Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze SMS, e-mailů a terapií klientům

Výňatky ze SMS, e-mailů a terapií klientům

 

Kořen problému

Výňatky ze sms, příklady z terapií

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 29. prosince 2012

 

1.

Rozebereme situaci. Nemáte důkaz, máte domněnku. I na základě domněnky vytváříte příběh o nevěře a udržujete ho. Následně po takovém vyhodnocení je třeba vše řešit. Buď odpustit a přijmout, nebo mít křivdu, vztek, zradu, nebo se rozejít.

 

Všechny následky vašeho vyhodnocení, vašeho příběhu jsou mnohem horší, než následky a zpracování příběhu mého, který vám nabízím.

 

Volíte těžší variantu a konflikt ve vztahu. Je to samozřejmě vaše svobodná vůle, ani já nemám žádný důkaz pro můj příběh. Nicméně sám můj příběh je méně škodlivý a řešení mého příběhu vyžaduje od vás mnohem snazší odpuštění a vyřešení. V každém případě kořen našich dvou příběhu je stejný. Prvotně vy neobdivujete svého muže. Nevážíte si ho a podezíráte ho. On je nedoceněný. Ještě další kořen problému je ten, že toho muže jste si sama vybrala a vlastně jste ho nikdy nepřijala. Očekávala jste, že se bude vyvíjet podle vašich představ, ale on se vyvíjí podle jeho představ, což vám nevyhovuje. A nyní máme následky v podezření z flirtu, nevěry. Prosím pokuste se zamyslet nad celým příběhem. Budeme trhat listy plevelu, nebo půjdeme vyrvat kořen?

 

2.

To, co vám prošlo dříve, už neprojde. Skutečné zhmotnění myšlenky je mnohem silnější, než bylo u všech lidí, proto si víc a víc lidí myslí, že je hůř. Je doba, je zla, že je vše horší všude, protože jsme si zvykli uvažovat v negacích. Protože jsme zvyklí vidět prvně to špatné a pak o tom mluvíme. Rozmazáváme to, živíme to energiemi pozornosti a silou slova.

 

Přežitek nechválit, abychom nezpychli, přetrvává u lidí nad 30 let pořád jako pravidlo života. Nechválit sebe, to se nehodilo. Nechválit druhé, zpychli by, neboť to pozitivní je samozřejmé a negativní je trestuhodné, odsouzeníhodné, čili vše, celý život se pohybuje především ve vnímání omezení, negativ, strachu, zloby apod. To vidíme, to cítíme, o tom mluvíme. Ve vašem případě ale přístup k vašemu tělu, k sexu, k Janovi jako chlapovi je vesměs negativní a vaše myšlenky žijí a upevňují se. Dar doby, nový dar nových schopností člověka = zhmotnit myšlenku, se obrací proti většině lidí. Kdyby lidi zapojili logiku i v tomto uvědomění si, že jejich negativní projekce a negativní prohlášení se nádherně plní.

 

Než přebijete svůj neustále opakující se program pozitivní vizualizací a afirmací, trvá to. Zejména když vše, prohlášené více lidmi, se stává kolektivním vzorcem. Mnoho

žen uvažuje stejně o svém těle, sexu a muži, jako vy. Čili odmítavě. Tím se zafixuje program odmítání do kolektivní duše a sítě vědomí. Vlivem rezonance aj. systému pak ovlivňuje nás všechny a nás, několik pozitivních duší, neustále vyvíjet sílu nepodlehnout všeobecnému mínění typu vy a spol.

 

3.

Jde vlastně o život. Doba je taková, abychom se učili pozitivně programovat. Smyslem doby je si svým myšlením dnes vytvářet své zítra. Čím více strachu vytvoříte, čím více pochyb, tím více to zhmotníte. Je to přesně ukázka dobových principů. Jsme teď 2012 … je to TAK. Není to středověk, není to pravěk, je to jinak. Všimněte si, jak rychle se zhmotní to, co vymyslíte, v obou směrech.

 

4.

Všichni jsme výsledkem doby, všichni jsme nějak poškozeni, a všichni máme nedostatek lásky, úcty a péče, počínaje rodiči. Je jen velmi málo rodičů a dětí, kde je skutečná láska, vnímání, spočinutí v čase a prostoru. Většinou jsou lidé, teď mluvím hlavně rodiče a děti, vedle sebe a zajišťují si základní hodnoty. Teplo, jídlo, prádlo, nikoliv porozumění, sdílení. Pak máme deficit i chybné vzorce. Problémy jsou na více úrovních. Umět dát lásku, péči, pozornost, sdílení, vnímání a umět také to také přijmout. Pokud to neumíme oběma směry, stále nám něco chybí.

 

5.

Nemůžeme čekat od druhého, že splní naše požadavky, své sny. Radosti si musíme plnit sami. Umět je žít, sám se sebou a druzí se pak připojují. Pokud se nepřipojí váš partner, může se připojit někdo jiný. Je zbytečné chtít, aby se partner připojoval k radostem na motorce, na luxusní večeři v lázních, když ho to nebaví, když má své radosti doma na orbitreku. Můžete se vy připojit a radostně spolu vařit, venčit psy, cvičit na karimatce v pokoji, anebo se nepřipojíte, uděláte to po svém. Každý má volbu, jen nenutit sebe nebo druhého, aby s vámi sdílel osobní, individuální radosti, když jemu nepřináší to potěšení, co vám.

Výňatky ze sms

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 29. prosince 2012

 

1.

Jelikož náš – např. můj a Iny názor je silný a je také zapsán, můžete vy – ženy z opačné polarity vnímání, použít náš program lásky a úcty k tělu, mužům a sexu, načíst, použít ale vyžaduje to vědomou činnost. Vědomě se rozhodnout pro změnu, objednat ve vesmíru změnu vnímání a aktivně se podílet v počátku inkorporace, než se nový program stane vaší životní samozřejmostí, protože zvyk a ego mají ve vás velkou sílu, protože vaše moudrost je malá a disciplina je nahlodána programem oběti a křivdami, nepodaří se vám vyvrátit své vnímání. Je to totiž zpočátku tvrdá práce. Prosím neberte to jako výtku.

 

Kdybych sama nevěděla, nezažila toto převracení, kdybych nelezla před Bohem po kolenou a neprosila ho, ať mě zbaví ega, manipulace, neboť jsem byla v jeho zajetí a musela žít neustálou nespokojenost s něčím, zoufalství, vzteky, neradila bych vám. Ale mám za sebou roky práce a boje s egem, se sebou a stále mám zkoušky, která má část vyhraje. Nicméně jasně vím, že když soužití, život postavím na své kráse, na úžasných vlastnostech mého muže, pak skutečně dostanu dary v podobě lásky, harmonie a klidu srdce. Počátek práce je těžký, moc těžký, ale tím, že počátek odložíte o měsíc, o rok, o pět let, tím si nepomůžete. Naopak, negativní zvyky zesílí a zakoření ještě více. Dobré je to, že terapeut vás přenastaví, pár dnů vás udrží, ale doba nezbytně vyžaduje vaši osobní každodenní práci. Čím si víc ublížíte, tím si budete myslet, že nejste sexy, baculatá a že máte doma slabocha? Nebo tím, že se rozhodnete aktivně vkročit do vidění krásy a úžasného borce?

 

2. Můžete se zamyslet, chcete Kamila? Nebo Petra? Jsou lepší? Nebo se rozhlížíte po ulici, jak ženy vypadají? Ano, některé jsou hezčí, z vašeho pohledu. Ale je zdravá? Má finanční zázemí? Jakou má povahu?

 

3.

Kvantová fyzika, základ moderního duchovna, elektron, čili základní energetická jednotka, nebo i foton. Je dokázáno, že mění svůj pohyb podle pozorovatele. Prostě je důkaz. Fyzikální a měřitelný. Jelikož jsme všichni složeni z těchto měřitelných částic a jelikož je dokázáno, že se chovají podle pozorovatele, pak míra a způsob vašeho pozorování ovlivňuje vás i lidi kolem.

 

Jak se na celou situaci a problém díváte a co v tom hledáte? Účel doby je vidět nejprve tu nejlepší variantu, pak tu lepší a pak tu docela dobrou, pak tu divnou, a když je fakt průšvih, je už oslaben naším pozitivním vnímáním a my nemusíme tolik řešit.

Rozhodnutí a další SMS klientům

MVDr. Simona Müllerová, 3. a 6. září 2012

Marie, špatně nesete tíhu rozhodování. Nechcete nikomu ublížit, ale ono to v životě nejde jinak… Vždy někomu ublížíte. I kdybyste byla loutka, i kdybyste žila pro všechny co nejvíc, vždy někomu ublížíte, a tak je prvotní neubližovat sobě a od toho odvíjet svá rozhodnutí. Dělat to, v čem je Vaše srdce skutečně šťastné a klidné, pak je to rozhodnutí správné. I kdyby ublížilo milionům, jestli je Vaše srdce šťastné a Vy cítíte klid při představě realizace a následku rozhodnutí, pak je to správné. A je úplně jedno, kdo to nechápe, kdo tomu nerozumí, kdo to chce jinak. Ti druzí mají svůj osud, své zkoušky, a některé zkoušky a výchovné procesy jdou právě vaším prostřednictvím, skrz rozhodnutí Vašeho srdce.

 

 

Obecně se zhoršili muži, samci, teď, snad pět dní. Nevím přesně. Nekomunikují, stahují se, uzavírají, přemýšlejí. Měli planetární odblok na komunikaci, neví, kdo jsou a jak reagovat, neboť se mění jejich vnitřní pocity, postoje, názory. Změna je nutná. Rozpor mezi požadavky žen a mužů na komunikaci je velmi zásadní. V oblasti telepatie to nevadí, tam to plyne, ale mnoho mužů, více než žen, neovládá telepatii. Nicméně na ženu myslí relativně často, na rozdíl od hmotných projevů toho myšlení – SMS, mail, volání, kontakt. Doznívají jim karmické vzorce a zranění. Jakmile se žena cítí odstrčená, nemilovaná, přehlížená, pokazí si tím své vibrace přitažlivosti a zajímavosti, a tím spíše muž nekomunikuje na hmotné úrovni. Žena pak začne vytvářet negativní projekce – strach, zlobu, pesimistické závěry. Viní sebe, že není dost dobrá, viní muže, projektuje na něj své scénáře o jeho aktivitách, o jeho myšlení atd., vysílá na něj mnoho negativních projekcí, které on nevědomky zachytí a stahuje se. Cítí vinu a neví proč. Není mu dobře v tom proudu, co na něj žena vyšle. Neví proč. Jelikož nezná tenhle zákon, jelikož je většina mužů ješitných, nepochopí, že jeden až dva kontakty denně by zmírnily tenhle negativní kolotoč vycházející z žen. Tím, že se negativní projekce žen spojí a navazují na již existující negativní programy vinění, nedocenění a manipulace, dostáváme se zase o schod dolů v našich karmických posunech. Kdyby žena dokázala spočinout v pocitu a muži věřit, máme výstup jednoho schodu. Kdyby dokázala udržet bdělou radost z jedné SMS za den…za dva dny…, máme další schod. Žena je ale věčně nenaplněná nádoba, jenže žádný muž nedokáže naplnit ženinu potřebu pozornosti, péče, lásky atd.

