Jdi na obsah Jdi na menu
 


O evoluci a vzdorech

11. 12. 2015

O evoluci a vzdorech

Sekce Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Prosinec 2015

klient píše – To je hodně o pocitech - ty jsou důležité a nikoliv "dobrá" práce, "dobrý“ partner, "dobré" zázemí..

 

Komentář Simi:

… ano, je to o pocitech, dobrý pocit, jen tak dobrý dojem. To je první - a pak je dobré to všechno ostatní, ale lidi to zatím neví. Lidi myslí,že budou mít dobrý pocit, když bude dobrá práce a partner.. a tak pořád podmiňují a stále ten dobrý pocit nemají...

V reálu to znamená mít odhodlání jít do toho.. do práce.. do vztahu.. s vírou a s tím, že je to pokus, za kterým máme možnost výhry, nebo prohry, ale vždy poučení. Jdeme li do děje s pocitem - dobrým pocitem .., že jde o zkušenosti, výhra nebo prohra je pokaždé zkušenost a posun. Pak máme dobrý pocit a máme ze sebe dobrý dojem a máme dobrý dojem i z prohry, neboť aspoň víme, proč, a jak ne a tím pádem šanci ke změně a dalšímu vykročení.

 

 

O evoluci a vzdorech

Je to vaše velká cesta. Nastavuji odvahu. Provází vás smutek, ale je to tou změnou, vnitřní a vnější, rituál zrání.

Evoluce je tady silná, těžko se zvládá, pomůžete tímhle celé rodině. Tam, vás čekají různé události, muž, smutek, neštěstí, samotu, neboť to je cesta, kterou byste tady žila se vzdorem, marností.

Od tam mi napište a já vám znova vysvětlím, že to je stará paměť, co se mění a tím pádem v jiných podmínkách tím projdete, aniž byste vytvořila NEGATIVNÍ vzorec a omezila sama sebe.

Současně to bude velmi přínosné a zajímavé. Váš momentální vntiřní vzdor a naštvání, jako bublina ve vašem podvědomí, by nyní odstřelila každého muže i toho cizince - je TAM, kus od mista, kde budete, ne zcela blízko. Vaše dráhy se protnou a měla by to být láska na první pohled.

On má malá pojítka s ČR, ale ČR má teď silnou evoluci a lidi se tak bojí nového, že to nezvládají a utíkají, nebo se zavírají, nebo vše popírají. Zejména lidé narozeni v letech1972 - 1979.. Ti ostatní jsou na tom o hodně lépe. Máte v sobě mnoho pokřivených energií. Kupte si ještě ignatia 30ch a dejte 2x denně a vezměte rozhodně s sebou. Staphysagria 30c, Ignatia 30ch, Natrum muriaticum 30ch - nejlépe 2 balení od každého, ať to zvládnete. Máte šanci se stát dokonalou, krásnou, úspěšnou, chápající … a blíží se vám velká pracovní, snad manažerská pozice, vztah a relativně brzy dítě, což je z pohledu vědmy třeba 2 roky, ale tímto musíte projít.

Pochybuju, že s vaší povahou a rodinnými geny byste to tady zvládla. Můžu vám na cestu udělat i kapky, čas máme. Napište si, co vše byste chtěla.