Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatky ze sms – kořen problému II.

Výňatky ze SMS, e-mailů a terapií klientům 2

Výňatky ze sms – kořen problému II.

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 31. prosince 2012

 

 

Pochopte ho Julie, jak chcete s někým žít, když nechápete bolest druhého? Když nechápete, jak moc mu bylo ublíženo? To, že bylo ublíženo i vám je jiná věc. Nejprve musíme sami dát to, co čekáme od druhých. Např. pochopení a vcítění, neboť pokud každý bude čekat, že nejprve sám dostane podporu a ocenění, asi bychom se nedočkali. To je to, co pokazilo dobu. Stále většina lidí očekává od druhých to, co sama nedělá. Já vím, že vy se snažíte. Jde o vás, o vaši lekci. A Hynek buď zvládne, nebo ne. Pokud nezvládne, ale vy ano, máte odžito a nebe vám pošle dalšího lepšího.

 

Pokud nezvládnete a budete jen chtít hojit své vlastní rány, pak přijde další podobný. Uvědomte si, že všechna zranění, co k vám přišla, byla daná vaším osobním nahlížením sama na sebe. Řešte sebe, co chcete vy. A co chcete od druhých. Co byste ocenila vy od druhých? Dělejte to sama. Ukažte jim, nebi, energoinformačnímu systému, jak se to dělá, a pak čekejte zpětnou vazbu. Je to praxe autorů mnou čtených knih a mého života. Je to má osobní terapeutická filosofie, je to můj postoj. Zkuste to taky.

 

Pochopením principů jde vše snáz. Vidíte prvně svůj příběh, své vyhodnocení, kde vy jste oběť. Prvotní je vyhledání kořene problému. Nezdržovat se trháním lístků z plevele, ale jít rovnou ke kořeni. V klidu analyzovat, uvědomění, že věc vidíme přes svůj blok (malá sebehodnota) a ještě ho zvětšovat tím, že situaci vyhodnotíte stejně, čili zas ve smyslu, že je osoba odmítaná, trestaná, oběť. Postavit se situaci, uvědomit si, že do situace se přivedla sama svou malou sebehodnotou z dětství.

 

Jsem tady a teď a mám to, on to nedělá schválně, on má svůj problém zranění. Jaké má on asi zranění? Má oprávněné zranění? Žena se mu zamilovala, to je důvod ke zranění. Žena to vyjádřila. Opět důvod ke zranění. Jeho zranění je větší proto, že on sám to kvůli vám nedokázal. On sám vlivem morálky a kolektivu podporoval a manévroval, omezoval se a potlačoval. Týral sebe i vás, aby obstál ve společenské morálce. V dodržení manželského slibu, který dal. Nejednou mu žena, které slib dal, mu dá najevo, že na jeho kolektivní vzorce, na jeho principy kašle. Hurá, říkám já. Otevřela mu oči, ale je to neduchovní muž, muž starého typu. Neprobuzení, čili má ego, a ješitnost, a je z toho v háji. Místo, abyste mu pomohla produchovnit se a žít srdce srazíte ho svou ješitností ještě víc, prostě klasický lidský případ. Já vám nabízím jiný pohled.

 

Výňatky ze sms a terapií I.

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 31. prosince 2012

 

1.

Filozofické pravidla dnešní doby. Směřujeme dopředu čili k souběžníkům a následovníkům, čili k partnerům. Pokud budeme udržovat příliš pevné vazby s rodiči, budeme drženi v historii. Všeho s mírou. Hlas srdce je hlavní a vztah, který vede do budoucnosti, je nad vztahem, ze kterého jsme vyšli. To je obecně. Pro tebe platí, jestli člověk, se kterým bys měl být, to ocení a směřuje stejně. Zatím ne zcela. Další věc, každý chybujeme a každý si zasloužíme nové šance a plně odpuštění, pokud se člověk opravdově rozhodně něco změnit, sebe, změnit přístup, pak je nutné i karmicky mu vše odpustit a přistupovat k němu opravdu tak, jako že je bez vin.

