Jdi na obsah Jdi na menu
 


Planetární odbloky

7. 7. 2015

Planetární odbloky

 

MVDr. Simona Müllerová

Sekce Z porady klientům

Korekce J. Ina Pokorná

Červenec 2015

 

Evoluce, magnetické pole působí na odbloky lidí.

Dočistujeme energetické dráhy, časovou osu od Božího plánu přes plány duše, až po plán osobní. Většinou zůstává zátěž z tohoto života v tomto životě. Vlivem společnosti, výchovy, jsme přijali některé názory, zvyky, přijali je za normální, běžné, lidské a pro ně pak přirozené. Není to ale naše podstata. Je to naučená identita. Magnetické pole Vesmíru a Země ty nánosy odlupuje a člověk se dostává ke své podstatě, specifičnosti, která vychází z jeho čistoty duše, srdce a numerologického kódu.

Z porady klientovi

Pracuji přes virtuální projekci s vašimi nervovými drahami a meridiány. Vlivem rodičů vás obou se v určitých situacích s manželem střetne nevědomý názor vašich předků a jeho předků zakodované do vás. Pak si s manželem hůře porozumíte, nechápete se, nebo%t tyto vzorce vychází z jiné doby a z jiných osob. Byli vám předány jako nutné k adaptaci, výchovně vzorce v době dětství, abyste se mohl nějak chovat a nějak začlenit do tehdejší lidské společnosti.

Když si ale uvědomíte odlišnost společnosti v době vašeho dětství a dnes, je jasné, že tyto programy jsou nefunkční, jako staré ovladačky na televizi nebo instalační CD. 15lewt staré, magnetofonové pásky, prosím použijte tuto symboliku na doladění terpaie, kdy si představíte ty staré magnet.pásky už nenosíte v hlavě a srdci, a prosím vyndejte je.

Denně cvičte nejméně 10 min. nejlépe i vícekrát, dobře dýchat, abyste se okysličovala a aby se mohly odloupnout staré vzorce.

 

Krční páteř a sedavé zaměstnání je naprostý nesmysl.

Nejprve vždy vznikne chybná myšlenka, poté chybný program , ten oslabí energii orgánu a aury a následně orgán nebo tkáň bolí, nebo dojde k jejímu zranění.

Bouchnete se do prstu, hlavy, vše podle předchozích myšlenkových vzorců. Krční páteř symbolizuje vaše duchovno, od dětství do 49 let, víru, náboženství, spiritualitu v jejich pozitivech a negativech.

Jako malá jste viděla aury, skřítky apod. zřejmě kolem 3 let vám někdo řekl, že je to nesmysl. V 21 letech – socialismus, potřeba začlenit se, být přijatelná stádová ovce. Vytvořilo váš skupinový názor.

Všeobecně i z min.životů máte odpor a chybný postoj k náboženství, neboť náboženství bylo v rukou mocenských orgánů a zlo, které lidé žili ve váš vyvovlao domněnku, že Bůh je zlý, zradil, není apod.

Zbylé vzteky – pocit nedocenění, v manželovi jsou způsobné pamětí a vzorci vašich ročiů, kdy vlivem nesplnění potřeb daných potřeb rodičů došlo ve vás dvou k emoci, která vytvořila ložisko odchylující přirozený tok energie.

 

 

Vaše vyhodnocování situací potom probíhalo jinak, vlivem odchýlení na cestě a vnitřnímu znečištění.

Uvědomte si, že zákonům výchovy vtiskávání, rezonance a zrcadlení karmy podléháme všichni. Je zbytečné se na sebe zlobit, protože to jinak nešlo. Ted to ale už jde jinak, máme vědomé uvědomění si podstaty příčin a souvislostí a máme i terapeutické možnosti nápravy. Projdete si ještě časovou osu, tam kde jste se na sebe zlobila , kde jste podlehla toxickým emocím si odpusťte, je to přirozená reakce těla poškozeného výše uvedeným.

Odpočítávání časové osy od 2015 do dne vašeho porodu (2015, 2014, 2013…) od porodu odpočítávejte 9. 8. 7. 6….. až do nuly. Můžete to udělat po sobě několik dnů.