Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvoření ( z porad klientům )

1. 3. 2017

TVOŘENÍ

(z porad klientům)

 

 

Ladím se na pentagram živlů.

Mám své téma ve svých rukách.

Levá ruka – péče, pozornost, důležitost, žena, rodina, sláva

Tvoříme kuličku mezi rukama, vtahujeme energii před levou ruku dovnitř, přes rameno, autority, trapéz, smysl a cíl života. Jsme v 5. čakře, komunikace, smysl a cíl života, vyjádření se. A jdeme do ruky pravé přes trapéz, smysl a cíl, autority v rameni, loket, předloktí a vysíláme proměnu, aktivní vnější reformující se smyslem pro humor a znova máme své téma ve svých rukách, přetransformovávám ho, pohyb rukama a jdeme další kolo, zápěstí, kůstky, na čem lpím, lpěla jsem, vyplachuji kůstky zápěstí. Vnitřní strana ruky, hormony a srdce a radost. Do podpaží – co ukrývám v myšlenkách? A do srdeční čakry – naděje, víra, přátelství, láska. Jaké by to bylo, kdybych dala lidem více důvěry? Jsem přátelská, oni jsou přítelští, pokud nejsou, mají svobodu. Neberu to osobně. Vyklepat zranění v dětství a v tématu důvěry.

Jdeme skrz srdeční čakru do pravého podpaží, co ukrývám v činnostech. Ruka hormony, radost, hravost, zápěstí pravé – na čem lpím v práci, v činnostech?

Zádrhel, pravá ruka, v tématu spěchu, na čem lpí?

Hlava symbolizuje štěstí, splněná přání, lásky a radostný průchod událostí, lásku, hravost, vnitřní dítě, štěstí, hlavou se podíváme na pravé zápěstí, abychom posílili úspěch. Neboť hlava je symbolem úspěchu a vítězství a v pravé ruce byl blok na lpění na úspěchu. Jupiterův bod štěstí na mečové chrupavce prsní kosti.

A téma budeme posouvat mezi 3. čakrou – jupiterovým bodem štěstí a rodiny a učení a srdeční čakrou a 5. čakrou.

Jsme podporující prostředí.

Mám své lpění na výsledku ve svých rukou.

No levá Saturn – nová rovnováha, spravedlnost, čestnost, řád, disciplína, prociťuji svou nohu a jsem v rezonanci s nejčistší podstatou Saturna, planety a božstva a jeho měsíců. Vše staré odkládám a aktivuji nové a rozvíjím, jak vypadá nová rovnováha.

Navazuji kontakt s planetou a božstvem Mars, noha pravá. City, vcítění, duchovno, vůle, jasné zaměření a dotažení. Rezonuji s nejčistšími aspekty planety a božstva Mars. Mám čisté jasné zaměření

Mars – 9, 9, vrcholné číslo 999 je mistrovské číslo, kristem, s archandělem nanebevzatým mistrem Metatronem

Jsme v rezonanci s archandělem Metatronem. Děkuji ti archanděli metatrone, že mě prostupuješ, léčíš mě a tvoříš mě a léčíš a tvoříš mým prostřednictvím. Děkuji za jasné zaměření s plyným vcítěním.

Prosím o zjevení pravdy, co je ve mně překážkou

…Strach

Mars a pravá noha odvaha x strach

Měním své směřování a chování

Namířím pozitivní síly Marse proti sobě, proti mému strachu, zvyku, starým věcem. Ne ven, ale dovnitř.

Odvaha do sebe, dovnitř.