 

Bez takového odpuštění a dané šance na změnu je v podvědomí stalé očekávání negativní reakce, a ta oslabuje. Konkrétně, pokud nedáš Petře šanci se změnit, pokud ji budeš podezírat a vracet se k minulým prohřeškům, nedáš ji podmínky pro úplnou změnu a proces se prodlouží a bude bolestivý, jelikož jde vždy jen o tebe, když odpustíš a dáš šanci a pomůžeš ji v tom, aniž bys cítil, že jsi oběť nebo zraněn, pak uděláš sám za sebe, nebo před bohem, maximum. Pokud ona selže, nebe ti dá novou ženu, mnohem lepší pokud nedokážeš sám odpustit a křivdy tě budou leptat, pak ty sám projdeš obdobnými zkouškami.

 

Mysli tedy sám na sebe. Na to, co ty sám pro své dnes a své zítra uděláš. Neohlížej se na své rodiče, ani na Petru, dívej se na sebe, co chceš ty, jen ty. A co proto uděláš, když tvé srdce řekne, že chce Petru, pak řekni Bohu, že prosíš o radikální odpuštění a odlož vinu za rodiče, odlož roli oběti, smaž primární příběh, že si tě nevážila, neboť ty sám sebe sis zřejmě dost nevážil. Odlož to a jdi naplno. Otevřený, zranitelný jdi do toho, a když „prohraješ“ uvědom si, že nad sebou jsi vyhrál a odměna přijde od jinud.

 

2.

Pokud ti rodiče a sourozenci budou bližší, než žena, potencionální matka tvých dětí, potencionální partnerka pro život, budeš vždy jen syn, bratr, nebudeš nikdy muž. Je čas, abys zdůvodnil svůj postoj, abys sobě, jim, celému světu řekl, co chceš ty. Jak to chceš a co jsi ochotný riskovat. Máš právo žít svůj život se svými pravidly.

 

3.

Dobře víš, že jsme tě varovala před Petrou od začátku, ale co je pravda, vztah je karmický a nezbytný žít. Dožít a pochopit, alespoň ty to zvládni. Sám za sebe a pro sebe. Ona má šanci, vážně se hýbe, hodnotit můžeš vést nový hovor a nastolit nová

pravidla. Tato Petra není tvá partnerka, ale pokud prozře, jako že fakt má šanci, tak to může být ona. Pokud ty ale nebudeš dělat vše naplno a s tím, že to je ona, tak lekci nesplníš a odměny nebudou. Zásadní je, abys všem stanovil svá pravidla. Pravidla srdce, ne rozumu. To je tvůj úkol, proto jsi tam, kde jsi, a lekce se opakuje.

 

4.

Máš své vzorce, někdy odlišné od jiných, ale ne vždy svobodné. Bývaly sobecké, teď zůstalo sobectví v úsecích, o kterých nevíš. Tvá upřímná snaha a pokora je evidentní. Skloubit svobodu tebe a druhého člověka je těžké. Čím víc bolestných zkoušek máme, tím snáz umíme pochopit pojem svobody druhého a oba se pak vzájemné dobrovolně omezit ve vztahu.

 

Jen hlubokým pochopením sebe a svých požadavků si člověk může uvědomit, že ten druhý to má také, a třeba jinak. Pak záleží na míře, jak moc je to vnitřně jinak nebo stejně, a jaká omezení od nás vyžaduje soužití. Ty a Jana máte své maličké ego, manipulaci a představy, a postupem času to jitří, prostě vám chybí oběma pochopení, že druhý je také zraněn, že druhý je také sobec.

