Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozitivní nastavení dne

30. 3. 2015

Pozitivní nastavení dne

Výňatek ze sms

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Grossová

Březen 2015

Nastavuji přenos vzruchu zvenku...prsty..do mozku a naopak....

Uvědomte si, že stále nevyhovujete svým požadavkům a tím dráždíte imunitu - autoimunitu k zásahům, že jste špatná a tedy k destrukci špatného, tedy sebedestrukci.

Pokuste se změnit svoje představy o sobě tak, aby jste jim vyhověla, aby jste mohla dát příkaz - VĚDOMÍ I NEVĚDOMÍ k regeneraci a přijetí, zastavit autosabotáž, která vychází z neustálé nespokojenosti s tělem, se stavem....

Téma sebedestrukce a záložní program byl terapeuticky už dávno odstraněn. Toto je jen zvyk, ale i ten je malý, je to především nový denní program.

Návod:

probuďte se radostně - v prvních zásadních programujících vteřinách dne ucítíte, že stav je nezměněn, nebo téměř nezměněna nastoupí marnost, lítost, pochyby, depka...kdyby to bylo až za 15 minut, alespoň něco, ale první minuty jsou alfa a jsou programující celý den!!!

Takže se probuďte a říkejte, úsměv, buď mě vede Bůh, ukáže mi cestu, děkuji ti dnešní dne a za vše co pro mě děláš a pak se začněte protahovat a hladit, děkovat za zdraví....pokud něco bolí - děkuji ti arch. Rafaeli, že mě prostupuješ a léčíš mě. Tyto věty stále opakujte, pak není čas myslet na nic jiného...

 

Jak přijmout pravdu o sobé

Výňatek ze sms

Rozumím...některé souvislosti jsou tak překryté egem, že jim nerozumíte a nevíte o nich. Jde o hru vědomí a nevědomí.

Člověk musí svá úskalí, negativní aspekty dostat z nevědomí do vědomí a začít na tom pracovat.

Nebát se pravdy o sobě.

Masírujte si střed dlaně a říkejte...děkuji za přijetí pravdy o mně.

Není to příjemné, člověk se někdy stydí, ale jde o průchod pocitem a dál potom to zpracovat, aktivně, tvořivě.

Dovolit si chyby a použít je vždy jako inspiraci ke změně. Tam kdy kladete odpor k informaci,znamená to, že blok je velký, dobře ukryt a ego ho nechce zviditelnit.