Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vztahy v roce Ketua a Koně

2. 2. 2014

Vztahy v roce Ketua a Koně

MVDr. Simona Müllerová

Korektura, Ina Pokorná

 

Výňatek ze sms

Problém je v tom, že máte představu o vztahu, o jeho podobě a chcete ho vnutit partnerovi. Váš vzorec je nejlepší, jaký umíte, je i pozměněn terapiemi a je v něm pochopení, nicméně v hloubce je vzorec nevědomý, který žijete, který chcete dokázat.

Pohybujete se v kruhu nebo po mělké spirále, ale zkoušky se vrací, protože vědomě to chcete jinak a lépe. Já teď pronikám do hloubky, do toho vzorce, dejte vědomý příkaz mozku a buňkám ke změně přístupu ke vztahu obecně. K muži obecně a k partnerovi konkrétně. Letos je to o to horší, je čínský rok Koně a numerologický rok Ketua vede k osvobození i vztahů a lidí obecně.

Žádná pravidla pro vztah, nikoho neomezovat, ani sebe, a nechtít,aby druhý plnil vaše požadavky. Pokud si přejete to, co je pro vás nejlepší, partner se sám přidá tam, kde se nepřidá je to prostor pro vás, pro vaše aktivity, studium, péči o sebe, přání. Nejede a nebude dovolené podmiňovat své štěstí, spokojenost, naplnění činem nebo vůbec existencí někoho. Tohle neprojde. Pak totiž viníte partnera nebo sebe a zbytečně padáte do nízkovibračních emocí, přijmout, nabídnout, sdílet bez očekávání, podmiňování, bez závěrů, soudů, kritik a bez!!! vnucování svých domněnek o jejich pocitech, chování. Podsouváte sobě a partnerovi svou domněnku o jeho myšlení a pocitech, čímž se vám zhmotní vaše myšlení, neboť jsme na přechodu do páté dimenze a chudák partner musí aspoň trochu žít, konat podle vašich závěrů. Změňte vyhodnocení, vidíte pozitivní, dovolte změnu, dovolte sobě být milována a oceněna, dovolte partnerovi, aby vás milovat.