Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porady klientce – iniciační mapa mého pravého muže

1. 3. 2017

Z porady klientce – iniciační mapa mého pravého muže

Vezměte tužku a papír a pište si

Pomyslete: navazuji kontakt s mým pravým mužem. jaké by to mělo být, jak bych se vlastně měla cítit v přítomnosti mého pravého muže. Jak bych o něm měla smýšlet, jak bych se chtěla cítit , když se na mně dívá, když o mně mluví.

Body si budete sepisovat a budete k nim přiřazovat pocit. Prokazuje mi pozici. - toto je dočasné, protože jakmile cítíte svoji pravou sebehodnotu, nepotřebujete od nikoho nic dokazovat a prokazovat.Jenže jsme všichni na cetě a máme bloky. Po matce máte blok udílet mnoho rad a chtít měni.

Napište si : Můj muž přijímá moje rady a má pro mě pochopení. Vycházíme si vstříc. Snadno a rychle rozvazuje dřívější vztahy a poučí se z nich. Odkládá bloky z předchozích vztah a nepřenáší je do našeho. Totéž dělám i já. Svobodně mluví o svých chybách a problémech, pro mé má pochopení, přijímá pochvalu a má vědomí své hodnoty. Oba se dynamicky rozvíjíme. Spolu i každý zvlášť. Je bez závislostí. Je něžn, milující a samčí.Hravě si mě podřídí svou pravou mužskou autoritou.Toto je samozřejmě téma na delší cestu. protože je velmi málo mužů, kteří mají pravou mužskou autoritu. Má porozumění pro ezoteriku.

Sdílí se mnou čas a prostor svobodně, smysluplně a nadšeně. Má smysl pro humor. Naše problémy dovede zlehčit. Je věrný. Nápaditý v aktivitách všeho druhu. Dotahuje do konce. Přijímá moje dítě a přijímá mě nejen jako ženu, ale i jako matku. Úspěšně hospodaří s financemi. Má rád svou práci.