Jdi na obsah Jdi na menu
 


TVOŘENÍ – VÝNATEK Z MAILOVÉ PORADY

17. 4. 2017

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

TVOŘENÍ – VÝNATEK Z MAILOVÉ PORADY

. Upravovala jsem tvoje prostředí, takže by ta práce je už hodně dobře zpracované a dodělám ještě obydlí Jardy a cesty k němu. Tvůj zdravotní stav je ovlivňern evolucí a přeskládáváním se našich vnitřních struktur, což bolí a běžným pobytem v energiích lidí a míst kdety, co myslí podobně jako ty mají větší vliv. Ať myslí správně nebo špatně. Je to o tom, že se všichni stáváme vnímavějšími k myšlenkám a pocitům, tedy k neviditelným formám existence a neumíme s tím ještě dost dobře zacházet. Obecně český národ se pohybuje v soudech a kritikách a v domněnkách, že morálka každého z nás je ta nejlepší a že by se podle ní měli chovat všichni. 

Vůebc tím nijak nenapadám tebe, protože ty máš nadprůmerně kvalitní povahu ve všech aspektech a jediné co považuju za omezující a vhodné k přehodnocení je množství unáhlených soudů na méně vyvinuté lidské formy. A protože tento vzorec přitahuje myšlenky a energie kriticky zaměřených občanů ČR, odebírá to tobě vysokofrekvenční energie a ladí tě to do nižších. V okamžiku kdy pochopíš tento proces fungování se už vytvoří sama o sobě ochranaa rezistence. 

Principem života na zemi není vytvářet OBRANU A OCHRANU, neboť ot znamená, že svět je nebezpečný a tělo je ve stresu. Princip je vytvářet tolik pozitivní energie, síly, sebedůvěry, lásky a odpuštění, že přes tyto frekvence s ek nám nedostanou poškozující energie. Říkám, píšu a dělám to už hodně dlouho, přesto Češi stále sklouzávají do nízkovibračních pocitů, ztěžování si a pozorování stínových projevů. Samozřejmě, že popis problémové oblasti čili stížnost na zdraví nebo neúspěch je v danou chvíli oprávněná, ale pokud jsme v tom příliš dlouho a nevyvážíme to pozitivním tvořením, vytváříme si tímto myšlením a konáním karmu dalších hodin a dnů a odžívání námi vytvořených pocitů. Což je částečně tvůj případ, ale výrazný příklad dalších lidí, kteří jsou v tvém prostředí. Přeladit lidi ve svém prostředí je obtížné, ale čím dál snazší, neboť světlonoši, my s rozšířeným, vědomým, lidi, kteří už vnímají svět jinak, mají skutečně velkou oporu zemských a nebeských sil. Dneska se neobejdeš bez vědomé konverzace se zemí, nebem andělý, s duší, s buňkami atd. Prostě to tak v tomto stupni vývoje člověka je!!!

Uřknutí aprohlášení doktory, že máš vyhřezlou plotýnku, je velmi silný program medicíny, na který ses napojila. V evoluci to je tak, že můžeš fungovat naprosto zdravě i s vyhřezlou plotýnkou a s jakýmkoliv zdravotním problémem, neboť systémy tělesných tkání jsou čím dál více pod vlivem duše a energetického řízení. Jenom je potřeba se s tím naučit zacházet stejně jako s moderními telefony. Lékaři jsou autorita, která byla uznávaná už v době našeho narození a proto v sobě máme program respektu a víry v doktory. Vlivem různých zkušeností se tato víra mění. Na jednu stranu je nutné jim opravdu věřit a nechat je ať udělají diagnózu, eventuálně nějakou terapii ve smyslu operace a potom a před tím a při tom žít duchovní principy a aktivní tvoření. 


Hovory se sebou jsou cesta. Než to procítíš, trvá to. Je potřeba ot zkoušet, protože bez procítění  opět nemůžeš úspěšně a zdravě žít v tomto evolučním stupni. Jsme generace, která se neučila cítit, takže to většině lidem trvá déle, některým i roky. Začni na něčem jednoduchým. Jaké to je, když se napiju kávy? Co se ve mně děje? Kudy prochází blaženost? Já jsem trénovala na zákusku větrník. Díkyk němu se mi podařilo během pár vteřin navodit lásku, blaženost a pozitivní pocity, které jsem potom posílala směrem k osobám, ze kterých jsem měla trauma. Bylo to v roce 2006, když jsem se učila navozovat správné podporující pocity v zátěžových situacích. Větrník jsem používala několik let, protože to byla nejrychlejší cesta, jak se odpoutat od stresu, uklidnit se a být v příjemném pocitu se sebou. Určitě něco najdeš a na tom začni. 

Vem si pomůcku klidn ěk sobě, řekněme kávu a větrník, dívej se na to, dotkni se, užívej si to. Potom spoj tento pocit s něčím jiným, jaké by to bylo, kdybych byla úplně zdravá a cítila se ještě lépe, než s větrníkem. Jaké by to bylo, kdybych tuhleblaženost cítila k panu XY. Jaké by to bylo, kdyby se snadno a lehce tento pocit ve mně rozplýval a rozšiřoval se a byl by ještě hlubší a stal by se mou denní zvyklostí.

__________________________________________________

VĚTŠINU ŽIVOTA JSME DELALI VĚCI POŠKOZUJÍCI ZDRAVÍ. VÝTAHY. FINANCE... NASLEDKY DNES MŮŽEME ŘEŠIT DÍKY FREKVENCI DOBY A TECHNIKÁM RYCHLEJI A EFEKTIVNĚJI. NICMÉNĚ POŠKOZENÍ VZNIKAJÍCÍ DENNIMI KROKY JE NUTNÉ DENNIMI KROKY NAPRAVIT.. O TO. JE ODPUŠTĚNÍ SOBĚ.. A PŘIJETÍ.. POKORA K SYTÉMU TELA A KARMY V PREVYKANI. A NÁPRAVĚ ŠKOD. NĚKTERÉ NÁSLEDKY ODEJDOU SAMÝ UZ JEN TIM. ŽE SE ZAPOJÍ DO DENNIHO REZIMU NECO NOVÉHO PROSPESNEHO.

PŘIJÍMÁME VÝZVY K NÁPRAVĚ DOSAVADNÍ CHYBNÝCH NÁVYKŮ. VINY VZNIKAJÍ KDYŽ JSME V ROZPORU SE VZORCEM CHOVÁNÍ, KTERÝ PŘICHÁZÍ ZVENKU NEBO KDYŽ SI NĚKDO MYSLÍ, ŽE SE MÁ NĚJAK V DANÉ SITUACI CÍTIT A CÍTÍ SE JINAK. POCITY VYCHÁZEJÍ ZE SITUAČNÍ EMOCE, Z BLOKU NEBO Z PRAVÉ PODSTATY. JE POTŘEBA SE NAUČIT ROZLIŠOVAT, ODKUD TEN POCIT PŘICHÁZÍ A POTOM HO MĚNIT NEBO POCHOPIT NEBO PŘIJMOUT. PŘIJMOUT JE ALE VŽDYCKY PRVNÍ KROK PŘI PRÁCI S EMOCÍ, MYŠLENKOU NEBO SITUACÍ. V RÁMCI TRECENY OC BUDOU KONFRONTACE S VINOU NAŠÍM SPOLEČNÍKEM AŽ DO KONCE.