Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prožití emocí, Info k říjnu, z porad klientům

7. 10. 2015

Prožití emocí, Info k říjnu, z porad klientům

Sekce – Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce – Monika Simanovičová

Říjen 2015

 

Jestli se chceš smát , musíš umět brečet i zuřit. Emoce jsou běžným lidským projevem života . Jestli chceš , aby se na tebe lidi smáli , pak se nahlas směj a nekřič na ně! Plač s nimi! Žij! Když zavřeš svůj pláč a vztek dovnitř , ztratíš smích ! Všechno je cesta a poznání a každý na své cestě potřebuje slyšet tvůj pláč! vztek a smích! , jako zpětnou vazbu na to co děláš. Jen tak poznáš, kdo jsi. Umožni to nám všem a křič na mě! plakej se mnou! ať se pak spolu zasmějeme .

 

Měsíc 10. svádí k hráčství a lehkovážnosti , touze po snadném úspěchu , výdělku. Opatrně ať nepodlehnete iluzi našeptávačů, že zisk přijde bez skutečného čestného přičinění!

 

Někdy chceme mít potenciál, který jednoduše nemáme. Buďte k sobě upřímní, musíte se naučit poznat rozdíl mezi poznanou pravdou, vrozeným potenciálem a chtěným přáním mít konkrétní talent nebo vlastnost. V opačném případě můžete strávit život pronásledováním nesplnitelného snu. Pamatujte, že cesta nejmenšího odporu je obvykle cesta, která je vytvořena pro vás. z tzolkina

 

Pacientka vidí světlo, záblesky. Andělé vám říkají, že jsou tady a mělo by vás to uklidnit. Reagujete na běžné procesy , uvolnění vzpomínek a propadnete tomu, přestože Vám pořád říkám, že to tak je. Nejde se tolika zážitků zbavit za pár terapií, hlavně když v době čištění zas zpanikaříte. Víte co se děje po hrachu a česneku? prd, smrad , křeč/ terapie…evoluce je jako jíst hrách s česnekem . Je to zdravý, ale budete prdět. Doteď jste nepochopila princip a následky terapií. Evoluce přičítáte někomu jinému .Proč má prohlášení dr. kdysi dávno (ze jste blázen, nemocná ) větší váhu než prohlášení evolučního doktora teď? Proč pořád udržujete jeho názor , když sama víte , kam Vás socialistická medicína dovedla.

 

Přechodnou dobu musíme projít , tvořit zevnitř pozitiva a pozorovat růst pozitiv z našeho vnitřku a cíleně si navozovat správné pocity …. Tím vytěsnit odpady dřívějšku i tlak zvenku. Druhá úloha doby je , jak vaše práce přináší efekt celku. Co děláte pro celek, konkrétně pro Zemi, společnost. Jaké produkty mentální, hmotné …virtuální nabízíte „ spotřebitelům“ – reálně existujícím a jaká je výměna energie ( počítačový program, masáže…, ale prodejné ). Aby to bylo v kontaktu s lidmi , aby byl každý jednotlivec finančně soběstačný, aby žil podle výše svého přínosu.

 

V hlavě máte dobré, ale tělo! Nevědomí, zvyk, paměť, naučené stopy . Nemám výhrady k Vašemu vědomí !!!! Zkuste si prosím uvědomit, jak to myslím a vytáhneme paměťové stopy z nevědomí …

chemie, které Vás vrací k původnímu plánu a zvyku a brání Vám se přeorientovat, když dřívější podmínky už neplatí.