Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvoření

20. 2. 2016
Tvoření

Sekce – z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Unor 2016

 

Požádejte planetu Pluto o uvolnění z vazeb vin a trestů a dovolte si šťastný život.

 

Tvoření

Denně mluvte s duší, tělem, silami dobra, Bohem. Omluvte se za poškození těla z dob, když mysl nedokázala ihned přesměrovat myšlenku, kdy žila karmu.  Poproste Síly Dobra  o nápravu, ale prokazujte denní aktivitu v tvoření přítomné  a budoucí reality, už to za nás nikdo neudělá! Jako chirurg operuje zlomeninu udělá Vyšší Moc….terapeut, homeopatie….zásah , nastavení, nápravu, ale rozvíjet ….žít tu nápravu musíme sami. Zlomená noha se hojí měsíce a tím máme mnoho překážek a zatěžujeme jinou oblast, prostě to tak je. Po operaci nohy  nikdo běhat nebude , ale kdy a jak bude běhat , to už je ve vlastních  rukách.

 

Poslední měsíce reagujete na moje terapie  opozicí , obhajobou, popřením. Žádnou jste nepřijala , v podstatě vždy přijmete pozdě, za měsíce , roky, tím míjíte načasování. Nepoddajnost mysli a těla  způsobí minutí, propásnutí vhodných podmínek. Dané téma jde zas řešit až zas po spirále, za „ dlouho“, tím se kupí nezpracované věci a zvyšuje se zátěž při řešení nových úkolů.

 

Ptám se vaší projekce, chcete ode mě pomoc, kterou přijmete? Odevzdáte se? Odpověď je NE, potřebujete si to určovat sama, kontrolovat, protože Vám  kdysi zvenku někdo ublížil. A protože jste  v jiné inkarnaci  ubližovala sama, máte primární nedůvěru. ANO odpovídá Vás systém. Můžete si dělat terapie, restrukturalizace sama? Jak? Musíte studovat, trénovat . Ano , ale potrvá to dlouho. Ano říkám já, ale když se neodevzdáte silám Dobra a mocem , které neznáte, nevidíte a proto jim nevěříte… pak Vám nezbyde, než se něco naučit a denně zkoušet na sobě dechová cvičení, afirmace, akupresurní doteky… a uzdravit se sama. Tím se , ale nevyužije startovací efekt terapie, který se obvykle  samo dobou rozvíjí do doby dokud na to síly a znalosti jednotlivce stačí  ( týdny , měsíce, roky).