 

31. října 2012 - MVDr. Simona Mullerová

 

Alžběto, všem se řeší život. Vám vědomě, protože chodíte na terapie, konzultujeme. Mnoho lidí je v tom ale nevědomky. Mají myšlenky, pocity, zážitky a nevědí, co se děje. Jelikož je doba na řešení opravdu starých a velkých problémů. Vylézají z paměti tel hmotných a nehmotných pocity zejména strachy, pochyby o sobě, pochyby o smyslu života, otázky identity a pak i paměti a odpařování karmických věcí, chudoba, zma hlad, zabíjení, lidé, které vědomě odmítají karmu a duchovno se v tom zmítají a chovají se divně. Ostatní jsou taky naprd, ale aspoň si říkají, že to přejde. Že to k něčemu je. Doba je o tom se přijmout, vyjádřit se, ale dost lidí, zejména mužů, naopak uteče od reality, od sebe od přímé konfrontace se sebou. Nikdo je nenaučil si věřit. Naopak od malička rodiči, učiteli, šéfy, přítelkyněmi jsou zpochybňováni a napadání za negativa, zatímco pozitiva zůstávají nepovšimnuta, přesto vyšší síly dávají sílu a návod, jak si uvedomit co je správné. Jen to zachytit a držet. Jen si dovolit věřit intuici, pak je cesta bud složitá, ale přinášející úlevu těla, srdce a duše, nebo cesta bolesti a překážek, která ale obvykle vrhá člověka dál do odmítání sebe a duchovna. Eduard je zmatený, hledá svou cestu svými způsoby a řeší překážky a úkoly, kterými chce sobě a vám dokázat, kdo je a že na to má. Dělá to po svém a nechápe, že tím vás trápí oba. Nechápe, že vy se tím trápíte zbytečně, protože vy očekáváte jeho projevy jiné. On vám dává lásku a mužnost najevo tím, že se stáhne a buduje sebe po svém, aby předstoupil. je to jen vzájemně nepochopené u svých individuálních postupů, a postojů. Chráníte ho a přenášíte jeho nervy na sebe, váš žaludek. Hledala jsem třetí bytost, neboť vaše nevolnosti jsou od nervů v souvislosti s někým dalším. Duše v domě už není, už jsem to našla. Mateřská ochrana Eduarda. Přebírání zodpovědnosti, snaha ho vést, příliš, nedávání mu samostatnosti a jeho volby. Nic zvláštního, děláme to každá z nás.

 

SMS – 9. listopadu 2012

 

Starosti, stres, moc práce, nic z toho nemůže vzít myšlení, soustředění, cvičení lásku, neboť stres, práce, starosti, to nikdy nekončí. Je to tu, a bude to tady vždy. Pokud dovolíš své mysli, aby podlehla vnějším tlakům, aby tě pohltily myšlenky na problematické situace, uteče ti život, Nezbude ti nic z toho hezkého, co tu je. Nemůžeme nic podmiňovat … až dosednou odbloky, až proběhne soud, až mi zvýší plat. Pokud se slovo až stane hlavní motivací, pak nebudeš mít nikdy nic, ani radost, ani štěstí, jen práci, starosti, stres. Spočiň v každém okamžiku, a to, co čteš, co děláš co vidíš vnímej naplno celým svým já. Nedovol našeptavačům odpoutat kterýkoliv smysl od té jedné jediné věci, kterou zrovna děláš. Dej ji svou péči a pozornost a ona ti to vrátí. Vše co procítíš a uděláš opravdově se ti vrátí, a proto když čteš, mluvíš, pracuješ, vnímej sebe a tu činnost, propoj se. Pak zažiješ zázraky vyřešení plnosti štěstí.

 

Radikální odpuštění – 9. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Začneme afirmací – dává svobodu myšlení a konání, jsem shovívavá k nižším vývojovým formám, zbavuji se zodpovědnosti za …

davam svobodu v mylsení akonaní....

 

já vím, jak to mas, pořad jsi to neslyšela, když ti to roky říkám vzdor

a opozice, konečne nadešel čas,kdy ti to někdo srozumitelně našel, a tys pochopila,

že upřednostňuješ pravidla svého života nad pravidly druhých lidí, to uvědomění je super.

Jinak nejsi tu proto, aby ses vinila, ale abys milovala, odpouštěna, čili úžasná lekce.