Zavírám děravé dno ženských nádob. Teď. Nastavuji mozek na pevné spočinutí v posledním projevu náklonnosti a říkám za nás ženy: „Díky, že mě vnímáš. I já vnímám tebe.“ Čistím protivné energie ženy, do kterých se mužům nechce vstupovat, na co by si přidělávali starosti.

Navíc se chováme tak, že i když nás na chvíli naplní a uspokojí, za pár hodin chceme zas. Jim se to jeví jako marné, zbytečná práce uspokojovat ženu, když to stejně nevydrží. Muž má rád díla, konečné stavy, hotovo. Žena není nikdy konečné dílo, ale muž to nechápe, nemá na to závity. Ale moderní muž, adaptovaný na teď a tady, něco pochopí. Nicméně to žena nesmí kazit a musí se taky adaptovat. A nechat se naplnit a v klidu spočinout. Tím, že žena dokáže myslet a dělat tři a více věcí, myslí žena na muže i při práci, zábavě atd. a sleduje, co vše od muže dostává. Bohužel!

Muž je trvale pod kontrolou. Muž to neumí. Vzpomene si a chce se ženě cele věnovat, sednout si, napsat jí SMS… V klidu. Dnešní doba mu nedá klid… nestíhá, pokusí se jako žena napsat letmou SMS, žena vycítí, že je letmá, povrchní, prudí zas, místo co by ocenila, jak se překonal a v běhu dne napsal aspoň to.

Když muž najde děravou nádobu, opraví ji, nevyhodí. Muž ale neví, jak opravit citovou nádobu ženy, neboť ať udělá cokoliv, žena nebude spokojená. I když nádobu vyhodí a koupí novou a zjistí, že je zas děravá, přestane ho bavit plýtvat energií na zaplňování. A když časem zjistí, že je zas děravá, zanevře na ženy, zřekne se jich a nenajde si žádný vztah nebo jen sexuální nezávazný. Je jen málo moudrých mužů, kteří pochopí, že nejde jen o děravou nádobu, ale celý komplex dějů v ženě. Jenže je potřeba, aby ženy samy lepily díry ve své citové nádobě a udržovaly obsah do ní jednou vložený.

 

 

Paní Tichá, pokud chcete ode mě jen věšteckou práci, můžeme se domluvit i na tomto omezeném pracovním procesu. Důležité je, abyste si uvědomila, že si svými dnešky tvoříte své zítra, a mé vhledy vycházejí z Vašeho stavu ve chvíli, kdy se ptáte. Pokud Vy nebo zúčastnění Vašeho života změní postoj nebo jsou po odbloku, atd., celá situace se mění. Doba je taková, že následky našeho myšlení se projeví okamžitě, během hodin, maximálně dnů. Proto mé vhledy, věštby, nemají dlouhou platnost a Vy můžete být zklamaná nebo zpochybnit celou metodu. Pokud jsou v karmě nezpracované bloky, procházíte stále zkouškami a lekcemi, které Vás vedou ke změně postoje. Ale souhlasím, mohu pro Vás dělat rozbory situací pro teď a tady, pokud Vy pochopíte, že za šest hodin to může být jinak, když se kdokoliv z hráčů změní. A lidé se dnes mění šmahem. Je to sám tlak Země, elektromagnetického pole, který nás nutí přehodnotit dosavadní stanoviska. Čili i bez terapií se měníme, ale pomaleji. Na každou Vaši otázku Vám odpovím: teď a tady je to TAK.

 

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.

