Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms duben 2014 díl I.

Výňatky ze sms duben 2014 díl I.

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

 

 

Každý člověk si vybírá podle jaké skupiny lidí bude žít, podle jaké filosofie. Vytvoří si individuální variantu postoje. Smyslem by mělo být, aby mu bylo lépe. Může mít jedinečně svá pravidla, ale měl by být zdravý, spokojený, šťastný. Můžeš si myslet, že to nejde. I to je druh filosofie a postoje. Ale pokud to nezkusíš jinak, tak nevím, jestli to jinak jde.

 

________________________

Nutné je smazat negativní programy, zvyky, aby nenarušovaly nové pozitivní tvoření. Další dny si hrajte se svým životem jako aneroidem. Radikálně, důsledně.

 

_________________________

Karma – zákon příčiny a následku nekompromisně dolehla. Pokud budete vzdorovat, vytvoříte novou omezující karmu a následně prožitky, o které nestojíte. Už nejde žít, pracovat, myslet, léčit, telefonovat jak před dvaceti lety. Cigarety, alkohol, pomluvy, útěk od lidí to nevyřeší. Evoluci nikdo neuteče. Doba nám dala dar být rychlí jako android. Smazat něco z vlákna jde za vteřinu. Naše tělo, náš život, naše fungování je založené na porozumění, době a využití daru. Tvořte vkládejte, vizualizujte to nejlepší pro vás a druhé. Pak zažijete zázračné změny.

 

 

Bílá a černá magie

 

Například máme soudní spor, nebo sportovní utkání. Dvě strany. Bílá magie je – prosím o vyrovnání karmických závazků obou stran. Prosím o pročištění vztahu a závazku v souladu s Boží vůlí ve prospěch všech zúčastněných. Prosím, aby si odpustili všichni zúčastnění. Energie se nějak pročistí a vznikne nový stav. Ten způsobí, že jedna ze stran už nemusí platit druhé tolik, že se snaz dohodnou, že nemusí mít ty škodlivé prožitky. Má-li být někdo ve vězení na základě karmy, pak po karmické terapii nemusí. Jen třeba jen den ve vazbě. Nejde ale v rámci osobního zájmu vést terapii ve prospěch klienta, vždy se terapie vede ve prospěch všech zúčastěných. Přát to nejlepší všem, dát jim sílu, světlo, radost, úspěch, pak se spor, utkání, jednání poskládá ve prospěch toho, kdo si to více zaslouží. Podle božích zákonů. Terapeut posel Sil Dobra pracuje pro všechny, i když na žádost jednoho člověka. Je-li v karmicých souvislostech vinen, pak terapeut může zmírnit problém zásadně, ale použije-li to v souladu s boží vůli ve prospěch všech zúčastněných..