Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms a mailů klientům II

25. 7. 2013

Výňatky ze sms a mailů klientům II

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu Ina Pokorná 25. července 2013

 

 

 

Antibiotika

Není indikace na antb.,jen prevence před sekundárními infekcemi. Sám vidíš, jak funguje kolektivní víra, a že bys víru v uzdravení mohl mít i s placebem. Dělám práci na bílých krvinkách, máš pomalé hojení, rozklad tkáně vlivem tlaku a chybného okysličování tkáně v době nečekaného velkého pohybu. Vracím se v čase, nastavuji okysličení koncových částí, domnívám se, že velmi plošně je účinek antb.ovlivněn vírou a kolektivním názorem. Protože zabere i u virózami psychogenních onemocnění po dobu braní antb. Přitom jediná indikace je bakteriální infekce s prokázanou citlivostí.

 

Vyhodnocování zvykem

Zvyky, vyhodnocování zvykem dané programem duše, ale i kolektivními vzorci, rodiči, najít prošlé uzly osudu, kde bylo chybné rozhodnutí, příčiny, následky, vyčištění, odpuštění si, příprava na opakované lekce z chybně pojatými osudovými uzly, vstup do minulých životů, kde je kořen, spouštěč, opakované nežádoucí reakce v tomto životě se napojí na buněčnou paměť a tělo. Nebo i nehmotné formy, vyhodnotí podle mnoha karmických a osudových zkušeností a udělají chybný závěr. Je nutné jít na terapii a vědomé uvědomění si, kde je chybná reakce. Pokusím se co nejvíce smazat karmicky osudovou minulost, nastavit spouštěč na teď a tady. Důležité je si uvědomit, že pravidla myšlení a chování vymyslela většinou generace před námi, nebo doktoři, nebo autority. Jen to přijmeme, aniž bychom to filtrovali srdcem a pocitem, jestli je to fakt správné, nastavím srdce jako hlavní filtr, je ale nutné ho slyšet, nezaplašit ho, nezaplašit ho hned jeho pocity. Zraněné srdce nejdřív může reagovat chybně…

 

Doba samoty – mám to za sebou, sama v lázních, na kávě, na večeři, učili mě být sama. Dokud člověk neumí být šťastný a sám se sebou, nemůže být šťastný s nikým jiným. Pochopila jsem to, ale nemám to celé dořešené. Vy teď budujete svou hodnotu a parametry. Důvodem k hledání muže je láska a polarita.

 

Unáhlené závěry a rychlé soudy vám to tak komplikují, nedělejte závěr, až se poradíme, do té doby si myslete, že nebe má s vámi svůj plán a ten je důležitější než váš osobní plán. Ale špatným vyhodnocením božího načasování můžete pokazit plynulý sled událostí.

 

Promazání karmy jde v okamžiku, kdy skutečně chápete princip karmy, čili následek za čin, myšlenku, kdy máte respekt k vesmírným a přírodním zákonitostem. Dokud to nepochopíte, nejde to odbloknout. Lidi nechtějí nést zodpovědnost za své myšlení a vesměs chtějí, aby druzí uspokojovali jejich potřeby, nechápou, že každý má svobodu a změna se děje tím, že se změní každý sám a odstraní ze svého pole vzorce, které nutí druhé lidi jím něco provádět. Jakmile viníte osud a druhé, nejde dělat pořádně odbloky.

 

Představy o lásce

Udělej proud lásky od otce k tobě a naopak, nepřemýšlej o tom, když odložím rozum, paměť, křivdy, teče proud vždycky, bez zábran, a v něm spočiň. Nečekej, za co tě bude milovat a jak, za co ty jeho, nech to na proudu, ať to teče, bez očekávání a představ... protože tu lásku má v sobě každý, jen ji nechce vidět, vnímat kvůli představám, zradám, očekáváním, křivdami a

pak to udělej s mámou, přemýšlej o tom, ciť to. Máma měla představy jak má vypadat láska matky k tobě a snažila se vyslat představu, čímž nevysílala lásku, stejně tak ty máš mylnou představu, jak má vypadat láska dcery k matce a co by jsi měla poslat. Chtěla bych jen prožitek proudu lásky bez představ, očekávání, od nich, od tebe a potom prožitek hlubokého uvědomění, že ti museli vtisknout vzorec chování a myšlení, abys přežila v roce svého narození i místo toho, aby vzorce rodičů a kolektivu, místo novějších vzorců lásky a chování, oddělíme to, odtáhnu to, aby došlo k výměně lásky, čistě lásky, která tam fakt je a byla, jen vinnou představou, očekáváním v jakémkoliv směru není vidět. Z pocitu nedostatku se pak nutíš k chování rodičů, které je umělé, nepřirozené a snažíš se je dostat do situací, kdy sama budeš mít dobrý pocit z nich, ze sebe před nimi.

Vychovat syna, je jedna věc, kolik mužů použiješ na výchovu jednoho syna obecně, ale abys věděla, že každý muž je nejprve tvým synem a pak teprve oprou, týmovým hráčem, nejde jim nic svěřit, přehodit na ně, chtít od nich, zbavit se něčeho, jde o tým s mužem, dohodu o vzájemném potencování pozitiv. tím, že připravíš syna Ottu, Pepu, aj muže na život v týmu se ženou, odžiješ svůj vývoj ženy a staneš se bohyní, multidimenziolní ženou, neutečeš tomu, kolik let, záleží na tobě, jde o kvalitu ne o kvantitu.