Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava na sobotu

Příprava na sobotu

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; Jin Pokorná,21. listopadu 2013

 

Sobotní a nedělní Fibonačiho číslo vložilo základní stavební, přestavbový kód do lidí.

Od Minulého týdne probíhá příprava na změny na planetě. Očištění Země od paměti, která omezuje obyvatele, propojení říší minerální, rostlinné, živočišné a lidské, napojení na zemský a božský zdroj a aktivace zdroje uvnitř člověka.

Druhý krok bylo dát lidem klíč k jejich vlastní tvorbě života. Naučit je denně tvořit svou přítomnost a budoucnost a naučit je žít v harmonii a rezonanci s odpuštěním sobě a druhým v rezonanci s láskou. Umět se radikálně rozhodnout a žít změnou.

Třetí krok je tvorba nové specielní formy bytí a to je vznik vztahu jednoty, celistvosti muže a ženy. Vztah, jednota jako bytost, jako forma života na Zemi. Muž a žena ve sdílení ve vzájemné výměně porozumění, jin jang.

Dnes odpoledne proběhlo spousta odbloků na Planetě a v sobotu bude velký zásah do osudu a proběhne restrukturalizace těch, kteří to do teď nestihli.

 

 

Dnešek – připojujeme se na Zemský a Nebeský zdroj energie a informací. Aktivujeme svůj střed, svůj vlastní zdroj. Spojení těla, duše, ducha v našem mikrosvětě. Ve 3čakře. A přejmenujeme strach na umění odmítnout, nebo na umění vykročit. Akce, energie se neztratí, jen se transformuje. Transformujeme strach na akci. Mít názor, klidně i proti všem. Názor vycházející ze srdce, zevnitř a pak umět odmítnout nebo vykročit. Průlomem se změní více, než tušíte.