Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porad klientovi - DISCIPLINA, SPONTÁNNOST A PŘÍJATELNOST PROSTŘEDÍM

10. 4. 2017

VÝNATĚK Z PORADY KLIENTOVI – DISCIPLINA

MVDr. Simona Mullerová

J. Ina Pokorná

Duben 2017

 

DISCIPLÍNA – DOBRÉ JE SI UVĚDOMIT, PROČ NEJDE UDRŽET DISCIPLINU. JINAK UDRŽÍ DISCIPLÍNU OSOBNA NAR. 9. A JINAK OSOBNA NAR. 4.  DEVÍTKA ZAMĚŘÍ, ZACÍLÍ DOTAHNE. 4 . BRBLE, VZDORUJE. STARŠÍ ROČNÍKY JSOU NAVÍC VÍCE POŠKOZENY DOBOU, KDY VŠE SE MUSELO (DOBA KOMUNISMU) TED JE POTŘEBA SI UVĚDOMIT – PROČ MĚ NEJDE UDRŽET DISCIPLINA ? (VZDOR, NUMEROLOGIE, PO SVÉM, VZDOR PROTI AUTORITĚ) VEDE MĚ NEBRANÍ KAPEK, NEDĚLÁNÍ KULIČEK TVOŘENÍ KE ZDRAVÍ, FINANCÍM, LÁSCE, PARTNERSTVÍ?   A PAK SI Z ČINNOSTI UDĚLAT RADOST. TA SE DÁ NA TĚLE NAVODIT ZNOVU EFT POKLEPY – JAKÉ BY TO BYLO TĚLO, KDYŽ BY JSI RADOSTNĚ A NADŠENĚ DOTAHLO BRANÍ KAPEK DO KONCE? LEŽÍM V POSTELI,  PŘIJDE INFO – KAPKY  - DONUTIT SE VSTÁT A TY KAPKY SI NAKAPAT, UKÁZAT VZDORU, ŽE NEVYHRAJE.  ZVEDÁM TY RUCE V POSTELI A TU KULIČKU NA DRUHÝ DEN PROSTĚ UMOTÁM S USMĚVEM.  NEŘÍKAT MUSÍM UDĚLAT…   (DĚTSTVÍ – MUSÍŠ BÝT HODNÝ, MUSÍŠ SE UČIT…. TĚLO MUŽE BÝT ZVYKLÉ REAGOVAT NEVĚDOMĚ VZDOREM) NAJÍT DOKONALOST SITUACE (KDYŽ BUDU BRAT KAPKY, BUDE MĚ LÉPE, KDYŽ JSEM PRACOVALA V DĚTSTVÍ NA POLI, ŘÍKALA JSEM SÍ – JAK BUDU KRÁSNĚ OPÁLENÁ A JAKOU BUDU MÍT VYPRACOVANOU POSTAVU, KDYŽ BĚHÁM PO LOUCE S HRÁBĚMI A BALÍKY SLÁMY :-D)  A NAVODIT SI RADOST POKLEPEM,  PŘI TÉ ČINNOSTI –UKÁZAT MOZKU A TĚLU – ŽE TO JDE.  

ROK 2017 převykání, přenastavování

Nutně si potřebujete uvědomit sebehodnotu. Jednak se čistíte, proto se nadýmáte, jednak měníme vaši pozici, proto se nadýmáte. Obecně se  mění začlenění nás všech ve společnosti, to znamená, že štítná žláza nás staví do jiného hierarchického uspořádání. Nadledvinky se přenastavují tak, aby to, co jsme pod chybným vyhodnocením považovali za stres, již trest nebylo. Rok 2017 je rok výkyvů , teprve si zvykáme na nové frekvence. Frekvence 2017 - 10 jsou naprosto odlišné od frekvencí 9 - 2016. 9 je 1 paprsek, směr, zacílení, jedna cesta, jedna věc neb o několik málo věcí. 10 jsou miliony věcí, rozstřelení, expanze ven. 9 nás stahovala dovnitř, do svého nitra, pevného a rovného postoje,. 10 výsás vyvádí z vás ven na spoustu míst hledat lásku, štěstí, úspěch, vylízt ven a žít pozitivní aspekty zemského života,. Pokdu  to nebudete dělat, bude vám fakt zle, protože nepůjdete v proudu, který se tady na zemi vytváří v sloudalu se zemským a ksomickým biortytme,

Nastavuji váým vszestupný zemský proku, vyplanvení z čake, , aktivuji čakry, odporuji od egregoru msty, vzdoryu , meíněnecennosti. Nastavuji návrtat energetických orgánů kj fyzioliggi a a dapataci na evoluční stoupen K večeru nebo zítr apřijde sestupný proud a začne váýs napojovat na světové proudy. Je potřeba nechat se  vést., přestat okamžitě dělat věci postaru., Prostě to musíte nědalt jinak. nejste jediná, kdo neví jak. Všichni nevíme jak! podstatné je, že víme, že jinak než předtízt, takže to, cpo předtím fungovalo i nefungovalo, se v tomto evolučním stupni musí udělat jinak nebo se uprdíte a bude vám špatně.

Za toto nastayvení vám slevu nebo´t jste mě inspirovala kbv poselství pro lidstvo.

VÝNATĚK Z PORADY KLIENTOVI – SPONTÁNNOST A PŘÍJATELNOST PROSTŘEDÍM

Lidi to tak.maji. .kolega si.resil sebe skrz vás,kecá  taky. .oni ale neurcuji vaší hodnotu ani pohled druhych lidí./někteří.jim mohou věřit..jiní ne..to.je dávání svobod.e volby. Obhajobu . přesvedčovani. .nepotřebujeme,  je nutné žít..být...autenticka. ukázat pravou povahu! A vědět,ze někomu se zalíbit můžete, a někomu ne a přijmou to, na co být přijatelná všemi? My taky nepřijímáme a neobdivujeme všechny.