijmete svůj život a z jakého úhlu to půjdete řešit.

Nezapomeňte, že lidstvo evolučně směřuje do 5D, což znamená mít osud ve svých rukách, vědomými myšlenkami tvořit svůj osud, rozvíjet duchovno a dorozumívat se telepaticky, vést se intuicí, používat zatím neviditelné a nehmotné zdroje.

Jsme v době, kdy se nám ukazuje, jak to funguje - co vymyslíš, to žiješ,

jak se cítíš, to žiješ.

Zpětná vazba je okamžitá, do pár hodin.

Pro začátek jde o to udržet pozitivní myšlení celý den; čím déle vydržíte, tím větší úspěch sklidíte další den a další dny.

Po dvou měsících by se vědomě pozitivní programování a vizualizace měly stát vaším zvykem, který budete nasazovat automaticky na situace.

Já říkám, jak přijde negativní podnět, je to spouštěč k pozitivnímu tvoření a nastavení sebe na pozitivní děje.

Zpočátku použijte psa, zákusek, zážitek z něčeho hezkého. Tělo si vzpomene a vy uměle navodíte slast, blaženost z tohoto dřívějšího známého zážitku a držíte to: Tělo, tak a ještě lépe pro teď a tady…

Máte pocit nedostatku lásky? Péče? Ihned se zaměřte na to, že si sama pošlete lásku, je nejsnazší začít u sebe a je to hlavně nutné.

 

-------------------------------

Nejde o to něco dokázat sobě, rodičům. Jde o to jít správným směrem pro danou osobu a dělat to, co karmicky a osudově člověk má. Takže hnací silou má být splnit své určení, poslání a ne dokázat něco někomu… Proto se moudrý člověk může bez vin odklonit z cesty a dát si poradit vědmou kudy kam má jít. Není to selhání ani prohra, je to moudrost.

----------------------------

Dnes je něco tak… a zítra může být jinak. Zítra můžete mít stejný názor a pocit, nebo jiný.

-----------------------------

Vzhledem k tomu, co učím, je pravdivost na prvním místě. Proto musím čelit stavům a pocitům, které běžný český člověk potlačí a nepřipouští, ať se děje, co se děje.

Je nutné říct pravdu proto, aby se to vyřešilo ve prospěch všech zúčastněných. Bez jasného pojmenování pocitu na srdci nebo uvnitř nemůže Pole Neomezených Možností řešit. Síly dobra pomohou najít klid srdce, nebo vytvoří situaci, která to vyřeší, nebo najdou jiné vhodné pozitivní řešení. Takže já dnes budu říkat pravdu o tom, co mě tíží nebo těší.

………………………………

Radko, naše Země je fakt poškozená, planeta i ČR. Souzením lidí si nepomůžeme. Je potřeba to změnit osobním přístupem, postavit se okolí a být sama za sebe pracovitá a poctivá. Nikdo odshora to nezmění. Vyšší síly dobra nám pomáhají a dávají šanci řešit, ale každý musí začít nápravou u sebe, svým přístupem. Každý sklízíme, co zasejeme a úspěšní a šťastní vám to potvrdí, kolik práce na sobě, charakteru, poctivosti tam bylo, než začali sklízet. A těch opravdu šťastných je zatím málo. Můžete zůstat ve Francii, pokud je tam doma vaše srdce. Mé srdce je doma v ČR, na Moravě a pro tuhle zemi já budu svým příkladem pracovat. A každý se může přidat.