Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS zveřejněna se svolením paní Novotné

9. 9. 2013

SMS zveřejněna se svolením paní Novotné

MVDr. Simona Müllerová, 9. září 2013. Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

S tebou jsem našla velký kus sebe, kus svobody, velký kus mé sebehodnoty. Nenašla jsem lásku, partnerství, domov ve dvou…sdílení… Ale to, co jsem našla, má pro mě velikou cenu. Pochopila jsem, proč se vše dělo, kde byly ve mně překážky a proč jsem přitáhla tebe. Měli jsme oba šanci se vyvinout, změnit sebe, přístupy a hodnoty. Já jsem to udělala. To, že dnes si sebe vážím, je důvod, proč nechci muže, jako jsi ty. Pojímám tě jako učitele, a proto s tebou ještě bydlím. Předpokládám, že studijní lekce s tebou brzy skončí. Buď se stane zázrak a ty se změníš, protože si uvědomíš, že to chceš jinak, nebo budeš tentýž. Ale pak už nebude mě co učit. Chci se učit vzájemné lásce a společnému vztahu při oboustranném vývoji. Chci se smát, radovat, poznávat.

Měla jsem strach z lásky, být milovaná, byl to můj skrytý karmický vzorec, proto jsem přitáhla muže, co neumí milovat. Takže nehrozilo, že by mě miloval, a plán byl splněn. Muž byl…ale nemiloval…vlk se nažral a koza zůstala celá.

Chápu tvůj přínos pro mě a mám tě jako člověka ráda. Jako partner ale nesplňuješ. Je na tobě, co uděláš se svými vzorci, se svým energetickým polem, protože ty nemáš potřebu milovat, pečovat, budovat, sdílet.