Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms, březen 2014

Výňatky ze sms, březen 2014

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; J. Ina Pokorná

 

 

Nepřítel

Čím více štěstí přeješ tomu, kdo ti stojí v cestě, tím dřív ti z cesty uhne, protože tvá cesta není jeho štěstí.

V určitém stupni duchovního vývoje pochopíte, že jediná cesta jak pomoct sám sobě je pomoci svému nepříteli.

Autor a praktik- Simi

 

 

Pohybujeme se stále po spirále a zkoušky chodí. Programy, omezující vzorce se uvolňují z hloubky, z kostí a znova přes nás přecházejí, jelikož jsme moudřejší, může Vesmír a Země uvolnit těžší a těžší programy, které nás brzdí v pochopení principu energie.

Takže to sice vypadá stejně, ale je to jinak, jiný důvod ke strachu, odchod programu přes tělo. Hypotalamus se musí aktualizovat na nové podmínky teď a tady a pochopit, že nejde vyhodnocovat situace paralýza, útěk, útok jako před tisíci lety. V rámci procesu adaptace a aktualizace hypotalamu procházíme právě projevy stresu, útěk, útok, paralýza a nechápeme proč se to vlastně děje.

Normálně to prostě hyptalamu vysvětlete. Mluvte s ním, personifikujte ho a poděkujte mu. Pak mu řekněte, jak chcete, aby to bylo, jaký pocit má navodit a k tomu samozřejmě ještě lépe a aktuálně pro teď a tady, aby ve vás nebylo už nic podle starých vzorců.

 

_________________________

Dluhy z minulosti jsou bohužel energetické vzorce, které nás brzdí v dnešním konání. Je to jen energie v těle a mimo něj. Jako když máte plnou schránku mailu a další mail se tam nevejde, dokud nevymažeme část nebo vše.

Já například doslova rituálem čištění a uvolňování místa mažu sms a maily pravidelně, jako terapii. Oddělávám staré a vytvářím místo pro nové. Ty hezké sms si nechám déle, přečtu a pak řeknu Duši a Bohu, tak a ještě lépe a smažu je.

Dobrý pocit, dojem si ponechám, procítím.

 

_________________________

Lidi mají hloupé zvyky, pochvaly smazat, opomenou někdy aspoň poděkovat, ale nad kritikou a špatnými zprávami spočívají.

Trápí se a řeší to špatně i s druhými lidmi v rámci vcítění. Zatím co to dobré sdílí kratší dobu a méně se s tím propojí. Principielní chyba lidí.

 

___________________________

Dluhy, závazky, hráčství se přenáší na potomstvo. Je to z minulého století, takže buď to zdědil po předcích, nebo byl 2x inkarnovaný. Opakovaná historická věc je, že děti platili dluhy za rodiče. Sice někdy rodiče podporovali děti, ale ne vždy a ne vždy tak dlouho.

 

____________________________

Člověk není bezedná studnice energie a zdroje financí ani času, pokud se umí napojit na Zdroj vesmíru a Země, tak zátěž vydrží lépe. Nicméně jeho biorytmus má své zákonitosti, které jde omezit, změnit dočasně, proto pečovatelství velmi vyčerpává,není-li práce posláním, karmou a hlavní denní náplní v rámci hoby nebo práce.

 

_____________________________

 

Přijmout nižší pozici v práci je dobrá cesta. Poznáte sebe v nižší pozici a lépe pak budete řídit svoji vlastní firmu.

 

 

Finanční nestabilita snižuje sebedůvěru, proto to ani nejde cítit se silná a stabilní a jistá, když nemáte finanční zázemí.

Omezte přátele, kteří šíří chaos a spojte se s těmi, z nichž vyzařuje stabilita. Nebojte se jich, nechte se podržet, teď oni vás, pak vy někoho dalšího v řetězci.

Umějte o pomoc požádat a přiznat pravdu o všem. Tím získáte nejen kvalitní přátele,protože ti nekvalitní vás odsoudí, odmítnou a hned budete vědět, že tudy ne. Jenom moudří a zkušení tohle pochopí, podrží vás a podpoří.

Hlavně „nenechte se strhnout hrou na iluzi a masku“.

__________________________________

Jeden z důvodů vyschnutí kloubních tkání je málo lásky a péče a pozornosti. Jelikož jsi narozen 6.6. je tvoji přirozeností žít v tzv. rodině. Proto deficit sdílení, péče a pozornosti způsob y vysychání mazu a jiných tekutin. Máš v sobě historické modely rodiny a samozřejmě a přirozeně to odmítáš. Ty a tvoji kamarádi si myslíte, že se ženou ztrácíte svobodu, ale s ryzí ženou, moderní, naopak svobodu získáte, protože dojde ke smysluplné dělbě práce. Teď si děláš vše sám. Vaření, úklid, praní. Žena to dělá taky. Ve dvou je to vše efektivnější a oba účastníci získají čas pro své individuální zájmy. Jde o to vložit do své hlavy a srdce nový myšlenkový princip.

 

______________________

Máte zbytečně moc úzkosti, pocit selhání z Jaromíra. Nepřijímala jste ten návrat k němu a znova se viníte vůči synovi. Pokuste se přijmout situaci takovou, jaká je.