Jdi na obsah Jdi na menu
 


OČI, JÁTRA, KŮŽE = VZTAHY

24. 5. 2015

OČI, JÁTRA, KŮŽE = VZTAHY

Sekce: z porad klientům

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Grossová

Květen 2015

 

Vidění se mění podle evoluce, stavu jater a potlačení emocí. U Vás je potlačení emocí a nedovolení si ventilovat přirozeně to, co cítíte – to je základní omezení zraku. Potřebujeme dočistit játra a následně se zlepší zrak.

Světlík tct – oči, odlepí staré, na čem lpíte..Nux vomica 9 ch 2 x denně 3, pampeliška čaj tct – vyčistí játra, souvislosti….

Světlík – lpění, pampeliška – kořen, symbolika, aspoň 6 týdnů.

Tento postup současně uvolní emoční bloky a bude Vás navádět k vyjádření pocitů, záleží na Vás jestli je rozumně potlačíte, nebo to pochopíte a budete komukoliv říkat, jak se v dané situaci cítíte…

Neříkejte jaký je druhý, nebo jak ho vidíte Vy, protože to je subjektivní, ale mluvte pravdivě o tom, jak je v dané situaci Vám! To je základní krok k uzdravení všeho.

U Vás kůže – hranice – vztahy – symbolika, vše do sebe zapadá a my se dostáváme do kořenu….mezilidské vztahy, sebepřijetí, konfrontace s druhými lidmi, obrana před nimi, strach ze zranitelnosti – to má kořen v tomto životě, v dětství, ve zpochybněné Vás.

Ale jdeme ještě hlouběji a tam máme plán a dohodu duší před inkarnací, kdy jste si tyhle rodiče a tyhle hry naprogramovala a vložila dispozice tělu k reakcím odmítání. Účel by vycvičit tělo k chápání, přehodnocení strachu a izolace. Duše ale nečekala, že 2-8 procent svobodné vůle lidí ztíží podmínky vývoje těla a poškodí tělo ještě více. Naštěstí jsme v době, kdy zásahem Zemských a Kosmických sil dochází k průmazům těchto pamětí. Nicméně svobodná vůle 2-8 procent Vám stále zůstává a tím si tvoříte karmu přítomnosti, jejíž následkem je kožní výsev anebo zhoršení zraku.

 

Byliny a homeo pomůžou, míra účinku bude ve vědomí, jak se k tomu postavíte.