 

 

Výňatky ze SMS, e-mailů a terapií klientům

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2012

 

To je přednost, že je ten muž mladý. Mladý není pokažený, dá se vytvarovat, je moderní. Neřešte věk, řešte povahu, zájmy, pocit. Řešit věk je kolektivní vzorec. Ale ono to opravdu není o věku… Musíme najít muže, se kterým souzníme. Vy jste moc dávala, podvědomě už chcete dostávat, z práce, z rodiny…od muže, akorát že se zatím omezujete tím, že držíte vzorce, co, odkud a jak máte dostávat. Pokuste se, abyste plynula v proudu shod okolností, abyste přijímala dary, o kterých zatím nevíte. Adam se k vám energeticky nesmírně hodí a je velmi prospěšný na několik dalších let. Když překousnete věk. Než se vy dostanete k pravému životnímu partnerovi, potřebujete výcvik jinými muži, kteří vás co nejvíce rozvinou a co nejméně poškodí. Hodně lidí odmítá jakýsi vztah s někým, kdo nesplňuje určitá kritéria, jenže ta kritéria jsou daná zvenku, společenskými vzorci, časopisy. I vývoj osobnosti, plán rodiny, děti, vše někdo určil, přitom Nebe a Země mají svá pravidla a každá bytost své místo a svou cestu, každý má svůj zcela individuální plán, a čím více využije jeho potenciálu, tím snáz a radostněji žije a víc se mu daří. Nedonutíte sebe, osud, lidi, abyste se vmáčkla a do třiceti našla partnera, otce dětí. Můžete se omezit a vmanipulovat do plánu kolektivu, ale tím se vzdáte štěstí a harmonického vývoje. Jediné důležité je, co cítíte ve svém středu, co vaše srdce, vaše tělo jako takové, jak se cítíte s tím člověkem, co ve vás probíhá, všechno ostatní hoďte za hlavu a vzepřete se kolektivu. To čisté a pravé ve vás, to vás povede, a když se poddáte hlasu srdce a těla, s pevnou vírou budete žít sebe, pak se okolí bude měnit…práce…muži, ale chce to mít čistý, láskyplný pocit v sobě, dopřát si to, co vám fakt dělá dobře, kde je tělo a srdce v pohodě, šťastné.

------------------------------------------------

Namíchám vám kapky na sebeuvědomění si a udělám vám k tomu terapii hemisfér.. a tak.. abyste byla šťastná…práce…změna možná na podzim. Dokud nepochopíte smysl této práce, nedostanete se dál. Najít malé radosti, vše má smysl…prvotní smysl práce, která vás nebaví je, že je zdrojem finančních prostředků, a za to je třeba jí děkovat. Mladý člověk musí projít mnohou prací, aby skutečně věděl, co chce a co ne, aby si vážil toho, co má, co dostane, aby měl směr. Hodně mladých se dívá na práci starších a zdá se jim, že je to snadné. Zapomenou, opomenou, že ti starší už čímsi prošli, skutečně obětováním mnoha věcí. Tendence mladých do třiceti je vítr, snadný úspěch, posun, postup, výhra, překonat překážky snadno, ale je jich mnoho, chtějí změnu, uvědomují si, že je to zkušenost a příprava na zralost. Málokdo mladý dělá s pokorou práci, která ho zcela nenaplňuje. Hlavně se všude hlásá – mít práci, co nás baví, naplňuje psychicky i finančně... To je pravda, ano, ale bez prožití opačné polarity to nejde. Dokud s pokorou neprojdete testy, myslím zkoušky Nebe, dokud nenajdete smysl, účel té práce, ve které jste…pak vám jiná práce problém nevyřeší. Vše má boží načasování.

-----------------------------------------------

Vy chcete, Věrko, moc věcí, moc radosti od života hned, rychle, je vám málo… vše má řád, proces.. pak jste zklamaná. Zbytečně si přivádíte zklamání tím, že chcete moc a rychle. Vy se učíte žít skrz smutné…negativním si ujasňujete, co pozitivního chtít, abyste si vážila kvalit života. To, co se vám děje, přesně odpovídá mládí kolem dvaceti… Vše, co se vám zdá jako neúspěch, negativní, otravné,

