Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porad klientům - vnučka

29. 11. 2015

Z porad klientům - vnučka

Sekce Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Listopad 2015

 

 

 

Podle me je to tím , že dcera je naštvaná. Dělá věci, že musí, ale že doopravdy nechce, nechce pochopit plán duše msty na dceru, neboť je v těle společensky nepřijatelné nesnášet dceru.

Vy se moc snažíte, vy tomu rozumíte,ale máte v sobě taky naštvání na dceru .. nevíte, jak z toho,zřejme proto se včera protly naše energie .

Nastavuji - rozšířené vnímání dcery, aby si dovolila říct, že jsou pocity a projevy, vedené z podvědomí- nevědomí, které vědomě nevytváří a které vědomě nechce, ale že JSOU

Příležitostně s ní promluvte

Sluchový aparát vnučky se momentálně zhoršuje vlivem konce roku saturna, neboť je to dohoda duší dcery a vnučky před inakrnací.

Regenerace je možná o 30 procent , to je rozbor pro teď. Může se měnit postojem.

Zbylé minulé životy, kdy dcera nechtěla, aby vnučka něco věděla, slyšela , tresty, zášti, vzájemné odplaty a podobně.

Vnučka , jelikož nezasahuje do terapií, má karmu více vyčištěnou, než dcera, protože dcera, jako jediná z vás, má vědomý odpor, neochotu a dělá to..snáší... jen proto, aby pro vnučku udělala "vše " a nikdo jí nemohl nic vyčítat.

Současně je dcera důležitá rolí oběti, že má postižené dítě, je tedy vyjímečně důležitá.. a musí se více starat a přináší cosi, jako společenskou oběť. Tohle dělají pyšní a líní. Ti, kteří staví důležitost na něčem vnějším, společensky přijatelném a podle současných norem kladně hodnoceném.

Neschopnost a neochota byt důležitá a příkladná jinak. Čili je jiná a vyjímečná a důležitá v péči o dceru s handicapem.

Vy to zkuste skutečně hluboce pochopit a netlačit na dceru, ona ve své současné pozici to prostě nepochopí. Nechce. Je naštvaná na všechny , a na celý svůj život a nemožnost seberealizace a ziskání ocenění..

Dceři musíme dát čas. Hlavně, když se uvolníte vy a necháte dceru zatím v její temnotě a nízkých vibracích. Nebojte, vnučka má stále šanci.

Nastavuji vnučce program na regenraci, bude probíhat velmi pomalu, neboť je zavislý na dceři. Současně její karmu budu zase vyvazovat od dcery, to dělala i Ina, to děláme stále, nicméně jejich dohoda a neustálý tlak - nevědomý - od dcery zhoršuje zdraví vnučky.

Další věc je , že dcera nevěří, že se to dá zlepšit, její hluboké přesvědčení je pragmatické.. s tím se nic dělat nedá.. Což je svým způsobem uřknutí.

Vaše duše a tělo a vědomá mysl se tomu brání, a duše vnučky měla úkol prozřít matku - takže takhle vzniká ten hnusnej mrak, co na vás doléhá.

Vyjděte z něj, žijte svůj život s vírou , že to zvládneme, třeba za půl roku .. fyzicky zatím skutečně vyjděte z pomyslného mraku, uhněte tomu, bude to úleva a nebojte se dceru nechat padnout.. jinak se nehne a bude tu malou týrat zbytečně dlouho.