Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porady klientce narozené kolem 1960

20. 2. 2016
Z porady klientce narozené kolem 1960

Sekce – z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Unor 2016

 

Z porad klientce narozené kolem 1960

Tvrdost z tvého dětství, styl výchovy jsi samozřejmě nevědomě a nechtěně přenesla na své děti, které jsou úplně jiná generace. 1960 snese lépe výchovu 1940 rodičů než děti 1980 od 1960. Nastavuji nápravu , přepisuji ve prospěch změny  směru a přijetí a slučitelnosti a  lásky tebe  a dcer. Jelikož  ses nemohla dost rozvíjet v rodičovské rodině, rozvíjela ses ve své, což zase hůř  snášely děti neboť měly na tebe větší požadavky než jsi chápala a než jsi měla ty na svou matku.Ty ses svým dětem věnovala více  a lépe než tvoje matka tobě!! Větší vcítění, pochopení... aj., prostě vše lépe a více  než jsi měla ty z tvého pohledu , to byly správně napraveny  chyby, které na tobě napáchala matka.

Vůbec jsi nevěděla a nemohla vědět, že jim to nestačí, že oni jsou vývojově jinde, neboť v době kdy se narodily jsme vůbec nevěděli, že je nějaký vývoj , evoluce , duše apod.!! Mysleli jsme , že naše děti podléhají stejným zákonům těla a duše a evoluce, jako my rodiče!!

Proto jsme k nim přistupovali s větší láskou,péčí a pozorností, než naši rodiče k nám a napravovali jsme chyby spáchané na nás, snažili jsme se žít, aby neměli deficit co my!!