Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms (křivdy z dětství, )

25. 7. 2014

Výňatky ze sms (křivdy z dětství, )

MVDr. Simona Müllerová, Ina Pokorná

Korekce; Ina Pokorná

Červenec 2014

 

Dítě má prvotní impuls sdílet lásku, pocit. Obojí je impuls a dítě to chce. Prostředí – rodiče, nenaplní jeho impuls, podcení, nejsou tam, zesměšní atd. Dítě pak nemá naplněnou prvotní důvěru v pocit, v impuls uvnitř sebe a žije to celý život chybně.

Křivdy jsou následky nedožité, nepochopené křivdy z doby dětství, kdy byla prvotní potřeba sdílet lásku a bezpečí a nebyla vyslyšena.

Pocit křivdy se zapsal a byl nasazen na každou potřebu sdílení lásky a bezpečí, čili chybně a upevňovalo se chybné nastavení dané v raném dětství. Dovoluji si, něco chci, mám právo na emoce. Potřeba obhájit si své teritorium a hierarchické postavení.

 

Čištění

Projděte v časové ose body života od teď zpět. Primární uzel v dětství např. v postýlce, dítě řve a obtěžuje, je odmítané a nedoceněné.

Prožijte emoce, které k vám přijdou z té doby v časové ose. Vysvětlete tělu, buňkám, že situace je pryč, že to byla karma, prociťte uvolnění, vezměte si Staphysagrii 30 ch. Hovor v tělem, buňkami je důležitý!

 

___________________________________

Vlivem evoluce se dostáváme do situací, které byly traumatizující. Tělu se obnoví pocit. Pokud si vědomá mysl neřekne, že jde o evoluční čistící program, považuje ten pocit za reálný, vztahující se k okamžité nebo nedávné situaci. Přijme pak pocit jako svůj, žije a krmí, čím se zamotáváme a budeme muset absolvovat zkoušky. Jinak a lépe. Vím, že jsem v evoluci, transformaci a pocit patří k historické události, která se otevřela v paměti buněk a odchází. Pokud mám nedožitý pocit, vztek, lítost, samotu atd., dožiji ho rychle a efektivně teď a ukončím tehdejší situaci, aby se nepřenášela do situace dnešní.

_________________________

Lidé mají v hlavě program, že když vidí utrpení druhého, jejich vlastní se jim zdá menší. Proto je přitahují negativní situace, aby zmírnili srovnáním své.

Požádejte, ať vidíte jako inspiraci pro sebe situace lepší a řekněte si – „Tak a ještě lépe pro mě!.“

„Nemusím dovolovat druhým lidem, aby si řešili svůj problém přes mě.“