smutné, přijměte jako cestu a jako zkušenost, jako šanci zrát, duchovně růst uvědomováním si sebe v těchto situacích. Ti zdánlivě šťastní a úspěšní se pak nudí, ztrácí smysl života…tím nemyslím, aby člověk nebyl šťastný a sjednocený, tím chci říct, že je ve vašem životě dost hezkého, ale vy mu přikládáte malý význam.. a Osud vás vede k tomu tohle pochopit, dokázat vycítit klad ze situace, najít ve všem šanci růst, poznat sebe, překonat sebe. Štěstí, naplnění přijde, ale nemůže přijít ve dvaceti. Máte málo odžito, málo konfrontací, pocit nespravedlnosti osudu je daný věkem… Ale vše má smysl…záměr. Právě abyste přijala a pochopila dary života, co vás čekají. Procházíte teď obdobími relativního prázdna, samoty atd., abyste uměla celý život překonávat překážky, abyste mohla radit druhým a vést je, je potřeba to teď projít a vyjít z toho pozitivně. Nezanevřít. Tělo vás bolí kvůli zklamáním ze života. Vlastností mládí je chtít vše rychle a snadno… Vy dospějete dřív, než jiní, to ano, ale i tak je nutné projít zdánlivě neúspěšným obdobím.

------------------------------------------------

Karma s partnerem. Když je karma dožitá, nejde už vztah o moc vylepšit. Přesto jsou partneři nuceni spolu být kvůli dětem nebo majetku. Universum sice ví, že kdyby se odhodlali udělat ten prudký skok do neznáma, že jim pomůže, ale lidé na to nemají odvahu. Podmínka ke skoku do neznáma je mít vyřešenou karmu - karmu peněz, majetku, vztahu s danou osobou a vztahu s opačným pohlavím. Pokud je toto čisté, měl by terapeut oznámit osobě, klientovi, co je v danou dobu pro něj nejvhodnější varianta, zda rozchod nebo dočasné nalezení jiného partnera. Vše má svůj čas a postup a všichni máme povinné zážitky, kterými máme projít, abychom zvládli další zkoušky a osudové body.

-----------------------------------------------------

Pýcha, duše a tělo, o vztahu muže a ženy. Amálie, jak těla zvyšují vibrace, dochází k rozporu těla a duše... Není úplné propojení a duše v poslední době ukazují pýchu. Nám se to nezdá možné, ale je to tak... Procházíme tím všichni na tělesné úrovni, přijměte fakt pýchy duše a hezky s ní promluvte. Dodělejte si odbloky, duše pohrdá tělem a těly, tělo si idealizuje vztah s manželem, přítelem, a nutí se do představy ideálního nebo aspoň velmi kvalitního vztahu. Místo toho vlastně doopravdy toužíte po lásce, opravdové, vášnivé a něžné. Vaše láska s mužem před x lety...před dětmi... byla láska tzv. socialistická, starý typ... Pak bylo mateřství a náš způsob života... Teprve nyní, v propojení s astrálním světem, můžeme zažít lásku vícedimenzionální, lásku na mnoha úrovních vědomí a nevědomí, a to je k čemu směřujeme, po čem toužíme a na co potřebujeme partnera odpovídající úrovně. Samozřejmě pro tělo ženy v manželství a pro matku dětí je těžko přijatelné, že tělo i duše touží po něčem hlubším a širším atd... A pak, až si to porovnáte, co s tím, že.. proto je obranný reflex se rozhodnout a oblbnout se, že existující vztah je vlastně uspokojivý " a co bych vlastně chtěla". Jelikož ale není uspokojivý, nebo je jen na některých z úrovní, trestáte své tělo, jeví se vám odpudivé, nehodné, neschopné atd... Abyste si zdůvodnila, proč nelze žít víceúrovňovou partnerskou lásku na Zemi propojením těla, duše, ducha a jiných forem. Je to jen a jen obrana a vlastně i bezmoc a strach, že až to nazvete správným jménem, budete muset řešit... Bohužel to musíme řešit, i když to nenazveme pravým jménem.

