Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vnímání dětí

29. 6. 2015

Vnímání dětí

Dítě bude vždy cítit energie, i když neuvidí situace…jsme v jiné době, než ve které jsme vyrůstaly a proto nejsme zvyklé ani naučené vnímat děti jinak…ony vidí duše, cestují v minulých životech…cítí a vidí auru a její zakalení

a pod…., přes duši cítí co se děje s rodiči.

Skutečně, systém telefonní budka a android, dětská těla jsou vyvinuta na příjem širokého spektra energií, dbá nás být pravdivý, mít názor, stát si za ním, nehádat se, ale diplomaticky a konstruktivně mluvit, bez vin, hledat společnou cestu….vlivem bloků ale cítíme zranění od druhého, naše primární příběhy… a pak útočíme, místo diplomacie a jednoduché pravdy a pochopení druhého jak to vnímá. Chce to doba, chtějí to děti….až se budete schopni domluvit – jako rodiče – pak se aura vyjasní. Jiný názor je v pořádku, diskuse, ano….ale ne útok, vinění, pocit soutěže, jsou to nyní výchovné cesty člověka.

Malé dítě mluvit neumí, i kdyby mluvilo, který dospělý ho bere vážně? Poslechly bychom dítě, když se cítíme zranění ve svém příběhu? Těžko bych i já kvůli názoru dítěte měnila pohled na partnera – dříve, a řekla bych si, co ty víše, co za tím bylo, ty jsi u toho nebyla….akorát, že ty dnešní děti u toho jsou a byly!!! Ony vědí co říká srdce, ony vidí, cítí a snaží se mám pomoci, pláčem, povahou, přivést k hlubšímu přemýšlení o sobě, o životě.

Má kontakt s jinou duší, odjinud, něco jako vesmírná chůva, poladila jsem to, dala bych  vám i mandragoru, tu si nekoupíte, jinak dávejte ještě 2 x denně týden, pak na noc oboje, podle situace se domluvíme…Hlavně se vy zamýšlejte nad sebou, na jaká témata jste citlivá…matka, dětství, zranění, nedocenění, neuznání vašeho názoru, pocit, že jdou proti vám…..

Vyčistím vám to tam…