Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhodnutí a další SMS klientům

Rozhodnutí a další SMS klientům

Rozhodnutí a další SMS klientům

MVDr. Simona Müllerová, 3. a 6. září 2012

Marie, špatně nesete tíhu rozhodování. Nechcete nikomu ublížit, ale ono to v životě nejde jinak… Vždy někomu ublížíte. I kdybyste byla loutka, i kdybyste žila pro všechny co nejvíc, vždy někomu ublížíte, a tak je prvotní neubližovat sobě a od toho odvíjet svá rozhodnutí. Dělat to, v čem je Vaše srdce skutečně šťastné a klidné, pak je to rozhodnutí správné. I kdyby ublížilo milionům, jestli je Vaše srdce šťastné a Vy cítíte klid při představě realizace a následku rozhodnutí, pak je to správné. A je úplně jedno, kdo to nechápe, kdo tomu nerozumí, kdo to chce jinak. Ti druzí mají svůj osud, své zkoušky, a některé zkoušky a výchovné procesy jdou právě vaším prostřednictvím, skrz rozhodnutí Vašeho srdce.

 

 

Obecně se zhoršili muži, samci, teď, snad pět dní. Nevím přesně. Nekomunikují, stahují se, uzavírají, přemýšlejí. Měli planetární odblok na komunikaci, neví, kdo jsou a jak reagovat, neboť se mění jejich vnitřní pocity, postoje, názory. Změna je nutná. Rozpor mezi požadavky žen a mužů na komunikaci je velmi zásadní. V oblasti telepatie to nevadí, tam to plyne, ale mnoho mužů, více než žen, neovládá telepatii. Nicméně na ženu myslí relativně často, na rozdíl od hmotných projevů toho myšlení – SMS, mail, volání, kontakt. Doznívají jim karmické vzorce a zranění. Jakmile se žena cítí odstrčená, nemilovaná, přehlížená, pokazí si tím své vibrace přitažlivosti a zajímavosti, a tím spíše muž nekomunikuje na hmotné úrovni. Žena pak začne vytvářet negativní projekce – strach, zlobu, pesimistické závěry. Viní sebe, že není dost dobrá, viní muže, projektuje na něj své scénáře o jeho aktivitách, o jeho myšlení atd., vysílá na něj mnoho negativních projekcí, které on nevědomky zachytí a stahuje se. Cítí vinu a neví proč. Není mu dobře v tom proudu, co na něj žena vyšle. Neví proč. Jelikož nezná tenhle zákon, jelikož je většina mužů ješitných, nepochopí, že jeden až dva kontakty denně by zmírnily tenhle negativní kolotoč vycházející z žen. Tím, že se negativní projekce žen spojí a navazují na již existující negativní programy vinění, nedocenění a manipulace, dostáváme se zase o schod dolů v našich karmických posunech. Kdyby žena dokázala spočinout v pocitu a muži věřit, máme výstup jednoho schodu. Kdyby dokázala udržet bdělou radost z jedné SMS za den…za dva dny…, máme další schod. Žena je ale věčně nenaplněná nádoba, jenže žádný muž nedokáže naplnit ženinu potřebu pozornosti, péče, lásky atd.

Zavírám děravé dno ženských nádob. Teď. Nastavuji mozek na pevné spočinutí v posledním projevu náklonnosti a říkám za nás ženy: „Díky, že mě vnímáš. I já vnímám tebe.“ Čistím protivné energie ženy, do kterých se mužům nechce vstupovat, na co by si přidělávali starosti.

Navíc se chováme tak, že i když nás na chvíli naplní a uspokojí, za pár hodin chceme zas. Jim se to jeví jako marné, zbytečná práce uspokojovat ženu, když to stejně nevydrží. Muž má rád díla, konečné stavy, hotovo. Žena není nikdy konečné dílo, ale muž to nechápe, nemá na to závity. Ale moderní muž, adaptovaný na teď a tady, něco pochopí. Nicméně to žena nesmí kazit a musí se taky adaptovat. A nechat se naplnit a v klidu spočinout. Tím, že žena dokáže myslet a dělat tři a více věcí, myslí žena na muže i při práci, zábavě atd. a sleduje, co vše od muže dostává. Bohužel!

Muž je trvale pod kontrolou. Muž to neumí. Vzpomene si a chce se ženě cele věnovat, sednout si, napsat jí SMS… V klidu. Dnešní doba mu nedá klid… nestíhá, pokusí se jako žena napsat letmou SMS, žena vycítí, že je letmá, povrchní, prudí zas, místo co by ocenila, jak se překonal a v běhu dne napsal aspoň to.

Když muž najde děravou nádobu, opraví ji, nevyhodí. Muž ale neví, jak opravit citovou nádobu ženy, neboť ať udělá cokoliv, žena nebude spokojená. I když nádobu vyhodí a koupí novou a zjistí, že je zas děravá, přestane ho bavit plýtvat energií na zaplňování. A když časem zjistí, že je zas děravá, zanevře na ženy, zřekne se jich a nenajde si žádný vztah nebo jen sexuální nezávazný. Je jen málo moudrých mužů, kteří pochopí, že nejde jen o děravou nádobu, ale celý komplex dějů v ženě. Jenže je potřeba, aby ženy samy lepily díry ve své citové nádobě a udržovaly obsah do ní jednou vložený.

 

 

Paní Tichá, pokud chcete ode mě jen věšteckou práci, můžeme se domluvit i na tomto omezeném pracovním procesu. Důležité je, abyste si uvědomila, že si svými dnešky tvoříte své zítra, a mé vhledy vycházejí z Vašeho stavu ve chvíli, kdy se ptáte. Pokud Vy nebo zúčastnění Vašeho života změní postoj nebo jsou po odbloku, atd., celá situace se mění. Doba je taková, že následky našeho myšlení se projeví okamžitě, během hodin, maximálně dnů. Proto mé vhledy, věštby, nemají dlouhou platnost a Vy můžete být zklamaná nebo zpochybnit celou metodu. Pokud jsou v karmě nezpracované bloky, procházíte stále zkouškami a lekcemi, které Vás vedou ke změně postoje. Ale souhlasím, mohu pro Vás dělat rozbory situací pro teď a tady, pokud Vy pochopíte, že za šest hodin to může být jinak, když se kdokoliv z hráčů změní. A lidé se dnes mění šmahem. Je to sám tlak Země, elektromagnetického pole, který nás nutí přehodnotit dosavadní stanoviska. Čili i bez terapií se měníme, ale pomaleji. Na každou Vaši otázku Vám odpovím: teď a tady je to TAK.

 

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.