Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z minulosti do budoucnosti, aktuálně

31. 5. 2015

Z minulosti do budoucnosti, aktuálně

Sekce: Z porad klientům

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Grossová

Květen 2015

Fáze zhoršení jsou fáze uvolnění starých vzorců, přijměte je jako očistnou cestu, nechte je sebou projít, jen si řekněte, teď mám prožitek…toho a toho strachu…vzteku…samoty, poděkujte za ten prožitek a už se těšte na jeho dualitní podobu – radost, štěstí, bezpečí….

Člověk musí řešit nejdříve sebe a nejbližší prostředí, protože v blízkém prostředí má na něj denní soustavný dopad, podporuje staré vzorce – dobré i špatné, přičemž spíše ty špatné…podporuje geny…opět dobré i špatné, proto je potřeba upravit nejbližší prostředí, jednak vědomou konverzací, říkat jak se v daných situacích cítíte doma, ve škole…držet ten pocit alespoň pár vteřin a sám říkat tělu, tak to chci…a ještě lépe.

Postupně se tělo přeprogramuje, geny nesoucí nežádoucí vlastnosti se uspí, budou v klidové fázi, neboť je nebudete potřebovat, pochopíte nutnost prožitku událostí – proto je zásadní neodmítat průchod negativní situací, pocitem, projít si tím, ale vědět že to není to co chcete žít denně...zkusit 1 x a dost

Pokud ve vás průchod zátěžovou situací zanechá negativní dopad, přijde další zkouška, dokud tím neprojdete hravě…třeba stres ze zkoušení ve škole, nebo prudič, nepříjemná osoba ryjící do nějaké oblasti….

Děkujte za zážitky a pocity pozitivní.

Úplně nové genové uspořádání pak následně přetváří prostředí a vyvolává lepší a lepší zážitky, zkoušky, vývojové etapy.

Je potřeba vydržet než odpaříte karmickou zátěž, to je bohužel otázka této čistící doby, musíme to odpařit jako páru nad hrncem, chvíli to trvá než zkondenzuje do hrnce zpět…a pak musíme znova vařit…odpařovat…podle intenzity varu – aktivitou práce na sobě odchází vzorce.

Minulost byla naše povinná cesta prožitků. Budoucnost si tvoříme vizualizací, pocity a denních chováním, to je zásadní. Vědět proč jsme prošli minulostí, co nám to dalo a jak jinak, jaké dobro ve mně ponechat a rozvíjet a jaká úskalí mám…

Čím méně karmy, tím snazší průchod dál a lepší zhmotňování vizí. To se vše děje vědomou prací na sobě, prací terapeuta, prací Sil dobra a Pole.

Výborně, vytvořte přání, chtějte, ale nelpěte. Shody okolností a vyšší záměr mohou vaše přání přetvořit, místo jezevčíka budete mít pudla, ale nebe ví co je pro vás nejlepší, přijměte to a řiďte se srdcem.

 

Musíme projít obdobím, kdy odchází staré věci, odpařují se depky…a jiné…to co bylo ukryté i zděděné a co nás omezuje, jde prostě v tomto stupni evoluce ven.

Poproste síly Dobra o uzdravení, denně se obracejte na Anděly apod…. Tím, že v páté dimensi vývoje člověka se nám naše myšlenky a pocity zhmotňují, tak jakmile jste v emoci dlouho, žijete ji, neboť jsme si ji tvořili…další hodiny…nebo dny…proto je nutné VĚDOMÝ průchod, s porozuměním zákonitostem doby…ano, teď odpařuji samotu…brečím…dobře, užiju si to, na chvíli a pak to změním, není důvod se takhle cítit, jsou to staré zbytky…zásadně-nic neodmítat, vše je vaše, někdy to nějak vzniklo…z duše, předků, vašeho postoje, přijmout sebe sama v dnešní podobě a aktivně tu podobu měnit denním přístupem a porozuměním sobě a zákonitostem této doby.