Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vztahy 2 - Z mailu klientce

Vztahy 2 -  Z mailu klientce

MVDr. Simona Müllerová, leden 2015

 

Plnohodnotný vztah je nemožný na začátku. Vztah se musí tvořit na základě oboustranné ochoty. Potkáváte muže polotovary, půdu ke kultivaci. Dovolte si jít do vztahu s mužem, kterého budete inspirovat a motivovat a podporovat v osobním rozvoji a vyvoláte v něm zájem tvořit vztah, který výhledově bude plnohodnotný. Na základě Vašich relativně malých zkušeností s muži máte nereálné požadavky. Uvědomte si, že od 21. prosince 2012 je žena vůdčí silou života na Zemi. Proto Vás čeká úkol si svého muže vyvinout. Toto pravidlo je proti kolektivním zvykům mladých žen a naráží na nevědomé blokády ve Vašem mozku. Zásadní je, abyste přijala cestu ryzí ženy, to znamená, že dáte šanci každému muži, aby se s Vámi rozvíjel. Podle zpětné vazby uvidíte, jestli to má smysl.

Názor na ženatého muže: kašlete na názor ostatních.

Muž zůstává v původním vztahu:

1. z lásky

2. ze zvyku

3. z lenosti

4. ze strachu

5. kvůli dětem nebo majetku

6. z neschopnosti přijmout zodpovědnost za své rozhodnutí, souvisí s rodičovskou rodinou a jeho dětstvím.

Pokud vstoupíte do vztahu s ženatým mužem, je to vždy záměr vyšších sil. Buď pomůžete muži zbavit se některého z bloků, nebo mu pomůžete ujasnit si, proč zůstává. Je-li manželství láskyplné, smysluplné, nedostane se dovnitř žádná třetí osoba. Vstup další osoby je vždy přes nezaplněná místa v satelitu požadavků. Nová partnerka může být hnací silou pro ukončení nefunkčního vztahu. Pokud muž z manželství odejde, ale nevytvoří s Vámi smysluplný vztah, je to proto, že vyšší záměr byl pouze vzájemný rozvoj. Někde jinde jiná žena uvolní z nefunkčního vztahu muže pro Vás. Je to kolektivní práce duše žen. Nepřestávejte být s námi v týmu a pomáhat mužům a ženám.

-------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz