Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor čísla 26 a zametání cesty

 

Rozbor čísla 26 a zametání cesty

 

MVDr. Simona Müllerová – prosinec 2012

Korektura textu: Ina Pokorná – 26. prosince 2012

 

 

Máte, Danielo, ze středověku ještě blok, program – selhání, když nedosáhnete plného vzájemného intimního soužití s manželem.

 

Lpění na výsledku s ním, neboť to máte jako vaše selhání mnohem většího kalibru, než vlastně je.

 

Jelikož jste 26. máte silná dogmata, udržování starých vzorců, přesných postupu a pravidel. Proto vám stále nejde odpojit se od něj.

Váš osobní karmický úkol, poslání (ale chybné, omezující), je plně oboustranně uspokojivý intimní život. Z minulých životů vy manželka bohatá, on impotent, vy k léčitelům masti, kapky, otrávili vás, nechtěně, neuměli to, čili hledáte v tomto životě mnoho doplňků, léčeb, pomůcek k sexu.

 

I teď pořád vymýšlíte čím vše vylepšit, problém je, že určité věci jdou vylepšit jen zázrakem, neboť Pavel sám nemá žádnou motivaci. Jeho víra, postoj k životu náplň života, to vše ho vede k tomu, aby si užil dne a zbytku tohoto života, co nejsnadněji, v inkarnace nevěří, v osvobození duše i těla taky, čili proč by se měnil? Má své vlastně velmi dobré nic, ani zdraví ho nevede k tomu, aby se změnil. Vaše neustálé léčení jeho ho vlastně udržuje v relativně slušném zdraví přes vše, co dělá. Vaše snaha, píle, dogmata nedovolují na Pavla dopad karmy, proto se v tom pořád plácáte. On si žije na váš úkor, z vaší práce, peněz, péče, pozornosti, jako kotel, co spaluje vaše palivo.

 

Vy jedete na mé palivo, božské palivo a ze svých rezerv, které teď už naštěstí umíte dost obnovovat. Proto vám odešly ty úmorné angíny, pamatujete? Pokud si vzpomínám, brala jste antiepileptika, nevím, jak je to teď, ale otupí vnímání reality, což při číslech 26 je horší, neboť vidíte úzce, nejste schopna správně vyhodnotit.

 

26=8, čili Saturn, obecně má špatnou rozlišovací schopnost. Těžko pozná, co je správné a co ne, vlivem dogmat si myslí, že psané je to, co si vymyslí on a on si myslí to, co je v tradicích, strach společenských vzorců. Saturn velmi těžko aplikuje nové moderní zásady života. Saturn je tu pro dořešení karmy sebe a svých blízkých, není tu pro adaptaci na teď a tady, není tu pro přítomnost, ale pro minulost.

Proto jsou i soudci, mudrci, udržují fakta, předpisy, pamatují si až moc, právě že si všemi vědomými a nevědomými strukturami pamatují historii a tu neustále aplikují na dnes. Dnešní doba ale rozhodně nechce omezení historie aplikovat na dnes.

 

Je třeba v síti vědomí na Zemi najít pozitivní vzorce, rebelii, adaptaci a napojit se v řešení DNEŠNÍCH událostí na vzorec vzdoru, rebelie směrem ven (nikoliv váš vzdor obou, čili udržet své, své představy a své cíle dané dřív).

Saturn to vlastně neumí.

 

Jelikož jste 26, tak dvojka má svůj řád, luna, sice se mění den ze dne, podle přesného plánu, obtížné vybočení jakoby ani nelze, změna zvenku, změna proti řádu, neboť luna je miliony let

se opakující každodenní přeměna, celoroční proměna, ale vždy v podstatě stejně s tím, že se nyní mění zemská osa a vibrace Země, je možné využít doby k nějakým změnám luny.

 

Číslo 6 vám ve vašem datu narození dává lenost, lenost skutečně máknout ke změnám. Člověka 26 = 8 je skutečně nesmírně těžké změnit, neboť i 6 upřednostňuje jeho myšlenky, postupy jako ty hlavní, zatím co názor, myšlenky druhých nemají tu důležitost nebo smysl. Tam, kde je 6, je přízeň vlivných osob a snazší proplutí životem, proto Pavel – také 26, stále přežívá, neboť má vliv vás a vliv můj.

 

Proto celý posun vás obou je tak pomalý, jak měsíc na nebi. Zkuste pochopit, přijmout a vyjít

z pravdy o sobě a o něm.

 

 

 

Výňatek ze sms

Vaše neustále vzteky Tamaro, nedovolení si sebe přijmout s tím, jaká jste dominantní, vzteklá, paličatá.

 

Obličej, játra, hlavně játra a samozřejmě močový měchýř, žlučník jsou zatížené orgány.

Vytvoříte svou přirozeností mnoho negace, kterou nepřijímáte, neventilujete ven, neboť to není vhodné apod.

 

Ale ono to pak vyhnije jinudy a vy to zase potlačujete. Samé potlačení.

Dokud své stíny nepřijmete a jejich projevy nepustíte ven, akné se nezlepší.