Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijetí minulosti, čistění emocí

21. 8. 2015

Přijetí minulosti, čistění emocí

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

korekce J. Ina Pokorná

srpen 2015

 

předměty, problémy, mobily, všechno reaguje na vaše vyšší vibrace.

Čím víc jste duchovní, vaše tělo má procesy strachu, lítostí, nenávisti a ty emoce se musí dožít. Jinak se srazí v podobě negativnní energie a tyhle uzly pak brání ve všem dalším hezkém.

V časové ose v našem životě jsme mockrát potlačila pláč, lítosti, marnost, nenávist, protože jsme se domnívali, nebo někdo silnější než my se domníval, že prožít danou emoci v daný okamžik je nevhodné. Tím se vytváří v energetickém systému těla bloky, ktré zkreslují vnímání reality a nasazují neadekvátní reakce a jednotlivé sitauce, i když se věnujete duchovnu, celostní medicíne, ezoterice, i když jste člověk morální, musíte dokončit nedožité emoce z doby, kdy jste byla v jiném vývojovem stupni.Nebudete horší, ani odsouzeníhodná, když budete několik minut nenávidět otce svého dítěte. Je to zemský prožitek, dualitní vlastnost k lásce. toto máte ted v hlavě, tělo je dost čisté, hlavu čistím, to co tom po mě zůstanete si dožijete. Máte pocit selhání jako matka, člověk, že jste nemocná, nemůžete se starat o děti, přitom máte vnitřní nenávist k dětem, protozže vás omezují, omezovali, protožze děti nevznikly z lásky , ale z manipulace, proroze jsou to potomci jejich otce, kterého nesnášíte, kterého jste nesnášela v době své pýchy, maniuplace a potřeby mít všechno po svém, a pod kontrolou a současně jste na venek žila roli oběti zděděnou trochu po matce a hodně po babičče.

žila jste karmu, prošla jste svou cestou, vše je pryč, ale pokud to nepřijmete, že jste byla tak "hnusná", budeme se točit v kruhu po ploché spirále. Vůbec o nic nejde, te´d jste moudrá, nadčasová, snaživá, s běžnými katdoddeními lidskými problémy, s povahou , vinancemi, je toho na vás moc, a ty děti vám lezou na nervy. sama sobě lezete na nervy, chybí vám radostně životní prožitky, které jste v historii této inkarance minula, ona na vás ještě čekají, jakmile se celá příjmete s tím, kým jste byla.

To , kým jste dnes, bude mnohem mírnější a přijatelnější, lehčí a láskyplnější, když si dožijete výše uvedené negativní etapy života.

 

odpoštím sobě, odpouštím tobě,

usmiřuji se se sebou, usmiřuji se s teobu

uzdravuji sebe,uzdravuji tebe.

léčím nasé vzájemně vztahy tou částí našeho božského já, kterou spolu sdílíme

nkdo neni vinen, všechno byla cesta.