Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uvědomění v odblocích

3. 2. 2016

Uvědomění v odblocích

Sekce z porady klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana valouchová

Leden 2016

 

Prvně se vám sepne ON TO .... než vám dojde, že je to zkouška .... možná něco vyzařuji..... možná on odpařuje po terapii..... jste už otrávená toxickými emocemi nedocenění, zákaz se prosadit z dětství. Pak si tak zkomplikujete minuty a hodiny svého dne, že se vám z toho už těžko vychází. Potřebuji rychleji na chybný emoční spouštěč nasadit vědomé duchovní vyhodnocení. Emoci samozřejmě prožijte, ale s vědomím, že žijete emoci potřebnou pro zdraví těla, pro splnění karmické lekce, nebo osudového bodu. Nejde o nic víc. Není to o tom, že vy jste špatná nebo že on je &scaron ;patný, ale o tom, že vám pomáhá splnit úkol pro posun a osvobození těla i duše. Současně vy pomáháte posunout se jemu, neboť na vaši reakci musí nějak reagovat i on. Bude reagovat podle toho, jak silné, pozitivní, ženské, milující a odpouštějící budou vaše připravené energie. Je potřeba si vyzkoušet sílu své myšlenky, a nebát se připustit si, jak zajedujete přes své bloky (zděděné, získané, sebou vytvořené ) svého partnera, nebo kolegu, a jak tím vlastně ztěžujete přítomnost sobě i všem zúčastněným. Není to pýcha, ani manipulace, je to porozumnění době, uvědomit si, přijmout a zodpovědně přistupovat k tomu, že jste alfasamice, a rozhodujete o těch kolem vás. Pokud máte pocit, že např. matka partnera je ještě více alfasamice (alfasamice může být i jednoznačně negtativní a poškozující), pak je ptořeba vytvořit sebe samu milující a chápající a zdravě soutěžit o novou alfasamici. Láskyplně, moderně a evolučně můžete během několika týdnů převibrovat šéfovou, tchýni, svou matku, a pod. a pak zodpovědně převzít řídící roli. Víte, že zřejmě něco pokazíte, neboť o tom je tato hra - poučit se z chyb. Kdo nic nedělá, nic nepokazí, ale také nic nezíská a nic velkého nevytvoří. Lidé v okolí ; jsou vyššími silami chráněni před přílišným poškozením. Pokud někdo tvoří, a tím ničí a manipuluje, je brzy zastaven, varován, nebe sjednává nápravy. Poškodíte vždy jen toho, kdo má na to receptor. To znamená, že nese svůj blok, příběh, který je žádoucí zpracovat. Takže i tak mu pomáháte, nikdo neůže být zásadně poškozen něčím, co sám v sobě nenese. Takže pokud máte v sobě v různé míře vlohy manipulovat, nebo být zmanipulován, vyšle na vás naprosto snadno jiný manipulátor energii a vykolejí vás z vaší cesty. Ten, kdo má sebedůvěru, čistý úmysl, a umí stát za svým názorem, dostane od maniupl&aacu te;tora jen drcnutí. Zakolísá, ale udrží se na své trati. Takže se nebojte tvořit a podle výsledku svého tvoření poznáte, kolik bloků je ve vás, a kolik v účastnících vašeho prostředí. Rozhlédněte se kolem sebe, podívejte se do zrcadla. Tohle jsem stvořila já, vědomě i nevědomě. Co ted s tím? Kudy povede náprava škod. Konejte pozorujte, napravujte, a odpouštějte.

_________________________________

 

Vliv disharmonických planet

 

Podle dohod s planetami kdysi, uvolňuji tvoji podstatu, přístup k sobě a druhým, nezkreslený karmou, která se zatím neukázala a vtiskáváním. Pluto, viny strach z trestu, strach o bezpečí. Jupiter, rodinné štěstí, muži.

 

Vliv disharmionických planet může vyvolávat hluboké poškození pohledu na sebe sama, protože tělo vždy podlehlo vlivu prostředí, zejména, když naše generace byla vychovávaná tomu prostředí PODLÉHAT vlastně uplně. I za cenu ztráty vlastního názoru. Dovolen byl názor rodičů a společnosti.. Je potřeba být tak shovívavá, aby si vás to už nikdy nestáhlo.

 

Pamatujte si pořád, kdo jste.

Vaše hvězdná podstata se realizuje na Zemi ..

Všude kolem jsou hrubohmotní a my s nimi pracujeme, je to běžná zátěž. Když má někdo podobný vzorec, jako máma, nebo manžel, obnoví v tobě snadno primární příběh - dětství, jeho následkem bylo chození, svatba s manželem... A pak jdeš dolů, jsi zpochybněná ve všem a všude.

 

Nastavuji odolnost, rozhodnost, víru v sebe a uvědomění si, analýzu prostředí, okolí a jeho dopadu. Když smrdí někde přepálený tuk, neznamená to, že smrdíš ty, nebo že bys měla začít smrdět spalováním tuku... Vlož do běžných denních situací.