-----------------------------------------------------------

Důležité je vědět, že za svá rozhodnutí nese každý zodpovědnost sám, ale na druhou stranu moudrý umí požádat o pomoc, pomoc přijmout.. a pak jde zase dál. Takhle nakládejte se mnou i s přítelem. Občas si řekněte.. přijměte pomoc, mně ji zaplatíte a jemu na oplátku, někdy.. ale nebojte přijímat úplně, bez pocitu selhání nebo své nedostatečnosti. Prostě je to normální, když někdy potřebujeme pomoc, to je v pořádku. A každý někdy pomáhá druhému. I to je v pořádku. A nemusí to být tak, že vy příteli a on vám, může to byt nekonečný řetězec, kam pomoc dáte vy a odkud zase k vám přijde.

-----------------------------------------------------

Agáto, buď budeš ve vztahu a přijmeš ho na základě duchovních principů, nebo ze vztahu odejdeš na základě duchovních principů. Vše je o přijetí, nemanipulovat, nevnucovat své představy, měnit sebe a svým energetickým polem a příkladem měnit druhé, bez tlaku. Pokud to nejde, můžeš kdykoliv odejít. Ty toho muže ale nepřijímáš, chceš ho měnit a pak se trápíte oba, což není v souladu s evoluční výchovou člověka. Je to velmi těžké. Bohužel, jiná cesta k partnerskému štěstí není. On je takový na základě své karmy, dětství a nedostatku denní práce na sobě. Jeho osud a jeho volba. Pomáháme těm, kdo si o to řekne. Vždy máme několik možností řešení. A v každém je možnost zdokonalit se a povznést sebe sama. Musíš myslet na sebe, ale ve smyslu svého duchovního posunu, nikoliv ve smyslu ega a uspokojení svých potřeb chováním druhého. Cíl je klid srdce, klid těla, nadhled, shovívavost, přijetí, odpuštění. Jakmile tím projdeš, pochopíš, o co jde, uleví se oběma a budete moci spolu komunikovat. Zkus to jinak, než dosud.

--------------------------------------------------

Pořád se bojíte svobody; omezení, řád, systém a pravidla Vám skýtají falešný pocit jistoty a bezpečí. Budí zdání, že věci, děje, jsou předvídatelné. Ale ono je to dnes jinak. I v sebepevnějším řádu je místo pro konání pole neomezených možností a děje nepředvídatelné. O to větší otřes je, když je struktura života, myšlení pevná.. Pokud jste uvolněná, nakloněná úplně čemukoliv, nic s Vámi v podstatě nepohne…vše snadno vyřešíte a jdete dál. Víc se nasmějete životu jako takovému. Před lety se dalo předpovídat hodně dopředu. Před rokem se dalo předpovídat na měsíce. Dnes jsou předpovědi velmi ošemetné, neboť planeta dělá odbloky sama, vesmír také, mnoho nových bytostí je inkarnováno, mnoho světelných průvodců na nás pracuje a my se měníme den ze dne. Mění se účastníci naší karmy, každý svým tempem a mírou jejich prozření, rychlostí tempa vývoje určují naše zítřky. Literatura uvádí o 5D, že máme být vládci osudu, umět si přát a žít podle našich moudrých přání, formovat a tvarovat. To znamená, že máme jen přítomnost, kterou si tvoříme své zítra. A mnozí z nás v určitých oblastech to mají již teď, čím dál více našich myšlenek, rozhodnutí, učiněných DNES, se již zítra zhmotní v náš prospěch nebo naopak v překážku nebo znamení, že tudy asi NE…