Když si uvědomíš, že každý má svou volbu, bude ti líp

prostě žij sebe dle svých pravidel, ve kterých je ti dobře, druzí se připojí

nebo odejdou.

Chápeš Marie? Nevadí, že se vzdálí, mohou se vrátit, nebo nemusí

ale ty potřebuješ být ve vztazích spokojená, šťastná, zdravá a jaké maš vztahy?

Problémové, protože chceš, aby se chovali podle tvých pravidel, sama se ale podle jejich pravidel nechováš, nevadí, svoboda všem, tobě, i jim. Jistě se někdo najde, komu tvá pravidla budou vyhovovat. Toto je má pravda a toto je tvá pravda, je to tvoje svobodná vůle, jaká část mé pravdy se stane i tvojí pravdou a naopak. Ciť to, obsah té knihy (Radikální odpuštění) a mého poselství, viny k ničemu nejsou. Stanov si výchozí bod tady a teď a uvědomění si pravdy o sobě. Přijetí pravdy o sobě, tak to je, a teď z toho ven. Odpouštím si, děkuji, že mi odpouštíte, i já odpouštím vám, rozumem, první krok, srdcem druhý krok. Nejde se k tomu donutit, ale Vyšší síly ti pomůžou, zásadní je, že sis přiznala pravdu a dokonce ji přiznala mně. Je to báječné, úžasné vykročení a teď jen si dovolit si se změnit, to, co chceš po druhých, ukaž nejdřív na sobě, změn sebe, pokud se tedy měnit chceš, pokud se měnit nechceš, nevadí, hlavně že jsi ve své podstatě zdravá a šťastná, ale pokud ty se měnit nechceš, dej druhým stejnou svobodnou volbu.

 

 

 

Přijetí – 11. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Radko, Filip je takový, jaký je. Dokud budeš lidem vnucovat svou morálku,

své představy, neposuneš se. Je nutné, abys přijala všechny a všude, jsi

příklad, to je dobré, příklad v zodpovědnosti, ale ne například v lásce. K

dceři, k mužům. Nejsi žena, kterou chtějí muži globálně, jsi specifická.

Má-li Tě přijmout Tvůj muž s Tvou precizností, pořádkem, výkonem, pak má

velký úkol a Ty teď máš lekci dát každému svobodu v jeho konání. Dokud

odmítáš kus otce své dcery, odmítáš kus svého dítěte, které má jeho geny,

jeho karmu. Odmítáš ve svém dítěti to, co je jeho... manželovo.čili

nepřijímáš celé svěédíte se vším,co mu patří. Dítě to cítí. Má blok v oblasti

být přijímán.

 

 

 

Technika PC, mobily 11. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Počítače a mobily teď blbnou víc i tím,že se mění elektromagnetické pole Země a i tím, jak se nám zvyšují vibrace, takže problémy s technikou mohou být..

 

11. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

Není to o tom, abych se vinila,je to o tom,abych milovala a odpouštěla.

 

 

11. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Marie, nejsou náhody, vše jsou komické lekce. Pokud tě napadne, aby někdo trpěl, je vidět, že to ještě nemáš zpracované. Je to plán duší před inkarnací. Zkus se to co nejvíce pochopit, ať se z toho dostaneš. Každý zažíváme jen to, co jsme někdy udělali někomu jinému, nebo co si duše přála zažít, nebo co jsme neprojektovali negativním myšlením teď.

 

Evoluční cesta 11. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Evoluční cesta od buněčné úrovně, paměť předků v pozitivním smyslu, duchovno, moudrost, pevnost a řád minerální říše, pevnost kostry a charakteru. Adaptace na buněčné úrovni, tkáňové dýchání, metabolismus buněk, starý odpad. Po takovéto terapii je dobré pít 3 dny vodu s citronem, přijdou nové myšlenky, pocity, možnosti prozření.

