Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms III

Výňatky ze sms III.

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu Ina Pokorná, 29. července 2013

 

 

Strach je zbytečný, přijde zas nějaký další učitel karmy. Co člověk se nenaučí s jedním, naučí se s druhým. Máte před sebou Anno dlouhou cestu, a není důvod se jí bát. Rozhodně to zvládnete a přežijete. To, kolik krásy a dobra a zmoudření si odnesete je na míře vašeho duchovního přístupu ke všem situacím.

To, jak zmírníte negativní prožitky, je na míře shovívavosti k druhým a na lásce a úctě k sobě a respektu k druhým.

 

Pokud chceš Marie, aby se choval podle tebe, je to špatně. Nejde vždy sebe změnit, ale aspoň si uvědomit, o co jde a co tě to učí. Jednak být otevřená mužům, to jsi. Připustit vztah, ve které se oba učíte a vyvíjíte, nikoliv jasný vztah, kdy on bude dělat a vypadat tak, jak ty chceš, co tebe uspokojuje. Když se rozejdeš, budeš na něj myslet, a litovat a dlouho se trápit. Doporučuji přijmout tuto variantu vztahu a požádat o zlepšení a vyřešení. Protože je pro tebe Petr velmi perspektivní, na rozdíl od jiných si tě i váží, ty si ale nevážíš sebe, máš viny, čímž ho energeticky odrazuješ. Zkus si představovat, že si sebe vážíš, máš se fakt ráda se vším, co děláš. Bez vin. A dávám ti Petře šanci být tím nejúžasnějším mužem v mém dosavadním životě. Dávám ti Petře šanci se změnit a změnit náš vztah. Já Marie se měním den ze dne k mému prospěchu, snadno a rychle.

 

 

Využít dnešní doby

Je to vše o postoji – jak se cítíte, pokud si v hlavě změníte, že se vydělávají peníze, uvidíte, že se vydělají. Rodina je připravena, vy jste vyčištěni. Jde o to změnit myšlení a vyzařování. Já téměř denně sednu ve vaně, na wc, v posteli vezmu ruce a tvořím energetickou kouli krásného dne, dám tam radost, finanční bezpečí, zdraví atd. Vy máte pevný vzorec, že život je tak, jak je, že to jinak nejde. Překonáváte zbytečně více překážek, neboť si je vymyslíte. Dar dnešní doby je tom, že si můžete vytvořit podmínky rychlost práce, příjmy, pozitivním programováním. Denně děkuji za klienty, kteří si mě váží a uctívají mě, nadšeně mi dávají peníze. Protože žijeme ve světě polarit, neplatící, skeptici a rýpalové se v mém životě objevují mizivě a nijak mě neohrozí. Pár minut zamrzí a jsou pryč, neboť pozornost, vděk a úctu věnuji ihned těm ostatním. Překážky a problémy v mém životě jsou spouštěčem obrátit díky a vděk dnům a chvílím plným spokojenosti, lidem, kteří mě podporují a nebi, aby zmizel vzorec v mém těle nebo duši, který mě přivedl do situace s překážkou. Překážka se pak stává obohacením a možností ke změně a posunu. Vy se musíte naučit myslet a konat v dnešní době podle dnešních pravidel. A tím vše změnit. Půjde to rychle, když tomu budete věnovat pozornost pravidelně.

 

_______________________________

 

Problém je v tvé méněcennosti, ztráta Ondřeje vás natolik ranila, že se vám nepodařilo celou situaci převrátit ve váš prospěch. Byla jsi silná vždy, můžeš tomu čelit, denně je potřeba více dělat smysluplné duchovno, tvořit dnešky, zítřky až se z tebe dostanou staré vzorce, a svým novým tvořením se do vás nedostane tolik negativních kolektivních negativ, aby vás to dostalo. Zatím jdete nahoru a dolu. Pády jsou ale zbytečně velké a euforie a úsilí zbytečně malé. Vnímám malé děkování za dary dne, díky tělu, práci. Čekáte pomoc z venku, zázrak

nebe, ale je doba, kdy vy musíte prokázat svou duchovní disciplínu denním díkem, pokorou úctou, k buňkám, domovu, sobě a vytvořit si obraz dalšího dne. Čelit každé malé marnosti okamžitým přepracováním a uvědoměním si, že jde právě o zkoušku a výcvik. Čím větší dar k léčení máte, čím větší sílu myšlenek, čím více se pokoušíte pomáhat lidem alternativně, tím větší zkoušky přijdou.

 

Zkouškové období – nahoru dolu, doma je o denní disciplíně, udržet principy vědomě, donutit se k tomu, co víme, že je správně. Než se nový stav stane zvykem a samozřejmostí.

 

Čelte tomu statečně, úsměv na sebe a aktivovat pocity, ve kterých vám bylo dobře. Říkejte si tak, a ještě lépe. Chce to bdělé nasazení, nedovolit negativním pocitům, aby vás obsadily.