-------------------------------------------------------------

Petro, pořád máte snahu si vše rozhodnout a řídit… a zlobit se, když je to jinak. Potřebujete si uvědomit, že druzí mají tutéž volbu a že vy se nemůžete chovat… a žít …podle nich, čili se ani oni nemohou chovat podle vás. Pokud jdete v souladu s boží vůlí a v proudu shod okolností…pak vás osud zavede a svede s lidmi…událostmi, které jsou příjemné, přínosné..., a kde jste spokojená vy a druzí…Trvá to týdny…měsíce, roky... podle vaší práce na sobě, než se vám podaří žít…mluvit…myslet takovým způsobem, abyste druhým dělala jen to, co sama chcete, aby vám dělali druzí, abyste měla pro sebe tatáž pravidla, jaká stanovujete druhým. Abyste se nejdřív zamyslela nad sebou, proč

se situace nevyvíjí tak, jak si přejete. Proč se to děje mně? - je 1. otázka, nikoliv soud, kritika druhého. Je na vás, jak tyhle životní principy začleníte do svého života. A za jak dlouho se stanou vaším zvykem a pevným životním postojem. Potom budete životem proplouvat čím dál šťastněji a úspěšněji a klidněji a bude víc a víc lidí, se kterými vám bude dobře navzájem.

Už nebudu vinit nikoho dalšího za to, co je teď a co bylo. Viním sebe a doložím své viny. Je potřeba naučit se chovat tak, abych byla šťastná a měla lásku a úctu k sobě a všem. Hra Boha je tak složitá… Kéž to všechno pochopíme dřív, než trpíme. A trpí každý z nás… Vlastně proto, že viní druhé ze svých problémů, místo aby vinil sebe a ihned a navždy to změnil. Skoro nikdo z nás to nedělá. Vyvoláme tytéž situace a trpíme víc a víc a ubližujeme si navzájem. Ublížíme těm, jejichž jsme vykonavateli karmy a učiteli, tak jak ubližují nám ti, kteří jsou k tomu povoláni v rámci našeho výcviku. Jsem zvědavá, jak to dokážu. Bude to těžké, neboť můj vykonavatel se nezmění a bude prudit nebo dotírat a pít. Mám své dva profesory karmy, kteří se nezmění. Radikální změna musí vzejít ze mě.

------------------------------------------------

Tohle jsou vaše myšlenky, vaše představy, vaše tresty a vaše pravidla. Dost lidí to má taky tak, neboť to jsou kolektivní vzorce, kolektivní zastaralá pravidla o vztazích. Doba je naprosto jiná, je tak jiná, že já sama ji nechápu, ale musím ji žít podle nových pravidel, podle nové úrovně. Lidství prochází transformací a musí prostě na základě výcviku projít transformacemi i vztahy, různými a mnoha. Máte na výběr: buď přijmete rychlost doby, to znamená, co trvalo dřív měsíce, roky, trvá den, vztah například, uzdravení, vývoj nemoci, anebo se budete vmanipulovávat do starých vzorců, čímž si způsobíte psychosomatické onemocnění a zpomalíte vývoj. Když se podíváte na počítačovou techniku, diagnostiku v laboratořích…vidíte denně posun vpřed a změnu přístupu, postoje atd., vybavení aut… a s člověkem je to stejné. Nový systém se musíte naučit ovládat, řídit s novým autem. Už nejste trabant, pořád vnucujete vztahu, mužům stará pravidla a vaše pravidla. Buďte vděčná za prožitek.. tak a ještě lépe. Obracejte se nahoru. Cíle dosáhnete, až Universum uzná za vhodné, že jste připravená. Dokud manipulujete s mužem, vtlačujete ho do svých představ o vztahu, chování, vývoji, a jste na úplném začátku, jak byste mohli žít ve svobodě, úctě, lásce a respektu potom? Vždyť vy vůbec nezohledňujete jeho stavy, jeho vývoj, jeho potřeby. A fakt, že muž je muž, nikoliv žena, znamená to, že má tedy skoro vše jinak. Navíc muž nepozná den od měsíce, čas je u něj jinak než u ženy.

 

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.