Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS duben

11. 4. 2014

SMS duben

MVDr. Simona Müllerová

korekce Jindřiška Ina Pokorná

 

Když chcete někoho změnit, musíte být nejprve sami příkladem. A měnit ne tlakem, ale tím, že ukážete, že to jde jinak a lépe.

 ------------------------------------------------------------------------------

Pochyby o kladném vyřešení (sport, zvýšení platu, hubnutí, jednání..) vznikly proto, že lidi nevěděli nebo nechápali karmický zákon, že pokud se odchýlí od přejícnosti všem i sobě...začnou vytvářet karmu, která s epřenáší do dalších životů a na potomky. Pak se zákonitě stává, že i přes víru a pozitivní programování něco nevyjde. Také to, že povaha lidí procházela prožitky škodlivých vlastností jako zkušeností - závist, lest , okradení...- nepochopili, že to je cesta k vyvinutí se, možnost volby, co chci, chci závidět nebo přát?...chci se mstít nebo odpustit? Lidi se zatížili nepochopením prožitku a vinili se na těle i duši, čímž si zabránili v úspěchu.

Ani závist, nenávist, pocit pomsty, pýchy není škodlivý, když ho hned vyhodnotíte jako zkušenost. Vítem, že takhle ne. Přijmete sebe s tím prožitkem a další volba je JINAK.

Vesmír a Země osvobozuje lidi od karmy. Terapeuti to posilují, urychlují. Proto je načase zbavit se pochyb a jít za tím dobrým.

 ------------------------------------------------------------------------------

Když člověk pochopí, že podřídit se Vesmírným zákonům (nyní týden co týden nové a částečně jiné) mu přinese radost a úspěch, že bude ve správný čas na správném místě se správnými lidmi, velmi se mu uleví. Ztrácíme moc energie na udržení domněnky, že náš postup a postoj je pro nás ten nejlepší.

Přehlížíme znamení v podobě slova, události, pocitu, kdy nám vesmír říká: přesměruj se, změň to, dovol si to. Takže to změňte.