Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokušení

Pokušení

MVDr. Simona Müllerová

Korekce, J. Ina Pokorná

Leden 2015

 

Procházíme obdobím zkoušek, otevírání se starých pamětí, a konfrontujeme se s pokušením, s našeptavači. Počasí pomáhá k depresím, a našeptává lidem, aby problém řešili pomalostí, stagnací, uzavíráním se a aby vypínali mysl alkoholem, cigaretami, marihuanou apod. Toto je obecná situace, kdy roční Saturn nás učí řádu, disciplině, nové moudrosti, nové rovnováze, nové spravedlnosti. Člověk musí čelit sám sobě, svým slabinám, přijmout , uvědomit si hlubokou pravdu o sobě, o tom, v čem jsou jeho úskalí. Běžná snaha je se ukecávat, přesvědčit sebe sama, že situace není tak vážná, že malé nebezpečí, malé pochybení nevadí, neohrožují náš vývoj, nás osud, náš charakter. A tak malé zlo nenápadně narůstá, ovládá tělo a mysl jednotlivce, nenápadně ho utlumuje, odklání od jeho poslání, osudu, sebeuvědomění. Energetická síť frekvence těchto vln je spojena s marností, existenční úzkostí, prvotním vnímáním negativ, řešení strachem, sebepodceněním nebo ODKLADANIM. Část lidí nemá dostatečně pevnou vůli čelit svým slabinám s denní disciplinou, radikálním převratem. Pro lidi, co jsou osobní saturni, nar. 8, 17, 26, jsou poklesky, odchylky ve vůli a disciplíně větším prohřeškem, než třeba pro lidi nar. 7. Doba je o tom, abychom se zbavili rodinné zátěže, vlastní zátěže, zlozvyků, a abychom zakomponovali nové zvyklosti do denního života.

Utlumení starými bloky můžete mít úzkou nabídku řešení. Když je někdo v síti alkoholických našeptavačů, nabízí se pasivní řešení a odkládání. Bohužel pokud někdo konzumuje alkohol více, než 3x týdně, více než 2 dcl nebo je v konzumaci jakákoli častější pravidelnost, opakovaně se připojujete k síti marnosti, lítosti, oběti a odkladu.Tato síť vám přepojí nerovové dráhy i energetické dráhy a zcela vás změní vnímání reality. Toto dělají i cigarety, drogy, antidepresiva. Najednou vůbec nepostřehnete, že je něco špatně, protože jste nastavena na frekvenci, která budí zdání, že je vše v pořádku. Vaše duše , vaše pravé já, váš anděl strážný vám čas od času vnuknout myšlenku, že něco v pořádku není. Problém může nastat v tom, že jakmile chcete vyjít ze sítě démonů z této nízkovibrační vrstvy, podle zákonů energie a dosavadních zákonů karmy zesílí našeptavači , tah setrvačnosti, reflexů a stahují vás zpět. Takže místo cvičení, místo udělání věcí úplně jinak se opět můžete vrátit k původnímu řešení, nebo uděláte pouze malou zněnu, která nestačí přesměrovat setrvačnost a návyky. Pokud děláte malé změny, je potřeba je dělat aspoň 50x za den. Neboje potřeba se vzchopit a udělat radikální průlom. představ te si autíčko na setrvačník, kolik síly, nebo jak pevnou překážku musíte vytvořit, aby setrvačnost změnila směr. Doporučuji si autíčko koupit a symbolicky řešit vaše denní záležitosti.

Výňatek z mailu

Ztrácíte sama sebe Markéto, ztrácíte pracovní náplň, radost, propojení s dcerou, i radostné partnerství. Loni v létě jste dostala velkou šanci na radikální brat ve vašem životě, osvobození se , nalezení sama sebe a realizaci vašeho poslání. Proto jste byla vystavena zkouškám z vnějšího prostředí, ale protože jste opakovaně zátěž nezvládla, radikálně, disciplinovaně a s nadhledem, protože jste podcenila malé chyby, malé našeptání, nenápadně jste sebe sama otrávila, utlumila, chybnými lidskými vzorci. Cesta zpět do aktivity radosti bude těžší, s každým pochybením , které jste

udělala i uděláte. i v tuto chvíli cítím,že moje slova zlehčujete, což je mámení démony, kteří vám to zdůvodňuji, ale předpokládám, že kapky vám způsobí na několik minut denně bdělé vnímání, ve kterém budete mít šanci si plně uvědomit pravdu o sobě, úskalí svých činů, a že se z toho dostanete.

Bez vaší každodenní aktivity na programech vnímání hlasu srdce, uvědomění si pravdy o sobě, aktivace center vůle, bude jejich účinnost klesat. Máte obrovskou šanci , abyste si uvědomila co se deje a začala to okamžite bez odkladně měnit. Programy jsou již u vás. zakomponované, zakořeněné, zaktivivoané, takže budete několikrát za den v osobním rozporu co budete dělat, kdy staré chybné já poškozené vás bude stahovat zpátky, a ukecávat vás, že malý prohřešek nevadí, současně se ve vás bude aktivovat síla marsu, uranu, abyste toto změnila a stala se užasnou hodnotnou osobou matkou, a ženou. uvědomte si, že to, co se dělo v dětství vám teď děláte vy svoji holčičce. A že to není vaše pravá podstata řešit situace tak , jak řešíte, ale znečištění.