 

Zdravá soutěživost v práci i v životě, čestný boj, umět prohrát, ale věřit ve vítězství, šestý smysl, procházení živočišnou říší.

 

Ujasnění hierarchie v rodině a sociální chování, neomezující vcítění, přijetí ted a tady v evoluci, nové principy chování.

 

Život je neustálá práce na sobě a partner musí totéž. Bud se v této činnosti oba sladí, vyvíjí přiměřeně stejně, nebo se prostě musí rozejít. Nejde marnit čas čekáním, až se druhý pohne, až druhý prozře, až druhý dožene. Tím by se promarnil náš vlastní život. Svoboda člověka spočívá v tom, že tempo duchovního rozvoje a osobního rozvoje do určité míry koreluje, může zvolit i stagnaci, nemoc, útěk, je to sice dočasná volba, ale může ho zdržet i na mnoho let. Obětovat svůj život čekáním nemá smysl.

 

Musí se žít naplno, nečekat, nepodmiňovat, neodkládat až … kdyby… prostě žít a pokud se partner probere a vykročí, bude se řešit situace, až opravdu vykročí, buď bude čas, nebo nebude, ale to už je věc toho partnera, ne tvoje. Ty jdi vpřed a nečekej, nepodmiňuj…

 

SMS 15. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Nedovolte si být starý Vladimíre, a uplívající na okamžitém výsledku. Jste velmi regenerovatelný, příznivý, ale už jste unaven dlouhodobostí, problémů a netrpělivý, ale to fakt nejde hned. Už to, že když nespíte, nebo máte třes, se zlobíte místo co byste ve chvílích, kdy spíte, a jste v klidu se radoval a děkoval tělu, jak to zvládlo, vytváříte proti sobě negativní emoce a tím to zhoršujete. Máte i malé stopy chemických léků v sobě, čili stále nejste sám sebou, a popíráte svou podstatu. Stále čekáte na blahodárný pocit v těle, ve dne v noci ve spánku. Očekávání zaměřte se na představy o sexu, dobrém jídle, výletu běžte za Sylvou, žijte a nepozorujte se pořád. Pak propadnete negaci a tím se znova zatížíte. Ty léky vám nepomůžou. Firmu jste budoval roky, sebe roky ničil. Je čas budovat svobodného „sebe“. Přijmout se i s dočasným handycepem, pomoci zvenku máte nyní dost, jsme s vámi i ve vás, vy potřebujete pomoc zevnitř. Mít se rád, porozumět sám sobě a umět žít sám sed sebou v této těžké době. Pozitivními afirmacemi aktivovat zdraví a radost. Nikoliv být otrávený sám za sebe…

 

Odpor k autoritám 13. listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Rozvázání karmických uzlů, vědět, co je spravedlivé a co ne, z hlediska karmy přijímat lekce, životní lekce, co žijete, jsou přípravou na budoucí život, chápání lidí, chápání partnera, opravdového. Vy to někdy nechápete a pak jste smutná, život má ale svá pravidla. Máte obecně odpor k pravidlům daným z venku, ale pravidla Nebe, zákony vesmíru, se vážně musí dodržovat, jinak si to zkomplikujete. Stejně je vytvořila ta část Vašeho božského já, která k tomu byla oprávněna. Dělám tedy opozici, odpor k autoritám, odpor k tlaku z venku.

 

Afirmace 15. Listopadu 2012 MVDr. Simona Mullerová

 

Děkuji ti Saturne za spravedlivé vyřešení mých karmických závazku, mých financí, majetku a lásky.

Dovoluji si dopřát si vše, co přináší život.

 

15. listopadu 2012 – text od pana M. Hájka

 

Netřeba setrvávat ve skupině lidí, se kterou nás doposud něco spojovalo, změní-li se podmínky, mohou se změnit i lidé kolem nás se kterými budeme pokračovat.

Co zdánlivě nemožné zdá se, je ve skutečnosti lehkým, připustíme-li, že možné to je.

I na zdánlivě nebezpečném místě se dějí věci lidské, procítěné.