Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms

Výňatky ze sms

MVDr. Simona Müllerová, červen 2013

Korektura; Ina Pokorná, 13.června 2013

 

 

Nikdo není ztracen, neboť nežiješ to, co je opravdu tvé. Žila pro oko druhých, pro hodnocení druhých, měřítko u tebe byl názor druhých proto stálé hledání, neúspěch,nespokojenost tebe i okolí. Nepojali tvou hru, tvou masku, cítili ze to není tvá opravdovost.

____________

Otázka přijatelnosti, když je člověk upřímný, otevřený, vyzařuje pravdu, vyzařuje to, co je a lidé, zvířata v okolí, cítí pravdu a důvěru a mohou zaujmout vědomě a nevědomě stanovisko. Např. cítí vztek od někoho, vytvoří si ochranu a jdou mu z cesty. Např. cítí samotu od druhého a mohou k němu přistoupit.

____________

Když člověk maskuje vnitřní pocity, chová se a tváří se navenek jinak, než jak to má uvnitř, je v energii lži, masky a přetvářky a lidé v okolí a zvířata cítí faleš. Načtení z energetického pole není jasné. Je zkreslené. Nevědí jak se k jedinci chovat. Ne všichni umí analyzovat rozpor vnějšího chování s vnitřním pocitem. A tak vyhodnotí stav jako faleš a přetvářku. Ale neumí to zařadit. Nevědí proč je jim ten člověk nepříjemný. Člověk s tímto rozporným polem je pak odmítán. Lidi a zvířata jsou odtažití, nebo ho podezírají z nesmyslných věcí, protože má falešné vyzařování. Jedinec cítí, že je vyčleněn a nepřijímán, ale je to proto, že nežije pravdu. Nepředává, neprojevuje svou vnitřní opravdovost.

______________

Dnes výchova stále spočívá v tom, že nám někdo vnutí normy a pravidla všeobecné přijatelnosti, vzhledu, vzdělání, chování.

______________

Každý se nějakým způsobem nutí normy splnit, být všeobecně přijatelný a vmanipuluje sám sebe do obecných představ. Současně mínění druhých manipuluje s ním. Protože jsme zvyklí si vytvářet názor o sobě podle zpětné vazby zvenku. (trendy v oblečení, způsobu života) Každému vyhovuje něco jiného, ale ne každý si dovolí odmítnout nebo veřejně říct, že se bude chovat jinak.

______________

Sundávám nepřijatelnost z min. životů které vám chybně navozuje, že jste nepřijatelná teď a následně navozuje umělé chování a snahu se začlenit v rozporu s vaší přirozeností, dělejte, co vám přijde na mysl, do těla, spontánnost.

______________

K uzdravení těla je potřeba pochopit, kde je osudový bod, uzel a jaký myšlenkový vzorec tam vznikl. Nepochopení smyslu události a jejího vyhodnocení pak vyvolá somatizaci , čili nemoc odpovídá myšlenkám. Dnešní doba požaduje vyhodnocení novým způsobem. Karma, zákon princip a následků z min. životů a genetických předků. Karma tohoto života jak myslím, tak se mi daří dnes. Skutečně žijeme to, co myslíme, vymyslíme negativní uvažování, navozuje převahu negativních událostí, myšlení o nemoci posiluje nemoc, myšlení o zdraví posiluje zdraví.

______________

Vlivem kolektivních vzorců se bojíte být sama sebou, abyste nevybočila, nezbořila, nezničila to, co jste vybudovala, tedy ve vašem případě rodinu. Ale vy s vaší numerologií, nemůžete mít standardní rodinu, podle vzorců, které kdysi v jiném režimu a evolučním stupni někdo vytvořil. Před 4O lety život vypadal úplně jinak. Většina lidí stejné byty, stejné oblečení, jídlo, nebyl výběr. Dnes je toto něčem jiné, skutečně si uvědomte, že adaptace člověka, restrukturalizace je obdobná telekomunikaci. Jak vypadal PC jako krabice, a dnes? Jsou

nádherné, tolik věcí umí. Tolik typu, tolik specielních programů. Přijměte svou inovaci, začněte být Adélou teď a tady. Neobstojíte v životě se 40 let starými vzorci chování.

 

______________

Petro, staré věci, spálit mosty a dělat ultimata. Je to vlastně i manipulace, pokud není po vašem, konec bez návratu. Jenže se protivíte osudu a zkouškám.

To není manipulace s Jiřím, ale nucení a postavení se osudu a Bohu. Pokud je vaše lekce se rozejít, pokud má Jiří nebo vy prozřít, aktem rozchodu, pak to má své místo ve vašem vývoji.

Další věc je rituál ukončení starého, velmi důležitý, kdy konec, smrt něčeho, co je přežité a nefunkční.

Pak se uvolní místo novému, to je zákon přírody. Nové může vzniknout mezi týmiž osobami nebo jinými.

Bohužel si neurčíte pravidla vy. Vesmírná a evoluční už existují a člověk je opravdu slabý na to to změnit.

Některé úseky osudu je potřeba s pokornou přijmout. Později poznáte jejich přínos a obohacení. Pokud násilně a radikálně a po svém ukončíte tzv. navždy něco, dostanete do života člověka podobného, podobně i stejně, ale samozřejmě horší lekce. A odžijete to s někým jiným. Další věc je, sama víte jak moc si přejete mít šance. V práci, vzhledem, vztahem s rodiči… a někdy člověk pokazí.

Kdyby každý ukončoval vše definitivně, bylo by opravdu těžké žít a nemít šanci, nebo jen šanci někde úplně jinde. Co kdybyste ztratila dokumentaci a firma vás vyhodila za chybu za liknavost, a vy se změníte, vyvinete, pochopíte a moc byste chtěla mít místo právě v té firmě. Chci vám jen říct, že pokud zvolíte variantu rozchod teď bez možnosti návratu, zbytečně si tím věci zkomplikujete. Nechala bych novou formu skutečně na poli neomezených možností a nechala bych se překvapit.

Dobře vím, jak prospěšné bylo se rozvést, vystěhovat přítele,prostě to úplně skončit bez očekávání co bude.

A pak to bylo vždy lepší…